Addonjet - Hoe te verwijderen

Addonjet

Addonjet is zeker en vast een toepassing die je niet op je pc wil laten staan. Het is geregistreerd als een adware, dus van zodra het op je pc zit zal het verschillende advertenties tonen op al je browsers.

Het is niet zo moeilijk om vast te stellen dat je computer geïnfecteerd werd met Addonjet of niet omdat meestal de advertenties die er door getoond worden het label met de slogan “Advertenties door Addonjet” of “Gebracht door Addonjet”. Als je dus één van deze opgemerkt hebt op één van je browsers, wacht dan niet langer en verwijder het onmiddellijk.

Er zijn twee methodes die meestal gebruikt worden om Addonjet te verwijderen– manueel of automatisch, de keuze is aan jou. Het is makkelijker om het automatisch te doen, daarom raden we je ook aan om deze methode te kiezen.

Ten eerste, download een betrouwbare anti-malware toepassing, zoals Spyhunter of Malwarebytes, installeer deze op je computer en voer dan een volledige scan uit van alle op je harde schijf opgeslagen bestanden. Het zou in een mum van tijd het virus moeten detecteren en verwijderen. Het zal je computer in de toekomst ook beschermen tegen gelijkaardige infecties, dus loont het de moeite om het te laten staan. Je kan ook een andere anti-malware software gebruiken als je dat wenst.

Addonjet kan ook manueel verwijdert worden. Dit proces kan echter ingewikkeld zijn, daarom hebben we een stap-voor-stap manuele Addonjet verwijdering handleiding gemaakt – scroll tot onderaan dit artikel en bekijk hem even. Probeer om alle stappen correct uit te voeren en je zal in staat zijn om Addonjet zelf, manueel te verwijderen.

Om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van Addonjet moet je dit artikel verder lezen. Als je vragen hebt over dit onderwerp, stel ze dn in de onderstaande commentaar sectie.

Over de Addonjet adware

Hoewel het eruitziet als een nuttige toepassing die je surf ervaring kan verrijken, is het dit niet. Het staat geregistreerd als een adware, als je computer dus geïnfecteerd is met Addonjet zal je verschikkende advertenties in allerlei vormen zien, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Er kan ook steeds een nieuw tabblad of zelfs venster met daarop een advertentie geopend worden op je browsers.

We raden je aan om niet te klikken op advertenties die getoond worden door Addonjet omdat als je dit doet, je onmiddellijk omgeleid wordt naar andere sites die eigendom kunnen zijn van allerlei cyber criminelen zoals hackers of scammers. Op deze manier kan je computer geïnfecteerd worden met andere virussen of als je probeert hier iets te kopen kan je gescammed worden en je zuur verdiende centjes kwijtspelen.

Addonjet is als een adverteer netwerk voor cyber criminelen, zoals hackers of scammers. Aangezien ze verbannen zijn van alle legale adverteer netwerken zoals Google of Facebook advertenties gebruiken ze adware zoals deze om hun site te promoten en verkeer ernaar toe te leiden. Dit gezegd zijnde, als je Addonjet op je pc laat staan kunnen allerlei cyber criminelen je rechtstreeks bereiken op je browser en dit op een dagelijkse basis wat zeer gevaarlijk is.

De distributiemethodes van de Addonjet adware

Als je geen idee hebt vanwaar Addonjet komt, het is vrij simpel – meestal komt dit virus in een bundel met andere freeware die gratis gedownload kan worden van op het internet. Bijvoorbeeld, als je de één of andere PDF generator of download manager download en installeert van op een onbetrouwbare website, bestaat de kans dat Addonjet ook gedownload en geïnstalleerd zal worden. Daarom moet je steeds aandachtig zijn tijdens de installatie van freeware en je computer steeds beschermen met een betrouwbare anti-malware toepassing.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Addonjet en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Addonjet en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Manuele verwijdering van Addonjet Advertenties

Hoe Addonjet te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Addonjet installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Addonjet .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Addonjet van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Addonjet en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Addonjet, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAddonjet verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Addonjet. Klik op het icoon met de prullenbak naast Addonjet of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Addonjet, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAddonjet verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Addonjet of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Addonjet, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Addonjet verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopAddonjet verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Addonjet. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Addonjet, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Addonjet

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-ads-by-addonjet

Removal guides in other languages

Addonjet (es) 
Addonjet (アドオンジェット) (jp) 
Ads by Addonjet (fr) 
Addonjet (en) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.