7go.com Virus - Hoe Te Verwijderen?

 

Het 7go.com virus is een browserkaper die vele computers over de hele wereld heeft aangevallen. Het programma toont vele advertenties op de browsers van Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome. De toepassing stoort u tijdens uw werken bij het zoeken naar informatie op het internet. Het voegt veel gesponsorde websites toe aan uw zoekresultaten en toont advertenties voor computerspellen. Het neemt veel van uw tijd in beslag en maakt uw computer trager. 

Het 7go.com virus komt computers binnen door gebruiken te maken via oneerlijke methodes. U kunt echter alleen uzelf de schuld geven vanwege onoplettendheid. Normaal gesproken wordt de toepassing gebundeld met gratis software die u van het internet kunt downloaden. De toepassing wordt automatisch geïnstalleerd tenzij u het weigert tijdens het installatieproces. Kies altijd handmatige installatie zodat u de automatische installatie kunt weigeren. Door deze oneerlijke manier van verspreiding wordt het 7go.com virus als ongewenste beschouwd. 

Het wordt aangeraden het 7go.com virus van uw computer te verwijderen zodra u de advertenties aantreft. U kunt doorverwezen worden naar schadelijke websites die uw systeem aan kunnen vallen met malware en andere gevaarlijke bedreigingen. In dat geval krijgt u met nog meer serieuze problemen dan vervelende pop-ups te maken krijgen. 

Om het 7go.com virus te verwijderen gaat u naar Configuratiescherm → Programma’s Toevoegen/Verwijderen en verwijdert u het uit de programmalijst. Het is belangrijk dat u alle programma’s verwijdert die met de browserkaper geïnstalleerd zijn. Sommige van deze programma’s kunnen de browserinstellingen herstellen. Voer een scan uit met Spyhunter om ze deze programma’s goed kunnen opsporen. 

U moet ook de browsertoevoegingen voor Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome controleren. Als u 7go.com niet in de lijst ziet, gebruik dan anti-malwareprogramma’s zoals Spyhunter en scan uw computer. Het verwijderen van dit programma zorgt er niet voor dat uw zoekmachines hersteld worden. Dat moet u handmatig doen. Afhankelijk van de browser die u gebruikt, volg onderstaande instructies op: 

Voor Internet Explorer: 

1. Klik op het pijltje rechts van het zoekveld;

2. Doe het volgende: voor IE8-9 kiest u Zoekmachines Beheren, voor IE7 klikt u op Zoekstandaard Wijzigen;

3. Verwijder 7go.com uit de lijst. 

Voor Firefox : 

1. Typ “about:config” in de adresbalk om de instellingenpagina te openen;

2. Typ “Keyword.url” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;

3. Typ “browser.search.defaultengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;

4. Typ “browser.search.selectedengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;

5. Zoek naar “browser.newtab.url”. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld. Dit zorgt ervoor dat de zoekpagina niet telkens laadt wanneer u een nieuw tabblad opent.

Voor Google Chrome: 

1. Klik op het pictogram met de  3 horizontale lijnen rechtsboven in uw browser;

2. Select Instellingen;

3. Select Instellingen → Zoekmachines Beheren;

4. Verwijder de overbodige zoekmachines uit de lijst;

5. Ga terug naar Instellingen. Bij Opstarten kiest u voor “de pagina Nieuw Tabblad openen” (u kunt hier ook ongewenste pagina’s verwijderen).

Automatische tools 7go.com virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected 7go.com Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding 7go.com virus

 
Processen:
 

7go.com virus schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
december 10, 2013 12:21, december 10, 2013 12:22
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *