50 Coupons - Hoe te verwijderen

50 Coupons

50Coupons is adware die verscheidene advertenties, coupons en aanbiedingen weergeeft in uw browser. Het maakt niet uit welk besturingssysteem u gebruikt, want de adware is in staat om op ze allemaal te werken. Deze browserextensie kan toegevoegd worden aan Google Chrome, Mozilla Firefox en Internet Explorer. Sommige gebruikers geloven dat 50Coupons hun browserervaring zal verbeteren doordat het programma belooft handige aanbiedingen en productinformatie weer te geven. Maar in de werkelijkheid promoot deze applicatie enkel producten van z’n partners. Meestal zijn deze promoties niet alleen volledig nutteloos, maar zelfs ook schadelijk. Daarom wordt 50Coupons gelabeld als PUP (potentieel ongewenst programma) en het kan gedetecteerd worden door de meeste spyware-programma’s.

Eens geïnstalleerd, zal 50Coupons beginnen met het verzamelen van uw persoonlijke gegevens zoals browsergeschiedenis, zoekopdrachten en meest bezochte websites. Al deze informatie kan worden doorgegeven aan derden die dan later advertenties kunnen maken die interessant zijn voor u. U zal advertenties zien in verschillende vormen wanneer u uw browser gebruikt. We raden u ten zeerste aan om niet op deze advertenties te klikken, ze zullen u enkel omleiden naar websites die mogelijks geïnfecteerd zijn.

50Coupons wordt vooral gedistribueerd via gratis software. Wanneer u bepaalde gratis software downloadt van het internet kan deze adware ermee gebundeld zijn. Daarom weest u best zeer aandachtig tijdens het uitvoeren van een installatie van zo’n soort programma. Kies steeds voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode om te zien welke additionele programma’s worden geïnstalleerd. Als u er zich niet bewust van bent en het vermoeden heeft dat de applicatie een adware kan zijn – accepteer z’n installatie dan niet.

Indien uw computer al is geïnfecteerd door 50Coupons en u bent moe van al z’n advertenties, dan zijn er twee manieren om het te verwijderen. U kan een anti-spyware hulpmiddel gebruiken zoals Spyhunter of malwarebytes om het automatisch te elimineren, of u kan onze handleiding gebruiken onder dit artikel. Zelfs wanneer u het manueel gaat verwijderen, wordt het aangeraden om achteraf uw computer nog eens te scannen met een anti-malware hulpmiddel.

Gebruik het Configuratiescherm om de hoofdcomponenten van 50 Coupons te elimineren

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Op Windows XP/Vista/7: kies Start -> Configuratiescherm -> Beheer programma’s. Op Windows 8: typ ‘Configuratiescherm’ in de zoekbalk. Het is mogelijk dat u moet bevestigen dat u de administrator bent van de computer in beide gevallen.2. Zoek voor 50 Coupons en/of andere gerelateerde programma’s in de programmalijst. Het is aan te raden om sowieso ook volgende applicaties te verwijderen indien u die aantreft: Yontoo, WebCake en alles met een naam gerelateerd aan ‘savings’ of ‘coupon’. Het scannen van uw computer met anti-malware programma’s zoals Spyhunter of Stopzilla kan een goed idee geven van de applicaties die best van uw computer worden verwijderd.
 2. Sluit het Configuratiescherm.

Zich ontdoen van 50 Coupons in Internet Explorer

 1. Klik op het moersleutel-icoon -> Beheer add-ons.
 2. Controleer uw toolbars en extensies. Verwijder alles wat gerelateerd lijkt aan 50 Coupons en andere plug-ins die u niet kent als ze niet door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe werden gemaakt.
 3. Sluit de Instellingen.

Zich ontdoen van 50 Coupons in Mozilla Firefox

 1. Typ ‘about:addons’ in het URL-veld.
 2. Ga door de lijst met extensies en add-ons. Verwijder alles wat gerelateerd lijkt aan 50 Coupons en andere plug-ins die u niet kent als ze niet door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe werden gemaakt.
 3. U kunt Firefox ook optioneel herinstellen. Ga naar Firefox -> Help (Help in het menu voor OS X gebruikers) -> Informatie voor probleemoplossing. Reset dan Firefox.

Zich ontdoen van 50 Coupons in Google Chrome

 1. Typ ‘chrome://extensions’ in het URL-veld.
 2. Neem een kijkje in de lijst met extensies en verwijder alles wat gerelateerd lijkt aan 50 Coupons. Indien u niet zeker bent, kunt u extensies steeds tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Optioneel kunt u ook naar ‘chrome://settings’ gaan en op ‘Geavanceerde opties’ klikken. Scrol dan naar de onderzijde van de opties en klik op ‘Reset browser instellingen’.

OPMERKING:

Als u een extensie hebt gevonden die niet van de browser kan worden verwijderd, moet het verwijderd worden van ofwel het Configuratiescherm, ofwel met behulp van een anti-malware programma (zoals Spyhunter of malwarebytes) of een verwijderprogramma (zoals RevoUninstaller).

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals 50 Coupons en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals 50 Coupons en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-50-coupons

Removal guides in other languages

50 Coupons (en) 
50 Coupons (it) 
50 Coupons (de)  Flag of Germany
50 Coupons (es) 
50 Coupons (dk) 
50 Coupons (jp) 
50 Coupons (fr) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.