Ads by Blue Bulletin - Hoe te verwijderen

Ads by Blue Bulletin

Blue Bulletin is een nutteloos adware-programma dat in Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari en mogelijks ook andere browsers werkt. Het beweert u een volledige bescherming voor uw privacy en computergezondheid te kunnen geven, maar eigenlijk betrekt het gebruikers in verscheidene marketing campagnes en geeft het vele vervelende advertenties weer. Blue Bulletin werd gemaakt door SuperWeb LLC, dat ervoor bekend is veel gelijkaardige programma’s te creëren die focussen op het adverteren van commerciële websites.

Het is ten strengste aangeraden om Blue Bulletin van uw systeem te verwijderen, want het zal een heleboel ongewenste advertenties tonen en u betrekken bij een ongewenste browserervaring. Voer een volledige systeemscan uit met een betrouwbaar anti-malware programma zoals bijvoorbeeld Spyhunter of StopZilla en u kan zich zo ontdoen van deze adware. Om Blue Bulletin manueel te verwijderen, kan u de handleiding volgen die u onder dit artikel zal vinden.

Over advertenties van Blue Bulletin

Zoals al eerder werd vermeld, wordt Blue Bulletin ontworpen door SuperWeb LLC, dat werkt met verscheidene adverteerders om hun pagina’s te promoten. Eens geïnstalleerd, schendt het programma uw privacy door het bijhouden van uw browsergewoonten en het nakijken van de websites die u bezoekt en de zoekopdrachten die u uitvoert. Later genereert het advertenties gebaseerd op deze gegevens. Meestal bevatten advertenties van Blue Bulletin commerciële aanbiedingen en zijn ze redelijk aantrekkelijk, zeker voor online shoppers.

Maar jammer genoeg bevatten deze advertenties links naar commerciële pagina’s en willen ze u enkel herleiden naar specifieke pagina’s. Advertenties van Blue Bulletin kunnen u naar kwaadaardige websites brengen en een risico vormen voor uw computer, die zo geïnfecteerd kan geraken. U blijft dus best weg van deze advertenties en verwijdert de adware die ze genereert dan ook zo snel mogelijk.

Distributiemethoden van de Blue Bulletin adware

Meestal wordt Blue Bulletin geïnstalleerd op computers, gebundeld met gratis softwaredownloads. Het heeft een officiële website en kan zo worden gedownload. Maar als u recentelijk nieuwe gratis hulpmiddelen hebt gedownload van het internet zoals muziekspelers, PDF-makers en dergelijke, dan is het zeer waarschijnlijk dat Blue Bulletin mee toegevoegd werd. Om zulke infiltraties te vermijden in de toekomst, weest u best voorzichtiger met wat u downloadt van het internet en installeert. Volg steeds alle installatiestappen grondig. Veel gebruikers klikken gewoon steeds op ‘next’ of ‘volgende’ zonder te lezen wat hetgeen is dat ze eigenlijk akkoord mee gaan. Zo is de kans groot dat gebruikers toestaan dat Blue Bulletin of andere potentieel ongewenste programma’s worden mee geïnstalleerd.

Als uw computer al geïnfecteerd werd, verwijder Blue Bulletin dan met behulp van een anti-malware programma of door het raadplegen van de handleiding hieronder.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Blue Bulletin en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Blue Bulletin en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Manuele verwijdering van advertenties van Blue Bulletin

Hoe Ads by Blue Bulletin te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by Blue Bulletin installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by Blue Bulletin .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by Blue Bulletin van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by Blue Bulletin en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Blue Bulletin, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Blue Bulletin verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by Blue Bulletin. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by Blue Bulletin of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Blue Bulletin, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Blue Bulletin verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by Blue Bulletin of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Blue Bulletin, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by Blue Bulletin verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopAds by Blue Bulletin verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by Blue Bulletin. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Blue Bulletin, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Removal guides in other languages

Ads by Blue Bulletin (es) 
Ads by Blue Bulletin (it) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.