Ons hoofddoel is het leveren van goede en gratis. We kunnen echter software aanraden die dit proces versnelt. Sommige van deze software kan ook betalende versies hebben.

Het gadeslaan van de nieuwste parasieten, het testen van verwijdering software en verwijderingsinstructies is kostelijk.

2-viruses.com daarom niet in deze volgorde onderhouden door volgende inkomsten:

● Google Adsense contextuele advertenties

● Affiliatie met Malwarebytes, PCTools, Superantispyware, Enigma Software (Spyhunter ), IS3 (Stopzilla) (legitieme anti-spyware of anti-malware bedrijven)

● Affiliatie met Symantec, ESET, Comodo (legitieme antivirus of beveiligingsbedrijven)

● Andere, kleinere affiliatie bronnen

We worden betaald als mensen betalen voor bepaalde gerelateerde producten die hun probleem oplossen. Hoewel we betaald worden voor het verkopen van deze gerelateerde software worden we niet betaald voor het tonen van hun advertenties, noch werken we voor één van deze bedrijven op welke basis dan ook: contractueel, tewerkgesteld, etc. We worden niet betaald voor bestellingen als mensen ontevreden zijn en hun geld terug willen.

Geld is niet het voornaamste criterium voor het kiezen of aanbevelen van deze producten. We geloven oprecht dat elk product dat we aanbevelen gratis hulp verleent en een meerwaarde biedt aan onze lezers en natuurlijk geschikt is voor het uitvoeren van de door ons aanbevolen taak. We bevelen geen software aan die we niet zelf gebruiken of getest hebben.

Alle aanbevolen software voldoet tenminste aan de volgende criteria:

  1. Het is één van de beste in zijn klasse naar onze mening. Er kan niet steeds één beste software zijn en in verschillende situaties zijn verschillende oplossingen beter.
  2. Het moet (tenminste) gratis detectie aanbieden voor problemen of een gratis proefperiode hebben, het mag niet beweren wat het niet aanbied (bv. De beste bescherming zonder een bescherming module, etc.).
  3. Het moet goede ondersteuning en een geld terug beleid hebben, tenminste voor de betalende toepassingen en services.
  4. Het moet een goede reputatie en een vlekkeloze geschiedenis hebben.
  5. Wij gebruiken of hebben het recent zelf gebruikt.

We nodigen onze gebruikers uit om alle software en services te testen voor ze deze aankopen en hun geschiktheid te evalueren. U bent geenszins verplicht om iets te kopen bij ons of van de door ons aanbevolen makers van hulpmiddelen.