Ads by AdVPN - Hoe te verwijderen

Ads by AdVPN

Hebt u de laatste tijd heel wat advertenties van AdVPN ontvangen in uw webbrowsers? Merk op dat deze advertenties worden veroorzaakt door een adware die heel wat problemen kan veroorzaken voor u. Hoogst waarschijnlijk zal u het recentelijk hebben geïnstalleerd met één van uw nieuwe downloads. Het kan uw computer ook hebben betreden nadat u hebt geklikt op een kwaadaardige link of een geïnfecteerde bijlage hebt geopend.

Het wordt aangeraden om de advertenties van AdVPN zo snel mogelijk te verwijderen wanneer u ze detecteert. Dit artikel zal uitleggen waarom u dit best doet en welke risico’s AdVPN inhoudt voor uw computer. Voer een volledige systeemscan uit met een betrouwbaar anti-malware programma zoals Spyhunter of StopZilla, of gebruik de handleiding onder dit artikel en verwijder de adware op handmatige wijze.

Over advertenties van AdVPN

Als uw systeem wordt overspoeld door advertenties van AdVPN, moet u meteen de nodige acties ondernemen om zich ervan te ontdoen. AdVPN beweert dan wel een handige applicatie te zijn die u kan helpen om uw browserervaring te verbeteren. Maar de waarheid is dat het enkel gesponsorde websites probeert te adverteren en ‘pay-per-click’ winst verdient. Daarenboven kan het uw private gegevens verzamelen of u aanzetten om nutteloze applicaties te kopen.

Elke advertentie van AdVPN heeft gesponsorde links ingeplant. Dus als u erop klikt, zal u naar bepaalde websites worden gebracht die de adware promoot. De makers van de advertenties van AdVPN verdienen geld voor elke klik die u uitvoert. Maar de constante stroom aan advertenties maakt het moeilijk voor computergebruikers om hun gewone zaken te doen. Niet enkel brengen de advertenties u naar kwaadaardige pagina’s, maar u moet ook weten dat AdVPN uw persoonlijke informatie kan verzamelen en u kan betrekken bij marketing gerelateerde campagnes. Het is duidelijk dat u deze adware best zo snel mogelijk elimineert.

Distributiemethoden van AdVPN

De meest voorkomende manier waarop AdVPN infiltreert, is het bundelen met andere applicaties. Meestal wordt het samen geïnstalleerd met verscheidene muziek- of videospelers, PDF-makers en andere gratis software van het internet. Aangezien heel wat gebruikers geen aandacht besteden aan de installatiestappen van zulke downloads, installeren ze gemakkelijk additionele hulpmiddelen zoals AdVPN zonder gebruikers daarover op de hoogte te stellen. Om dat te vermijden, moet u steeds elke stap volgen in plaats van er blindelings door te gaan. Deselecteer ook alle vakjes met opties voor additionele downloads.

Als uw browsers al zijn geïnfecteerd, verwijdert u de advertenties van AdVPN zo snel mogelijk. Kies voor een manuele of automatische verwijdermethode en los het probleem op.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Advpn en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Advpn en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Manuele verwijdering van advertenties van AdVPN

Hoe Ads by AdVPN te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by AdVPN installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by AdVPN .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by AdVPN van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by AdVPN en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by AdVPN, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by AdVPN verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by AdVPN. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by AdVPN of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by AdVPN, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by AdVPN verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by AdVPN of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by AdVPN, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by AdVPN verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopAds by AdVPN verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by AdVPN. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by AdVPN, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Ads by AdVPN

Removal guides in other languages

Ads by AdVPN (pt) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.