“Java plug-in needs your permission to run” popup - Hoe te verwijderen

“Java plug-in needs your permission to run” popup

De “Java plug-in needs your permission to run” pop-up is een bedrieglijke advertentie, die ontwikkeld is door cybercriminelen om het webverkeer naar bepaalde commerciële websites toe te laten en nemen en mogelijk ongewenste programma’s te verspreiden. De pop-up wordt vertoond terwijl u aan het internetten bent met Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome. Als u deze sluit, verschijnt hij na een poosje weer en suggereert dat u een Java plug-in moet laten draaien. Als u hierop klikt, installeert u een nutteloze of zelfs schadelijke applicatie.

U moet weten dat deze advertentie op geen enkele manier iets met Java te maken heeft en dat dit zelfs een mogelijke bedreiging voor uw systeem kan zijn. Als u het aanbevolen onderdeel downloadt, geeft u toestemming om programma’s als browser extensies, plug-ins, adware, werkbalken, etc. te installeren. U moet de “Java plug-in needs your permission to run” pop-up onmiddellijk sluiten als hij in uw browserscherm verschijnt. Zorg er dan voor dat u de bron vindt en de installatie hiervan ongedaan maakt. Uw volledige systeem scannen met een anti-spyware programma met een goede naam, zoals bijvoorbeeld Spyhunter of malwarebytes zou hierbij kunnen helpen.

Om deze en soortgelijke, nagemaakte pop-ups in de toekomst te vermijden, zou u voorzichtiger moeten zijn met wat u van het internet downloadt, vooral wat er gratis te krijgen is. Doorloop nooit blindelings een installatie en onthoud dat, hoewel een Aangepaste installatie meer tijd kost, u op die manier wel kunt zien wat er aan uw download gekoppeld is en de installatie hiervan kunt weigeren. Probeer ook de Algemene Voorwaarden van uw nieuwe downloads te lezen, omdat deze veel belangrijke informatie kunnen geven over de manier waarop dit programma omgaat met uw veiligheid en privacy.

Om de “Java plug-in needs your permission to run” pop-up te verwijderen, volgt u de stappen die hieronder beschreven staan.

Gebruik het Configuratiescherm om de voornaamste onderdelen en installatieprogramma’s van de “Java plug-in needs your permission to run” pop-up te verwijderen.

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Windows XP/Vista/7 open Start -> Configuratiescherm, Programma’s, Een programma verwijderen of Verwijderen. Windows 8 type Configuratiescherm in het zoekvenster en zoek daarna naar Programma-installatie ongedaan maken. Het kan zijn dat u in beide gevallen moet verifiëren dat u de beheerder bent van deze PC.
 2. Zoek naar alles wat iets te maken kan hebben met de “Java plug-in needs your permission to run” pop-up en / of onbekende, recente downloads in de lijst met programma’s. Ik raad u aan standaard Yontoo, WebCake en alles dat te maken heeft met “savings” of “coupon” te verwijderen. Wanneer u Anti-Malware Programma’s als Spyhunter of Stopzilla een scan laat maken van uw computer, geeft u dit ook een goed beeld welke programma’s u ook zou moeten verwijderen.
 3. Sluit Configuratiescherm.

De “Java plug-in needs your permission to run” pop-up verwijderen uit Internet Explorer

 1. Druk op het Moersleutel pictogram -> Add-ons Beheren.
 2. Bekijk Werkbalken en extensies. Verwijder alles wat te maken heeft met de “Java plug-in needs your permission to run” pop-up en andere onderdelen die u niet kent en niet gemaakt zijn door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Klik op Sluiten.

De “Java plug-in needs your permission to run” pop-up verwijderen uit Firefox

 1. Type about:addons in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met Extensies en Add-ons en verwijder alles wat te maken heeft met de “Java plug-in needs your permission to run” pop-up en onderdelen die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en deze is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, heeft u deze waarschijnlijk niet nodig.
 3. Een andere mogelijkheid is om Firefox te herinitialiseren: ga naar Firefox -> Help (voor OSX gebruikers Help in het menu) -> Probleemoplossingsinformatie. Daarna Firefox herinitialiseren.

De “Java plug-in needs your permission to run” pop-up verwijderen uit Chrome

 1. Type chrome://extensions in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met extensies en verwijder de programma’s die u niet nodig heeft, vooral die die lijken op “Java plug-in needs your permission to run”. Als u hier niet zeker van bent, kunt u ze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Wat u ook kunt doen, is chrome://settings in de adresbalk typen, op Geavanceerde instellingen weergeven klikken, naar beneden scrollen en op Browserinstellingen herstellen klikken.

PAS OP:

Als u extensies vindt die niet uit de browser verwijderd kunnen worden, zijn deze of verwijderd via het Configuratiescherm of met behulp van anti-malwareprogramma’s (zoals Spyhunter, malwarebytes) of programma’s om installaties mee ongedaan te maken (zoals RevoUninstaller).

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals %e2%80%9cjava Plug In Needs Your Permission To Run%e2%80%9d Popup en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals %e2%80%9cjava Plug In Needs Your Permission To Run%e2%80%9d Popup en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Removal guides in other languages

“Java plug-in needs your permission to run” popup (dk) 
“Java plug-in needs your permission to run” popup (it) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.