Ads by Browser App - Hoe te verwijderen

Browser App is een adware-programma dat beweert u geld en tijd te kunnen besparen tijdens het online shoppen door het vinden van aantrekkelijke aanbiedingen terwijl u browset in uw favoriete winkel. Klinkt dit als een handige applicatie? Haast u niet om het te downloaden, want Browser App zal enkel problemen veroorzaken. Als u hebt opgemerkt dat het werd toegevoegd aan uw systeem zonder uw toestemming, is het een goed idee om het meteen te elimineren. Om Browser App te verwijderen, voert u een volledige systeemscan uit met Spyhunter, StopZilla of een ander betrouwbaar anti-malware hulpmiddel. U kan het programma ook manueel verwijderen, met behulp van de handleiding onder dit artikel.

Over advertenties van Browser App

Advertenties van Browser App kunnen ten alle tijde verschijnen wanneer u door het internet browset, maar meestal verschijnen ze wanneer u shopping-websites bezoekt. Als u op deze advertenties klikt, zal u meteen worden omgeleid naar gesponsorde websites die de adware-makers proberen te promoten. Maar sommige van deze pagina’s zijn gevaarlijk. Dit betekent dus een risico voor uw computer, die hierdoor een infectie kan krijgen. Zoals u ziet, is Browser App niet zo handig zoals het beweert.

ads-by-browserapp

Nog iets dat u best in het achterhoofd houdt, is dat de adware uw browsergeschiedenis kan bijhouden en informatie kan verzamelen over uw browsergewoonten. Deze gegevens zijn handig voor het genereren van gepersonaliseerde advertenties. Vanzelfsprekend verhoogt de kans dat u op de advertenties zal klikken, als ze het over uw interesses hebben. Doordat Browser App deze informatie gebruikt voor marketing doeleinden, is dit nog maar een reden om zich ervan te ontdoen.

Distributiemethoden van advertenties van Browser App

Browser App kan via z’n officiële website worden gedownload (browser-app.com). Maar meestal komt het gebundeld met gratis software zonder de toestemming van gebruikers te vragen. Daarom klagen zoveel gebruikers erover, aangezien ze zich het downloaden ervan niet herinneren. Als u deze infiltratie wil vermijden, blijft u best weg van software van onbetrouwbare bronnen en voert u het installatieproces van uw nieuwe downloads serieuzer uit, zelfs wanneer het welbekende en betrouwbare applicaties zijn. Kies steeds voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode en sla geen stappen over vooraleer te lezen wat ze te zeggen hebben. Klik niet zomaar op ‘Volgende’ of ‘Akkoord’, want anders kan u toestaan dat ongewenste programma’s worden geïnstalleerd zonder dat u het opmerkt. Deselecteer standaard opties die het hebben over het installeren van onbekende software.

Om advertenties van Browser App te verwijderen, volgt u de stappen hieronder of voert u simpelweg een systeemscan uit met een anti-malware programma. Vergeet niet om eerst uw beveiligingshulpmiddel te updaten naar z’n laatste versie.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Browser App en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Browser App en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Manuele verwijdering van advertenties van Browser App

Hoe Ads by Browser App te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by Browser App installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by Browser App .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by Browser App van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by Browser App en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Browser App, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Browser App verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by Browser App. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by Browser App of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Browser App, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Browser App verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by Browser App of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Browser App, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by Browser App verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopAds by Browser App verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by Browser App. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Browser App, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Removal guides in other languages

Ads by Browser App (es) 
Ads by Browser App (pt) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.