“System Warning” Popup - Hoe te verwijderen

“System Warning” Popup

De “System Warning” pop-up is een item van nepadvertenties weergegeven door de valse anti-spyware applicatie System Protector. Het kan er dan wel uitzien als een legitiem Windows-venster, maar de pop-up is enkel een truc om gebruikers te laten geloven dat hun computer is geïnfecteerd en ze de ‘volledige versie’ van System Protector moeten aankopen.

Dit zegt de pop-up:

Systeem waarschuwing: Onderscheppende programma’s die uw privacy kunnen schenden en uw systeem kunnen beschadigen werden gedetecteerd op uw pc. Klik hier om ze meteen te verwijderen met de laatste versie van System Protector.

De pop-up zelf is niet echt schadelijk als u er niet op klikt, maar het wordt veroorzaakt door een Trojaans virus dus het is slim om het zo snel mogelijk te verwijderen. De “System Warning” pop-up adverteert enkel de valse antivirus genaamd System Protector. Het klikken op de advertentie zal een download starten en de valse applicatie automatisch installeren. System Protector zou daarna heel wat schade kunnen aanrichten aan uw computer. Zoals het automatisch lanceren, het kapen van uw webbrowser, het blokkeren van de beveiligingsprogramma’s op uw computer, het weergeven van valse notificaties en zelfs het vertragen van uw pc.

Vertrouw deze pop-up niet en verwijder System Protector meteen na z’n detectie. U voert best een volledige systeemscan uit met behulp van een betrouwbaar antivirusprogramma zoals Spyhunter. Het zal de infectie en het Trojaanse virus detecteren en verwijderen.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals %e2%80%9csystem Warning%e2%80%9d Popup en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals %e2%80%9csystem Warning%e2%80%9d Popup en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Verwijdering handleiding “System Warning” Popup

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-system-warning-popup

Removal guides in other languages

"System Warning" Pop-up (de)  Flag of Germany
“System Warning” Popup (en) 
Popup “System Warning” (es) 
Pop-up di “System Warning” (it) 
“System Warning” Popup (jp) 
“System Warning” Popup (dk) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.