Aartemis.com Virus - Hoe Te Verwijderen?

 

Het Aartemis.com virus is een nieuwe browserkaper dat Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome aanvalt. Het programma komt computers binnen doordat het gebundeld wordt met andere gratis programma’s die u van het internet kunt downloaden. Dit zijn meestal gratis videorecorders, videospelers en soortgelijke programma’s. Dit is een populaire manier om nieuwe toepassingen te verspreiden.

Nadat het Aartemis.com virus eenmaal geïnstalleerd is op een computer, neemt het de browsers over en brengt vervelende aanpassingen aan. U zult snel merken dat uw startpagina en standaardzoekmachines zijn gewijzigd in Aartemis.com en dat u niet meer normaal kunt internetten. Het programma zal vele gesponsorde websites aan uw zoekresultaten toevoegen en wanneer u op een resultaat klikt die relevant voor uw zoekopdracht lijkt, komt u terecht op één van de sites die door het Aartemis.com virus gepromoot wordt.

Het is erg vervelend wanneer uw activiteiten steeds op deze manier onderbroken worden. Niet alleen zult u veel meer tijd kwijt zijn met het zoeken van informatie, uw computer loopt ook een grotere kans om met virussen besmet te raken. Het Aartemis.com virus kan u omleiden naar verschillende schadelijke websites die vol zitten met malware en andere besmettingen. Ondanks dat het op een normale zoekmachine lijkt, brengt het u meer problemen dan oplossingen.

Verwijder het Aartemis.com virus zodra u het op uw systeem aantreft. Ga naar Configuratiescherm → Programma’s Toevoegen/Verwijderen en verwijder het uit de programma lijst. Het wordt aangeraden om ALLE programma’s te verwijderen die op dezelfde dag geïnstalleerd zijn het Aartemis.com virus. Sommige versies van dit virus installeren software die het wijzigen van browserinstellingen tegenhoudt. Om deze programma’s te identificeren kunt u een scan uitvoeren met een betrouwbaar anti-spywareprogramma zoals Reimage, Spyhunter. Daarna kunt u de browsertoevoegingen verwijderen en de instellingen herstellen.

Hoe u het Aartemis.com virus uit Internet Explorer kunt verwijderen:

 1. Klik op het pijltje rechts van het zoekveld;
 2. Doe het volgende: Voor IE8-9 kiest u Zoekmachines Beheren, Voor IE7 klikt u op Zoekstandaard Wijzigen;
 3. Verwijder Aartemis.com uit de lijst.

Hoe u het Aartemis.com virus uit Firefox kunt verwijderen:

 1. Typ “about:config” in de adresbalk om de instellingenpagina te openen;
 2. Typ “Keyword.url” in het zoekveld. Kik met de rechtermuisknop en reset het veld;
 3. Typ “browser.search.defaultengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;
 4. Typ “browser.search.selectedengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;
 5. Zoek op ‘browser.newtab.url’. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld. Dit zorgt ervoor dat de zoekpagina niet telkens laadt wanneer u een nieuw tabblad opent;
 6. Als de instellingen niet gewijzigd kunnen worden en de scans van uw anti-malwareprogramma komen schoon terug, doe dan het volgende: Sluit Firefox en open de Bestandsverkenner. Typ %AppData% in de adresbalk. Typ user.js in het zoekveld. Als dit bestand bestaat, wijzig de naam dan en start Firefox opnieuw op. Daarna moet u bovenstaande stappen herhalen.

Hoe u het Aartemis.com virus uit Google Chrome kunt verwijderen:

 1. Klik op het pictogram met de drie horizontale lijnen rechtsboven in uw browser.
 2. Kies Instellingen.
 3. Kies Instellingen → Zoekmachines Beheren;
 4. Verwijder alle overbodige zoekmachines uit de lijst;
 5. Ga terug naar Instellingen. Kies Bij Opstarten voor “de pagina Nieuw Tabblad openen” (u kunt hier ook ongewenste pagina’s verwijderen).

  Top De snelkoppeling van de kaper verwijderen (alle browsers) (optioneel):

Als uw browser de pagina Aartemis.com virus opent tijdens het opstarten, probeer dit:

 • Klik met rechts op het pictogram van uw browser. Kies Eigenschappen;
  Shortcut properties
 • Open het tabblad Snelkoppeling;
  Remove url
 • Verwijder het onderdeel Aartemis.com virus uit het doelveld.

Automatische tools Aartemis.com virus verwijderen

 
 
Opmerking: Reimage proef levert detectie van parasieten zoals Aartemis.com Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis.Je kunt gedetecteerde bestanden, processen en registervermeldingen verwijderen uzelf ofaanschaf van een volledige versie.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Gerelateerde foto's

 
related image #1 from Aartemis.com virus
     
 
 
november 22, 2013 11:48, juli 26, 2017 18:47
 
   
 

Een gedachte over “Aartemis.com virus

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *