123Vidz - Hoe te verwijderen

123Vidz

123Vidz is zeker geen toepassing die je op je pc wil laten staan. Recente onderzoeken hebben onthuld dat het geregistreerd zou moeten staan als een adware dus zodra het op je computer zit zal het allerlei advertenties op je browsers tonen. Deze advertenties zijn niet enkel vervelend, maar ook kwaadaardig, we raden je dus aan om 123Vidz zo snelmogelijk te verwijderen.

Er zijn twee manieren om malware zoals 123Vidz te verwijderen – het kan handmatig of automatisch gedaan worden, de keuze is aan jou.

Als je het snel en moeiteloos wil doen, raden we je aan te kiezen voor de automatische verwijderingsmethode. Download gewoon een betrouwbare anti-malware toepassing, zoals Spyhunter of Malwarebytes, installeer deze op je computer en voer er een volledige systeemscan mee uit. Deze toepassingen zouden 123Vidz onmiddellijk moeten detecteren en verwijderen van je systeem. Het zal ook in de toekomst je pc beschermen tegen gelijkaardige infecties, dus loont het de moeite om het te laten staan. JE kan natuurlijk ook een andere anti-malware software als je dit verkiest.

Als je dit liever handmatig doet – scroll dan helemaal naar onderaan dit artikel en bekijk onze stap-voor-stap handmatige verwijderingshandleiding voor 123Vidz. We hebben deze gemaakt om je te helpen bij het ingewikkelde virusverwijderingsproces. Probeer om alle stappen correct uit te voeren en je zou in staat moeten zijn om zelf, handmatig het 123Vidz te verwijderen.

Als je vragen hebt over het verwijderingsproces of het virus zelf, stel deze dan in de onderstaande commentaar sectie. Om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van 123Vidz moet je dit artikel verder lezen.

Over de 123Vidz adware

Het werkt als een browser add-on die toegevoegd kan worden aan alle populaire browsers, inclusief Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer en zelfs Safari. Dit betekent dat ook Apple gebruikers geïnfecteerd kunnen worden.

Zoals we reeds vermelden, staat 123Vidz geregistreerd als een adware, dus van zodra het op je systeem zit zal het je allerlei advertenties tonen in verschillende vormen zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Er kan ook steeds een nieuw tabblad of zelfs venster geopend worden.

Meestal verschijnen advertenties die getoond worden door 123Vidz op e-commerce websites, zoals eBay of Amazon. Men zal je bepaalde artikelen aanbieden tegen een zeer aanlokkelijke prijs. Trap niet in de val – meestal zijn deze nep, ze proberen gewoon je aandacht te trekken zodat je erop klikt, dit raden we je ten zeerste af.

Als je klikt op een advertentie die getoond wordt door 123Vidz zal je onmiddellijk omgeleid worden naar andere sites die eigendom kunnen zijn van allerlei cybercriminelen, zoals hackers or scammers. Op deze manier kan je pc geïnfecteerd worden met andere virussen of als je probeert om hier iets te kopen kan je zelfs gescammed worden en je geld verliezen.

De distributiemethodes van de 123Vidz adware

123Vidz komt op dezelfde manier als de meeste andere malware van dit type – gebundeld met allerlei freeware die gedownload kan worden. Als je dus infecties zoals dit wil vermijden, moet je de nodige aandacht schenken aan de het installatieproces van de freeware.

Sla nooit een stap over en kies steeds voor de aangepaste of geavanceerde installatie modus indien mogelijk. Op deze manier zal je alle opties zien en de nodige wijzigingen kunnen aanbrengen. Ga niet te snel want je zou belangrijke info over het hoofd kunnen zien. Het lezen van de algemene voorwaarden is ook steeds aangeraden. Als je tijdens het installeren merkt dat er bijkomende software geïnstalleerd zal worden – voltooi de installatie dan niet omdat mogelijk het 123Vidz of een andere adware kan zijn.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals 123vidz en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals 123vidz en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Handmatige verwijdering van 123Vidz Ads

Hoe 123Vidz te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals 123Vidz installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan 123Vidz .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder 123Vidz van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan 123Vidz en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan 123Vidz, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

Top123Vidz verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan 123Vidz. Klik op het icoon met de prullenbak naast 123Vidz of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan 123Vidz, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

Top123Vidz verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan 123Vidz of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met 123Vidz, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe 123Vidz verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beĆ«indigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

Top123Vidz verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij 123Vidz. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met 123Vidz, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-123vidz

Removal guides in other languages

123Vidz (en) 
123Vidz (de)  Flag of Germany
123Vidz (se) 
123Vidz (es) 
123Vidz (fr) 
123Vidz (it) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.