“2018 Annual Visitor Survey” scam - Hoe te verwijderen

De “2018 Annual Visitor Survey” of “Mozilla Firefox Opinion poll” scam is een nep enquête, die deelnemers beloningen belooft onder de vorm van geschenkbonnen, coupons en andere geweldige deals. Veel surfers stellen zich de vraag of dit bericht legaal is en of ze echt kans maken op het winnen van laptops, iPhones en andere dure artikelen. We moeten hen echter ontgoochelen als we onthullen dat dit “2018 Annual Visitor Survey” bericht niets meer is dan een scam, net zoals de rogue Mantrasurvey.com enquête.

Het “2018 Annual Visitor Survey” nep bericht zal je geen beloningen geven: het zal informatie over je stelen

Op de officiële website van de Amerikaanse overheid worden, nep loterijen, sweepstakes en enquêtes vermeld als een potentiele dreiging (Common scams and frauds). Prijs scammers proberen om gebruikers hun geld of persoonlijk identificeerbare informatie, welke ook nuttig kan zijn, te stelen. Terwijl sommige enquêtes uitgevoerd worden als een onderdeel van een legaal onderzoek naar de publieke opinie, is de “2018 Annual Visitor Survey” nep enquête ontworpen om misleidende praktijken na te streven. Deze nep enquête kan zo ontworpen zijn dat een persoon vrijwillig zijn/haar persoonlijke informatie vrijgeeft. De vrijgegeven gegevens worden vaak gebruikt bij identiteitsdiefstal (Survey scams).


2018 Annual Visitor Survey scam

Als je het slachtoffer werd van de “2018 Annual Visitor Survey” scam, moet je een klacht indienen tegen deze enquête scam bij de bevoegde autoriteiten zoals de Federal Trade Commission. Van zodra deze rogue enquête op je scherm verschijnt, moet je ervoor zorgen dat je zijn vragen niet beantwoord (Watch out for scam surveys and fake gift card offers). Niemand zal je betalen of prijzen geven om 4 simpele vragen te beantwoorden. Je moet beseffen dat zulke scams een standaard geworden zijn en dat je ze niet kan vertrouwen. Als je in hun val trapt, kan je geld verliezen of per ongeluk kwaadaardige bestanden downloaden.

De “2018 Annual Visitor Survey” scam zal merknamen en officiële logo’s van Mozilla Firfox gebruiken om er meer legitiem uit te zien. Dit zou je echter niet mogen overtuigen dat het bericht echt is. Scams zoals “Chrome Security Warning” en Chrome-survey.info kunnen de echte logo’s van Google gebruiken, maar dit betekent niet dat je ze mag vertrouwen.

Daarnaast kan je door het klikken op de “2018 Annual Visitor Survey” pop-up, toestaan dat de website tracking cookies op je apparaat plaatst. Bovendien kan je zonder dat je het weet een drive-by download veroorzaken, wat betekent dat er een soort van kwaadaardige software op je systeem zal worden geïnstalleerd. Daarom hopen we ook dat je deze enquête scammers niet geloofd. Ze zullen je nooit welke prijs dan ook geven. Doorheen de jaren hebben we tal van gelijkaardige bedotterij gezien op het internet: eentje ervan is de “Your profile has been selected by Facebook” pop-up. Veel mensen werden hierdoor misleid omdat het de legitieme logo’s van Facebook gebruikte.

Waarom wordt je gestoord door deze “2018 Annual Visitor Survey” scam?

“2018 Annual Visitor Survey” scam kan willekeurig op je scherm getoond worden omdat je het slachtoffer werd van een adware parasiet. Heb je recentelijk een onbekende freeware gedownload? Dit kan de reden zijn voor deze bizarre reclame die je te zien krijgt. Deze nep enquête kan echter ook getoond worden op veel verdachte sites, zoals online-streaming, gok of pornografische websites.

Als je er geen idee van hebt hoe dit probleem op te lossen, hebben we een paar opties voor je. Ten eerste, als je denkt te weten welk program de “2018 Annual Visitor Survey” scam genereerd, voorzien we je van instructies om het te verwijderen. Zie hieronder en verwijder dat tool uit het Controle Paneel. Als dit het probleem niet oplost hebben we een alternatief.

Er zijn zo veel virussen waarvan je op de hoogte zou moeten zijn. Om mensen te helpen hun computers malware-vrij te houden, raden we hen herhaaldelijk aan om programma’s aan te schaffen, die specifiek ontworpen werden om kwaadaardige software te verwijderen. Volgens ons kan je nooit fout gaan met Spyhunter. Het tegenovergestelde is waar, je zal beschermd worden tegen niet-toegestane toegang en andere types van kwaadaardige dreigingen.

Hoe “2018 Annual Visitor Survey” scam te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals “2018 Annual Visitor Survey” scam installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan “2018 Annual Visitor Survey” scam .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder “2018 Annual Visitor Survey” scam van uw browsers

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals 2018 Annual Visitor Survey Scam en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals 2018 Annual Visitor Survey Scam en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-2018-annual-visitor-survey-scam

Removal guides in other languages

“2018 Annual Visitor Survey” scam (en) 
“2018 Annual Visitor Survey” scam (fr) 
“2018 Annual Visitor Survey”詐欺 (jp) 
La estafa “2018 Annual Visitor Survey” (es) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.