Ads by Atomic Savings - Hoe te verwijderen

Ads by Atomic Savings

Advertenties van Atomic Savings zijn irritante berichten die op uw scherm kunnen verschijnen nadat u dit adware programma gedownload heeft. Meestal zijn adware programma’s gekoppeld aan andere freeware, dus computer gebruikers hebben hun aanwezigheid vaak niet in de gaten. Als u dit wilt voorkomen, raden wij u ten zeerste aan heel goed op te letten als u gedownloade software installeert. Het adware programma van Atomic Savings wordt meestal gekoppeld met gratis muziek- of videospelers, download managers, programma’s om Pdf’s mee te maken, enz.

Het doel van de Atomic Savings advertenties is om mensen producten te laten kopen bij samenwerkende websites en het webverkeer naar commerciële websites toe te laten nemen. In the basis bevat iedere advertenties een affiliate link, dus als u hier op klikt, draagt u direct bij aan de inkomsten van de makers van dit adware programma. Bovendien weet u nooit naar welke website u gestuurd zult worden en loopt u dus de kans dat uw computer geïnfecteerd wordt als een advertentie u doorverwijst naar een schadelijke website.

Het is interessant om te weten dat de inhoud van de advertenties van Atomic Savings op de een of andere manier overeen komt met uw interesses. Meestal bieden de advertenties u een korting, coupon code, etc. aan voor producten die ‘toevallig’ te maken hebben met uw recente zoekopdrachten. Dit adware programma kan de informatie in uw browsergeschiedenis inlezen. Het gebruikt deze gegevens om u relevante advertenties te laten zien en zo de kans te vergroten dat u hier op klikt.

Verwijder de advertenties van Atomic Savings direct als u ze vaststelt. Het adware programma dat er voor zorgt dat u ze ziet schendt uw privacy en vergroot het risico dat uw PC geïnfecteerd raakt. U vindt de instructies om dit adware programma te verwijderen hieronder.

Instructies voor handmatige verwijdering van Ads by Atomic Savings

Gebruik het Configuratiescherm om de voornaamste onderdelen en installatieprogramma’s van Atomic Savings te verwijderen.

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Windows XP/Vista/7 open Start -> Configuratiescherm, Programma’s, Een programma verwijderen. Windows 8 type Configuratiescherm in het zoekvenster. Het kan zijn dat u in beide gevallen moet verifiëren dat u de beheerder bent van deze PC.
 2. Zoek naar Atomic Savings en /of andere gerelateerde programma’s in de lijst met programma’s. Ik raad u aan standaard Yontoo, WebCake en alles dat te maken heeft met “savings” of “coupon” te verwijderen. Wanneer u Anti-Malware Programma’s als Spyhunter of Stopzilla een scan laat maken van uw computer, geeft u dit ook een goed beeld welke programma’s u ook zou moeten verwijderen.
 3. Sluit Configuratiescherm.

Ads by Atomic Savings verwijderen uit Internet Explorer

 1. Klik op het Moersleutel pictogram -> Add-ons Beheren.
 2. Klik op In- of Uitschakelen Add-ons. Verwijder alles wat te maken heeft met Ads by Atomic Savings en andere plug-ins die u niet kent en niet gemaakt zijn door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Klik op Sluiten.

Ads by Atomic Savings verwijderen uit Firefox

 1. Type about:addons in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met Extensies en Add-ons en verwijder alles wat te maken heeft met Ads by Atomic Savings of wat u niet herkent. Als u de extensie niet kent en deze is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, heeft u hem waarschijnlijk niet nodig.
 3. Een andere mogelijkheid is om Firefox te herinitialiseren: ga naar Firefox -> Help (voor OSX gebruikers Help in het menu) -> Probleemoplossingsinformatie. Daarna Firefox herinitialiseren.

Ads by Atomic Savings verwijderen uit Chrome

 1. Type chrome://extensions in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met extensies en verwijder de programma’s die te maken hebben met Ads by Atomic Savings. Als u hier niet zeker van bent, kunt u ze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Wat u ook kunt doen, is chrome://settings in de adresbalk typen, op Geavanceerde instellingen weergeven klikken, naar beneden scrollen en op Browserinstellingen herstellen klikken.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Atomic Savings en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Atomic Savings en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.