Activeris Antimalware - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: PUP
 

Activeris Antimalware is een klein gekende commerciëel anti-malware applicatie die verdeeld wordt door oplichters. Hoewel deze software geen valse positieven detecteert, is het geïnstalleerd samen met andere programma’s die gedetecteerd zijn door Activeris scan. Dit is een zeer slechte praktijk en deze anti-malware kan mogelijk beschouwd worden als Rogue Antivirus. Momenteel beoordelen we het als PUP.

De gratis versie van Activeris AntiMalware zou zelf geen popups of waarschuwingen mogen weergeven, aangezien het enkel een scanner is (het verstrekt geen enkele beschermingsfunctie en stopt met werken wanneer zijn venster gesloten is).

Activeris Anti-Malware is verdeeld samen met software zoals Feven, MediaEnhance en andere adware gebruikende Trojanen. Bijvoorbeeld, we hebben deze rogue zien gedownload zijn door software die zich voordoet als JAVA installer (die op het einde faalt Java te installeren). Dit alles is gedaan om wat geld te verdienen met adware en slechte anti-malware oplossingen te promoten.

Activeris AntiMalware is een commerciëel programma, dat betekent dat het niets zal verwijderen dat het detecteert zonder een betaling. Echter is het van een vrij slechte kwaliteit en zodus moet het momenteel vertrouwen op slechte partners voor promotie. Het programma is getekend door Fiorentino Media LLC, wat geen gekende systeem utility ontwikkelaar is maar eerder een marketingsbedrijf. Bovendien focust Activeris meer op hun registry cleaner verdelen (FastAgain PC Booster) dan antimalware.

We raden aan om Activeris AntiMalware voorlopig te verwijderen en PC te scannen met spyhunter, malwarebytes voor gerelateerde infecties.

Automatische tools Activeris Antimalware verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Activeris Antimalware files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding Activeris Antimalware

 
Processen:
Bestanden:
 

Activeris Antimalware schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
april 16, 2014 06:46, april 16, 2014 06:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *