“System Warning” Popup - Hoe Te Verwijderen?

 

De “System Warning” pop-up is een item van nepadvertenties weergegeven door de valse anti-spyware applicatie System Protector. Het kan er dan wel uitzien als een legitiem Windows-venster, maar de pop-up is enkel een truc om gebruikers te laten geloven dat hun computer is geïnfecteerd en ze de ‘volledige versie’ van System Protector moeten aankopen.

Dit zegt de pop-up:

Systeem waarschuwing: Onderscheppende programma’s die uw privacy kunnen schenden en uw systeem kunnen beschadigen werden gedetecteerd op uw pc. Klik hier om ze meteen te verwijderen met de laatste versie van System Protector.

De pop-up zelf is niet echt schadelijk als u er niet op klikt, maar het wordt veroorzaakt door een Trojaans virus dus het is slim om het zo snel mogelijk te verwijderen. De “System Warning” pop-up adverteert enkel de valse antivirus genaamd System Protector. Het klikken op de advertentie zal een download starten en de valse applicatie automatisch installeren. System Protector zou daarna heel wat schade kunnen aanrichten aan uw computer. Zoals het automatisch lanceren, het kapen van uw webbrowser, het blokkeren van de beveiligingsprogramma’s op uw computer, het weergeven van valse notificaties en zelfs het vertragen van uw pc.

Vertrouw deze pop-up niet en verwijder System Protector meteen na z’n detectie. U voert best een volledige systeemscan uit met behulp van een betrouwbaar antivirusprogramma zoals Spyhunter. Het zal de infectie en het Trojaanse virus detecteren en verwijderen.

Automatische tools “System Warning” Popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected “System Warning” Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding “System Warning” Popup

 
Processen:
Dll:
Registers:
       
 

Over de auteur

 
mei 18, 2015 09:17, mei 18, 2015 09:17
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *