Ads by BYD - Hoe te verwijderen

Ads by BYD

Heb je de laatste tijd ook veel Advertenties door BYD opgemerkt tijdens het surfen op het internet? Deze berichten worden getoond door Best YouTube Downloader (van Neobars), die gepromoot wordt als een programma dat de manier waarop je video’s bekijkt op je computer zal verbeteren. Hoewel het klinkt als een nuttige toepassing, is het in feite zeer intrusief. Meestal installeren gebruikers het samen met allerlei gratis toepassingen, zoals media spelers, download managers enz. Als je klik op één van de Advertenties door BYD, zal je omgeleid worden naar allerlei gesponsorde sites. Dit is niet alleen vervelend maar je kan ook omgeleid worden naar potentieel gevaarlijke sites.

Om Advertenties door BYD te verwijderen, moet je een volledige systeemscan uitvoeren met een betrouwbaar anti-malware programma, zoals Spyhunter of StopZilla. Je kan ook proberen om deze adware manueel te verwijderen, dit kan echter een hele uitdaging zijn voor sommige gebruikers. Daarom hebben we een stap-voor-stap handleiding gemaakt die je uitlegt hoe dit te doen.

Over Advertenties door BYD

De meeste Advertenties door BYD duiken op, op winkelen gerelateerde pagina’s en bevatten allerlei kortingen, promo codes, speciale aanbiedingen enz. Deze advertenties zien er duidelijk aantrekkelijk uit en potentiële kopers zijn dan ook geneigd om er op te klikken. De waarheid is echter dat als je op één van de Advertenties door BYD klikt, je enkel naar een gesponsorde site gestuurd zal worden, dus zorg je voor een partner inkomen voor de ontwerpers. Dit is het voornaamste doel van deze adware en natuurlijk stemt de inhoud van de Advertenties door BYD niet overeen met wat er echt gebeurt als je er op klikt.

Wees voorzichtig met deze advertenties want je kan uiteindelijk gevaarlijke sites bezoeken en je computer infecteren. Het beste is dat je ze mijd en Best YouTube Downloader zo snel mogelijk verwijdert. Denk eraan dat het ook je surf gewoontes kan traceren en je kan betrekken bij andere marketing gerelateerde campagnes. Het kan ook gepersonaliseerde advertenties genereren aan de hand van je recentste zoekopdrachten of meest bezochte sites. Als je begaan bent met je privacy en de veiligheid van je computer, moet je Advertenties door BYD onmiddellijk verwijderen nadat je ze opmerkt.

De distributiemethodes van Advertenties door BYD

Zoals we vermeld hebben wordt, Best YouTube Downloader vaak verdeeld via freeware. Het komt samen in een bundel met gratis downloads van op websites zoals, downloads.com, softonic.com, etc. Je moet aandachtiger zijn met deze downloads en steeds alle stappen nauwlettend volgen. Als je pogingen ziet om bijkomende programma’s toe te voegen die jou onbekend zijn, zorg er dan voor dat je dit verhindert. Het is ten zeerste aangeraden om te kiezen voor de Aangepaste installatie optie en alle voorgestelde bijkomende downloads te deselecteren. Het lezen van de Algemene Voorwaarden van je freeware kan je ook helpen om te zien of deze bundels bevat.

Als je browser(s) reeds geïnfecteerd werd(en), moet je Advertenties door BYD zo snel mogelijk verwijderen. Hieronder vind je een handleiding over hoe het te verwijderen uit Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome en Safari. Je kan ook kiezen voor de automatische verwijdering die veel makkelijker en sneller is om uit te voeren.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Byd en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Byd en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Manuele verwijdering van Advertenties door BYD

Hoe Ads by BYD te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by BYD installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by BYD .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by BYD van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by BYD en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by BYD, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by BYD verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by BYD. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by BYD of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by BYD, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by BYD verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by BYD of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by BYD, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by BYD verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopAds by BYD verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by BYD. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by BYD, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Ads by BYD

Removal guides in other languages

Ads by BYD (es) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.