Ads by Browser Secure - Hoe te verwijderen

Ads by Browser Secure

Browser Secure is een adware die heel wat advertenties weergeeft die links bevatten naar gesponsorde pagina’s. Hierdoor promoot het bepaalde websites en verhoogt het hun webverkeer. Er zijn verschillende types van advertenties van Browser Secure: pop-ups, contextuele links, zijbalkadvertenties, banners en meer. Gebruikers verkrijgen deze advertenties wanneer ze door het internet browsen. Deze adware werkt met Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox en zelfs Safari browsers. Zoals u zich kan inbeelden, heeft het een effect op een grote groep mensen.

We raden u aan om de advertenties van Browser Secure van uw computer te elimineren zo snel mogelijk nadat u ze hebt gedetecteerd in uw systeem. We hebben voor een manuele verwijdering een handleiding ontwikkeld. U vindt het onder dit artikel. Als u vragen heeft omtrent deze handleiding of iets anders gerelateerd aan Browser Secure, dan kan u ze gerust stellen in de reageersectie onderaan. Om de advertenties van Browser Secure automatisch te verwijderen, voert u een volledige systeemscan uit met een betrouwbaar anti-malware programma zoals Spyhunter of StopZilla.

Over advertenties van Browser Secure

Het doel van Browser Secure is geld verdienen met behulp van affiliate marketing en het verhogen van webverkeer naar bepaalde gesponsorde websites. Als het al is geïnfiltreerd in uw systeem, zal u steeds advertenties ontvangen die zijn gemarkeerd als “Ads by Browser Secure, “Browser Secure Ads”, “brought by Browser Secure” of iets gelijkaardigs. Ze bevatten links naar commerciële pagina’s. De makers van deze adware worden betaald voor elke klik op hun advertenties. Maar dit zorgt voor problemen op de geïnfecteerde computers. Deze advertenties zijn niet enkel vervelend, maar ze kunnen u ook omleiden naar onveilige websites waar uw systeem geïnfecteerd kan geraken.

Vertrouw Browser Secure onder geen enkele omstandigheid. U moet dit programma van uw computer verwijderen, meteen nadat u z’n eerste advertenties hebt gedetecteerd. Volg onze handleiding hieronder voor een gemakkelijke manier om dit probleem op te lossen. Om de advertenties van Browser Secure automatisch te elimineren, downloadt u een automatisch verwijderhulpmiddel en voert u er een volledige systeemscan mee uit.

Distributiemethoden van Browser Secure

Browser Secure wordt vooral gedistribueerd samen met gratis software. Wanneer u bepaalde mediaspelers, PDF-makers, download managers of dergelijke downloadt, moet u voorzichtig zijn en ervoor zorgen dat u geen additionele bundels toevoegt. Het kan enkel worden gedaan wanneer u alleen op ‘next’ en ‘agree’ klikt nadat u alles hebt gelezen en er akkoord mee gaat, tijdens de installatie van uw gewenste hulpmiddelen. Als u deze additionele vervelende hulpmiddelen wil vermijden, moet u aandachtig zijn tijdens het kiezen van wat u installeert op uw computer. Kies steeds voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode om er zeker van te zijn dat u op de hoogte bent van alle aanpassingen.

Als uw browsers al werden geïnfecteerd, moet u Browser Secure zeker van al uw browsers verwijderen. Volg de gids hieronder of gebruik een anti-malware programma voor deze opgave.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Browser Secure en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Browser Secure en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Manuele verwijdering van advertenties van Browser Secure

Hoe Ads by Browser Secure te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by Browser Secure installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by Browser Secure .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by Browser Secure van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by Browser Secure en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Browser Secure, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Browser Secure verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by Browser Secure. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by Browser Secure of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Browser Secure, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Browser Secure verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by Browser Secure of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Browser Secure, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by Browser Secure verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beĆ«indigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopAds by Browser Secure verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by Browser Secure. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Browser Secure, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Removal guides in other languages

Ads by Browser Secure (es) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.