24x7 Help - Hoe te verwijderen

24×7 Help

24×7 Help is een computer helpdesk, die beweert dat het uw computerproblemen op elk moment op kunnen lossen door middel van ondersteuning op afstand, waarvoor u een uurtarief betaalt. Deze software wordt in een bundel met andere, bedenkelijke software verspreid en om die reden raden wij u af dit te gebruiken. Computergebruikers hebben deze infiltratie vaak niet eens in de gaten, totdat zij een melding zien waarin hen hulp aangeboden wordt bij een computerprobleem. 24×7 Help maakt ook reclame voor verschillende beveiligings- en backupproducten, zoals PCRx Registry Cleaner, Spyware Terminator 2012, Online Vault Backup etc.

Omdat het toegevoegd wordt met andere, gratis software, kunt u 24×7 Help het beste vermijden. Bij sommige freeware programma’s wordt niet duidelijk aangegeven dat het om een bundel software gaat, maar als u voor een Aangepaste of Geavanceerde installatie kiest en de stappen van de installatie nauwlettend volgt, kunt u de toevoeging van ongewenste downloads weigeren. Probeer ook de Algemene Voorwaarden van uw nieuwe downloads te lezen. Accepteer nooit zomaar een ongewenste applicatie als u hier geen problemen mee wilt krijgen.

Als het eenmaal geïnstalleerd is, wordt 24×7 iedere keer dat u uw PC opstart automatisch geopend. U zult constant een pictogram met een heldeskmedewerker in de titelbalk van het actieve scherm zien. Als u hierop klikt worden u een aantal ondersteunende diensten aangeboden. In sommige gevallen, bericht het u ook van specifieke computerproblemen en stelt voor deze voor u op te lossen. Het is duidelijk dat 24×7 Help er alleen maar op uit is om reclame te maken voor zijn programma’s. Maar dit is geen eerlijke manier om dit te doen. Daarom wordt dit programma gezien als een mogelijk ongewenst programma.

Om 24×7 Help van uw computer te verwijderen, moet u de installatie ongedaan maken via het Configuratiescherm (Programmalijst). En daarna uw volledige systeem scannen met een anti-spyware programma met een goede naam, zoals bijvoorbeeld Spyhunter of malwarebytes.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals 24x7 Help en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals 24x7 Help en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-24x7-help

Removal guides in other languages

24x7 Help (en) 
“24x7 Help” (lt) 
24x7 Help (pt) 
24x7 Help (es) 
24x7 Help (fr) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.