Adcash.com - Hoe te verwijderen

Adcash.com

Officieel is Adcash.com een advertentienetwerk dat beschikbaar is voor iedereen – adverteerders en publicisten. Om deze reden kan het netwerk advertenties tonen van zowel valide (bv. www.aliexpress.com) als kwaadaardige websites en producten. Meestal verschijnen deze advertenties als pop-ups op websites van publicisten. Andere vormen van promoting is ook mogelijk. Recente gebeurtenissen hebben aangetoond dat Adcash.com een kwaadaardig netwerk is dat kan worden geïnfiltreerd op 2 manieren: op websites of in de besturingssystemen van gebruikers als een adware. In het geval dat een website is geïnfecteerd, zal u omgeleid worden in hetzelfde scherm zonder ook maar op iets te klikken, dat is zeer vervelend! Als u opmerkt dat u wordt omgeleid naar willekeurige websites bij het bezoeken van legitieme websites die u al voor lange tijd hebt gebruikt, dan zullen de makers van die site zich daarmee bezig houden en er zo snel mogelijk voor zorgen dat u de website weer kan gaan gebruiken. Maar als de advertenties verschijnen op willekeurige websites en als u ze niet kwijt kan geraken, dan is dit een teken dat Adcash.com uw computer heeft geïnfecteerd. Het kan toegevoegd worden aan de meest populaire browsers (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer) als een browser add-on. Eens dit is gebeurd, zal u een grote hoeveelheid advertenties in uw browser ontvangen. Sommige van deze advertenties kunnen u naar kwaadaardige pagina’s leiden en daarom moet u zich zo snel mogelijk ontdoen van deze adware. Door het penetreren van nieuwe systemen en het omleiden van gebruikers naar gepromote pagina’s, probeert Adcash.com z’n gebruikersnetwerk uit te breiden. Zo kan het een groter publiek bieden aan de affiliaties en hiermee verdienen de makers van de software geld.

De Adcash.com add-on wordt niet zomaar gedownload en geïnstalleerd op een computer zoals de meest populaire software, maar deze PUP (potentieel ongewenst programma) wordt gedistribueerd als een bundel met andere gratis software en wordt zijdelings met deze applicaties toegevoegd. Dus als u vervelende advertenties in uw browser wil vermijden, wees dan aandachtig tijdens het installatieproces van gratis software. Sla geen stappen over en kijk alle opties na om te zien of er niks wordt gemeld over een eventuele additionele installatie van Adcash.com. Als het al te laat is en uw computer is geïnfecteerd door deze kwaadaardige applicatie, wacht dan niet langer en scan uw computer met betrouwbare anti-malware zoals Spyhunter of malwarebytes. Anti-malware zal Adcash.com detecteren en al z’n kwaadaardige componenten verwijderen van uw systeem. U kan dit ook manueel uitvoeren, volg daarvoor aandachtig de instructies onder dit artikel.

Hoe Adcash.com pop-up ads te verwijderen

Gebruik het Configuratiescherm om de hoofdcomponenten van Adcash.com te elimineren

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Op Windows XP/Vista/7: kies Start -> Configuratiescherm -> Beheer programma’s. Op Windows 8: typ ‘Configuratiescherm’ in de zoekbalk. Het is mogelijk dat u moet bevestigen dat u de administrator bent van de computer in beide gevallen.
  1. Zoek voor Adcash.com en/of andere gerelateerde programma’s in de programmalijst. Het is aan te raden om sowieso ook volgende applicaties te verwijderen indien u die aantreft: Yontoo, WebCake en alles met een naam gerelateerd aan ‘savings’ of ‘coupon’. Het scannen van uw computer met anti-malware programma’s zoals Spyhunter of Stopzilla kan een goed idee geven van de applicaties die best van uw computer worden verwijderd.
 2. Sluit het Configuratiescherm.

Zich ontdoen van Adcash.com in Internet Explorer

 1. Klik op het moersleutel-icoon -> Beheer add-ons.
 2. Controleer uw toolbars en extensies. Verwijder alles wat gerelateerd lijkt aan Adcash.com en andere plug-ins die u niet kent als ze niet door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe werden gemaakt.
 3. Sluit de Instellingen.

Zich ontdoen van Adcash.com in Mozilla Firefox

 1. Typ ‘about:addons’ in het URL-veld.
 2. Ga door de lijst met extensies en add-ons. Verwijder alles wat gerelateerd lijkt aan Adcash.com en andere plug-ins die u niet kent als ze niet door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe werden gemaakt.
 3. U kunt Firefox ook optioneel herinstellen. Ga naar Firefox -> Help (Help in het menu voor OS X gebruikers) -> Informatie voor probleemoplossing. Reset dan Firefox.

Zich ontdoen van Adcash.com in Google Chrome

 1. Typ ‘chrome://extensions’ in het URL-veld.
 2. Neem een kijkje in de lijst met extensies en verwijder alles wat gerelateerd lijkt aan Adcash.com. Indien u niet zeker bent, kunt u extensies steeds tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.

Optioneel kunt u ook naar ‘chrome://settings’ gaan en op ‘Geavanceerde opties’ klikken. Scrol dan naar de onderzijde van de opties en klik op ‘Reset browser instellingen’.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Adcash Com en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Adcash Com en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-adcash-com

Removal guides in other languages

Adcash.com (en) 
Adcash.com (de)  Flag of Germany
Adcash.com (es) 
Adcash.com (fr) 
Adcash.com (pt) 
Adcash.com (dk) 
Adcash.com (it) 
Adcash.com (se) 
Adcash.com (jp) 
Adcash.com (kr)  Flag of South Korea
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.