We zijn volledig toegewijd aan het bestrijden van malware op het grootste slagveld ter wereld: het internet. We staan klaar om elke uitdaging het hoofd te bieden om van het internet een veilige plaats te maken, zodat iedereen ook effectief gebruik kan maken van zijn recht om zorgeloos te surfen zonder te maken te krijgen met identiteitsdiefstal, carding of een aanval van duizenden pop-ups.

We zijn hier om ervoor te zorgen dat je de middelen hebt om spyware te bestrijden. Wij zijn 2-viruses.com.

Het is onze missie je te voorzien van verwijderingsinstructies voor de gevaarlijkste malware die een bedreiging vormen voor de vrijheid van het internet.

Partner en software keuzes bekendmaking

Geen enkele werknemer van 2-viruses.com werkt voor een spyware of antivirus ontwerper. Als een persoon echter tevreden is met de software die wij aanbevelen en deze koopt, ontvangen wij een deel van het betaalde bedrag. Dit stelt ons in staat deze blog te onderhouden en gratis oplossingen te ontwikkelen die behulpzaam zijn voor de meeste van onze lezers.

Wij hebben er geen belang bij om software die nutteloos is voor onze lezers te adverteren, aangezien wij, in tegenstelling tot adverteerders, hier niet voor betaald worden. We bevelen geen software aan die geen niet goed geld terug beleid garandeert of een andere manier voorziet om het te testen.

Je komt hierover meer te weten op onze bekendmaking pagina.

Ons team

Je komt meer te weten over ons team op de Auteurs pagina.

Contact Informatie:

Als je vragen, problemen of suggesties hebt kan je ons contacteren via dit formulier:

2-viruses.com wordt beheerd door JSC Digima. Postadres :

JSC “Digima”

Phone: +370 688 77721

Donelaicio 62-207

LT-44248 Kaunas,

Litouwen