Activeris Antimalware - Hoe te verwijderen

Activeris Antimalware

Activeris Antimalware is een klein gekende commerciëel anti-malware applicatie die verdeeld wordt door oplichters. Hoewel deze software geen valse positieven detecteert, is het geïnstalleerd samen met andere programma’s die gedetecteerd zijn door Activeris scan. Dit is een zeer slechte praktijk en deze anti-malware kan mogelijk beschouwd worden als Rogue Antivirus. Momenteel beoordelen we het als PUP.

De gratis versie van Activeris AntiMalware zou zelf geen popups of waarschuwingen mogen weergeven, aangezien het enkel een scanner is (het verstrekt geen enkele beschermingsfunctie en stopt met werken wanneer zijn venster gesloten is).

Activeris Anti-Malware is verdeeld samen met software zoals Feven, MediaEnhance en andere adware gebruikende Trojanen. Bijvoorbeeld, we hebben deze rogue zien gedownload zijn door software die zich voordoet als JAVA installer (die op het einde faalt Java te installeren). Dit alles is gedaan om wat geld te verdienen met adware en slechte anti-malware oplossingen te promoten.

Activeris AntiMalware is een commerciëel programma, dat betekent dat het niets zal verwijderen dat het detecteert zonder een betaling. Echter is het van een vrij slechte kwaliteit en zodus moet het momenteel vertrouwen op slechte partners voor promotie. Het programma is getekend door Fiorentino Media LLC, wat geen gekende systeem utility ontwikkelaar is maar eerder een marketingsbedrijf. Bovendien focust Activeris meer op hun registry cleaner verdelen (FastAgain PC Booster) dan antimalware.

We raden aan om Activeris AntiMalware voorlopig te verwijderen en PC te scannen met spyhunter, malwarebytes voor gerelateerde infecties.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Activeris Antimalware en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Activeris Antimalware en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Verwijdering handleiding Activeris Antimalware

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-activeris-antimalware

Removal guides in other languages

Activeris Antimalware (en) 
Activeris Antimalware (fr) 
Activeris Antimalware (es) 
Activeris Antimalware (de)  Flag of Germany
Activeris Antimalware (lt) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.