Delta-homes.com - Hoe te verwijderen?

 
UAB DIGIMA

Delta-homes.com is een kaper van zoekopdrachten dat verspreid wordt door gratis programma’s. Het is onderdeel van het Delta Search netwerk, een apart domein dat gebruik maakt van dezelfde software en oplichting om het programma te verspreiden. Delta Homes wordt gebruikt om advertentiegeld te krijgen door u te dwingen om advertenties te bekijken en uiteindelijk zelfs gedwongen om op links te klikken. Het programma kan toegevoegd worden aan internetbrowsers zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome. Eenmaal binnen wijzigt het de instellingen van uw startpagina en vervangt het uw standaardzoekmachine met Delta-homes.com. Door de methodes die gebruikt worden om computers binnen te dringen en de instellingen van browsers te wijzigen, wordt dit programma bestempeld als een mogelijk ongewenst programma (mop) of een browserkaper.

Ondanks dat Delta-homes.com zelf geen malware is, kan er makkelijk malware op een gekaapte computer belanden. Het programma zorgt voor omleidingen naar onbekende websites die besmet kunnen zijn met virussen en die kunnen overgebracht worden op uw computer. Het programma verzamelt daarnaast ook nog eens informatie over uw surfgedrag en verstuurd deze informatie naar andere partijen. Uw privacy komt hiermee in het geding.

Probeer altijd de installatie van dit soort toepassingen te voorkomen door goed op te letten tijdens installatieprocessen. Controleer altijd of er extra programma’s toegevoegd worden in een bundel naast het programma dat u eigenlijk wilt installeren. Normaliter kunt u deze aanvullende programma’s zien tijdens één van de laatste stappen tijdens het proces. Weiger om programma’s te installeren die u niet bekend voorkomen. Verwijder Delta-homes.com van uw computer zodra u het tegenkomt op uw systeem.

Een volgend probleem is dat Delta home het verwijderen onmogelijk maakt omdat het programma’s van andere partijen gebruikt die uw browserinstellingen vergrendelen. Dit kan opgelost worden door alle onbekende programma’s te verwijderen in het Configuratiescherm of door een scan uit te voeren met een anti-malwareprogramma.

Ga naar Configuratiescherm → Programma’s Toevoegen/Verwijderen en verwijder hier het programma uit de lijst. Het is belangrijk dat alle programma’s die geïnstalleerd zijn door de browserkaper verwijderd worden want sommigen zorgen ervoor dat de kaper automatisch wordt geherinstalleerd. Scan uw computer met Spyhunter omdat het dit soort malware goed op kan sporen. U moet vervolgens uw browsertoevoegingen controleren voor Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome. Als u Delta-homes.com niet in de lijst ziet staan, dan is het essentieel dat een een scan uitvoert met een anti-malwareprogramma zoals Spyhunter. De verwijdering betekent niet dat uw zoekmachine weer is herstelt, het stopt alleen dat de advertenties op uw computer verschijnen. Het herstellen van uw zoekmachine moet u handmatig doen en dat kan door de volgende instructies op te volgen:


Automatische tools Delta-homes.com verwijderen

 

Andere hulpmiddelen

 
  0   0
    Malwarebytes Anti-Malware
  0   0
    Hitman Pro
 
Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Delta-homes.com en helpt bijde verwijdering ervan gratis.Je kunt gedetecteerde bestanden, processen en registervermeldingen verwijderen uzelf ofaanschaf van een volledige versie.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

 Hoe Delta-homes.com te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Delta-homes.com installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

 1. Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
 2. Kies Verwijder Programma;
   
   
 3. Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Delta-homes.com en gerelateerde parasieten als Delta Search Hijacker , VisualBee , Pokki .
   
 4. Klik op de Verwijder knop.
   
 5. In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage, Spyhunter of Malwarebytes te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
 6.  

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Delta-homes.com van uw browsers

  Top De snelkoppeling van de kaper verwijderen (alle browsers) (optioneel):

Als uw browser de pagina Delta-homes.com opent tijdens het opstarten, probeer dit:

 1. Klik met rechts op het pictogram van uw browser. Kies Eigenschappen;
   
 2. Open het tabblad Snelkoppeling;
   
 3. Verwijder het onderdeel Delta-homes.com uit het doelveld.

  Top Hoe Delta-homes.com te verwijderen van Google Chrome:

 1. Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Meer hulpmiddelen -> Extensies
   
 2. Selecteer alle kwaadaardige extensies en verwijder ze.
   
 3. Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Instellingen.
   
 4. Selecteer Beheer zoekmachines.
   
 5. Verwijder onnodige zoekmachines van de lijst.
   
 6. Ga terug naar de instellingen. Bij Opstarten kiest u voor Open lege pagina (u kan ongewenste pagina’s ook in dit scherm verwijderen).
 7. Als uw startpagina werd aangepast, klik dan op het Chrome menu in de rechter-boven hoek, selecteer Instellingen. Selecteer Open een specifieke pagina of een set van pagina’s en klik op Pagina set.
   
 8. Verwijder kwaadaardige zoekwebsites op een nieuw Opstart pagina’s scherm door op de “X” ernaast te klikken.
 9. Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer instellingen en klik op Beheer zoekmachines.
   
 10. Verwijder kwaadaardige zoekwebsites in een nieuw Zoekmachines scherm.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Delta-homes.com, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 1. Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
   
 2. Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
 3. Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe Delta-homes.com te verwijderen van Firefox:

 1. Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
   
 2. Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Delta-homes.com of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
   
 3. Typ “about:config” in de URL-balk en druk op enter. Dit zal de pagina met Instellingen openen.
   
 4. Typ “Keyword.url” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
   
 5. Typ “browser.search.defaultengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 6. Typ “browser.search.selectedengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 7. Zoek naar “browser.newtab.url”. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).. Dit zal ervoor zorgen dat de zoekpagina niet steeds zal openen in elk nieuw tabblad.
 8. Als de instellingen opnieuw worden aangepast en de scan met een anti-malware programma toont geen infecties: sluit Firefox, open de bestandsverkenner en typ en enter %AppData% in de adresbalk. Typ en enter user.js in de zoekbalk. Als het bestand bestaat, hernoem het dan en herstart Firefox. U zal de bovenstaande stappen moeten herhalen.  
 9. Als uw startpagina was veranderd, klikt u op het Firefox menu in de rechter-boven hoek, selecteer Opties -> Algemeen. Enter de gewenste URL in het startpagina veld en klik op Stel in als standaard.
   

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Delta-homes.com, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 1. Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
 2. Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
 3. Klik op de Reset Firefox knop.
 4. Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
   

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe het Delta-homes.com virus te verwijderen van Internet Explorer (oudere versies):

 1. Klik op de pijl aan de rechterkant van de zoekbalk.
 2. Doe het volgende: in IE8-9 kies Beheer Zoekmachines, in IE7 klik op Pas zoekstandaarden aan.
 3. Verwijder de Delta-homes.com van de lijst.

Hoe Delta-homes.com te verwijderen van IE 11:

 1. Klik op het Instellingen icoon (rechts-boven) -> Beheer Add-ons.
    
 2. Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Delta-homes.com en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
   
 3. Selecteer Zoekmachines.
   
 4. Als één van deze zoekmachines niet beschikbaar is, volg dan “Vind meer zoekmachines” aan de onderzijde van het scherm en installeer Google.
   
 5. Sluit de Opties.
 6. Als uw startpagina werd veranderd, klik dan op het Gereedschap icoon in de rechter-boven hoek en open het Internet Explorer menu, selecteer Internet opties en kies voor het Algemeen tabblad. Enter een gewenste URL in het startpagina veld en druk op Pas toe.
   

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Delta-homes.com, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 1. Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
    
 2. Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
   
 3. Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
   
 4. Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
    

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top

Hoe Delta-homes.com verwijderen uit Microsoft Edge:

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 1. Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
   
 2. In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
   
 3. Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
   
 4. Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
   
 5. Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
   
 6. In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
   

Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)

  1. Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
    
  2. Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
    
  3. Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
    

Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Delta-homes.com van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Hoe Delta-homes.com te verwijderen van Safari:

Verwijder kwaadaardige extensies

 1. Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren.
   
 2. Selecteer Extensies en verwijder Delta-homes.com en andere verdachte extensies.
   
 3. Als uw startpagina werd aangepast, klikt u op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren en kies voor het Algemeen tabblad. Enter de URL die u wil instellen als uw startpagina.
   

(Optioneel) Stel uw browserinstellingen opnieuw in

Als u nog steeds problemen ervaart omtrent Delta-homes.com, reset de instellingen van uw browser dan naar z’n standaardinstellingen.

 1. Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Reset Safari…
   
 2. Selecteer de opties die u opnieuw wil instellen (meestal werden ze allemaal al voor u geselecteerd) en klik op de Reset-knop.

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem is er nog steeds, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

 

Gerelateerde foto's

 
related image #1 from Delta-homes.com
         
 

2 gedachten over “Delta-homes.com

2 Reacties
 1. Ik heb al van alles geprobeerd, maar ik kom niet van die zooi af. Ik dacht dat ik alles weg had gehaald met een gedownloade Malware verwijder programma, maar het blijft terug komen, mijn Chrome werkt niet meer, programma’s willen niet meer opstarten.

  Wat nu ??

 2. Je moet ook alles uit het register van Windows verwijderen door te zoeken op “delta-homes” en dan verwijderen of wanneer het een zoekopdracht bedreft, veranderen in b.v. “http://www.google.nl”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Delta-homes.com feiten