Ads by AdGazelle - Hoe te verwijderen

Ads by AdGazelle

Advertenties van AdGazelle zijn vervelende berichten die worden weergegeven op willekeurige websites als een gevolg van een adware-infiltratie. Ze werden ontworpen om gesponsorde websites te adverteren en geld te verdienen via affiliate links. De officiële website van AdGazelle beweert nochtans uw browserervaring te kunnen verbeteren, dat is dus een leugen. Het programma wordt geïnstalleerd op computers als een bundel met gratis applicaties. Gebruikers merken de infiltratie vaak niet op aangezien het bijna nooit duidelijk wordt vermeld en oneerlijke infiltratiemethoden gebruikt.

Het wordt aangeraden om AdGazelle van uw computer te verwijderen, niet enkel om deze vervelende advertenties te stoppen, maar ook om mogelijke beveiligings- en privacy gerelateerde problemen te vermijden. Als u ze hebt opgemerkt in uw systeem, scant u uw computer best met een betrouwbaar anti-malware programma zoals Spyhunter of StopZilla.

Over de advertenties van AdGazelle

Advertenties van AdGazelle worden weergegeven elke keer u door het internet browset met behulp van Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome of Safari. De berichten verschijnen regelmatig en u zal ze niet gemakkelijk kunnen stoppen. Als u op een advertentie van AdGazelle klikt, zal die u meteen herleiden naar gesponsorde websites die kwaadaardig kunnen zijn en uw computer kunnen infecteren met serieuze malware. Zelfs als u wegblijft van deze advertenties en er niet op klikt, zullen ze blijven verschijnen.

Het is ook belangrijk op te merken dat AdGazelle informatie kan verzamelen over uw browsergewoonten, dus het kan gemakkelijk toegang krijgen tot uw private informatie. Het is dus niet veilig om het op uw computer te houden. Het monitort deze gegevens om zo de advertenties te kunnen personaliseren. Maar dit kan leiden tot problemen omtrent uw privacy en het betrekken van gebruikers tot andere marketing gerelateerde campagnes.

Het is duidelijk dat u AdGazelle best zo snel mogelijk verwijdert.

Distributiemethoden van AdGazelle

Meestal infiltreert AdGazelle computers samen met gratis software die u kan downloaden van het internet zoals PDF-makers, download managers, mediaspelers en meer. Veel programma’s vermelden additionele downloads zoals AdGazelle niet duidelijk genoeg. Zo worden ze vaak automatisch geïnstalleerd op computers, behalve wanneer gebruikers het opmerken en de download weigeren. U moet aandachtiger zijn met de installatiestappen van nieuwe applicaties en altijd kiezen voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode om optionele downloads te deselecteren. Op deze manier zal u veel ongewenste applicaties vermijden.

Als uw systeem al werd geïnfecteerd, moet u AdGazelle verwijderen. Zoals al eerder werd vermeld, kan u dat doen met behulp van een anti-malware programma of door het simpelweg volgen van de handleiding hieronder.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Adgazelle en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Adgazelle en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Manuele verwijdering van advertenties van AdGazelle

Hoe Ads by AdGazelle te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by AdGazelle installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by AdGazelle .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by AdGazelle van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by AdGazelle en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by AdGazelle, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by AdGazelle verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by AdGazelle. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by AdGazelle of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by AdGazelle, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by AdGazelle verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by AdGazelle of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by AdGazelle, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by AdGazelle verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopAds by AdGazelle verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by AdGazelle. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by AdGazelle, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Ads by AdGazelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.