Ads by Candle Jar - Hoe te verwijderen

Ads by Candle Jar

Candle Jar is een adware programma dat computers infiltreert met de hulp van adware programma’s en verschillende advertenties toont op willekeurige sites. Als je Advertenties door Candle Jar te zien kreeg tijdens het surfen, is dit een teken dat één of meer van je browsers geïnfecteerd werden. Hoewel je op het eerste zicht kan denken dat het gewoon normale advertenties zijn, zal je snel merken hoe vervelend ze zijn en zal je ervan verlost willen worden.

Helaas kunnen Advertenties door Candle Jar niet zo makkelijk gestopt worden, tenzij je de adware van je computer verwijdert. Hiervoor moet je een volledige systeemscan uitvoeren met een betrouwbaar anti-malware programma, zoals Spyhunter of StopZilla. We hebben ook een handleiding gemaakt om Advertenties door Candle Jar manueel te verwijderen. Je kan deze onderaan dit artikel bekijken.

Over Advertenties door Candle Jar

Candle Jar werd ontworpen door SuperWeb LLC, een bedrijf dat reeds zeer bekend is vanwege een boel aan potentieel ongewenste programma’s die focussen op het promoten van gesponsorde websites. Als er één van hen op je browser geïnstalleerd wordt, zal je tonnen aan willekeurige advertenties ontvangen tijdens het surfen. De meeste van deze advertenties zijn gerelateerd aan voordien uitgevoerde zoekopdrachten of frequent bezochte sites, omdat deze adware je surf geschiedenis kan traceren en info kan verzamelen over je. Je moet weten dat het deze data ook kan doorgeven aan derden en je betrekken bij andere marketing gerelateerde projecten. Het verstoort dus niet enkel je privacy, het kan ook tot andere problemen leiden.

Advertenties door Candle Jar bieden je meestal allerlei kortingen of coupons aan die gebruikt kunnen worden in verschillende online winkels. Helaas zal je ze niet erg nuttig vinden, daar de meeste je gewoon zullen omleiden naar een commerciële site i.p.v. nuttig te zijn. Het komt er op neer dat je nog meer gestoord zult worden i.p.v. geholpen. Vergeet dus niet dat sommige Advertenties door Candle Jar je kunnen omleiden naar potentieel gevaarlijke pagina’s. Als je niet wilt dat je systeem geïnfecteerd wordt moet je ze dus mijden.

De distributiemethodes van Candle Jar

Candle Jar kan geïnstalleerd worden van op zijn officiële site, maar meestal komt het gebundeld met verschillende download managers, media spelers, PDF makers, etc. Je kan dit echter makkelijk vermijden. Je moet enkel wat voorzichtiger zijn met de installatiestappen van je nieuwe toepassingen. Kies steeds voor de Aangepaste of Geavanceerde installatie mode en zorg ervoor dat je alle stappen zorgvuldig volgt. Als je reeds geselecteerde optionele downloads ziet, moet je deze deselecteren omdat je anders wat vervelende extra toepassingen kan installeren. Lees de Algemene Voorwaarden van je freeware om ongewenste extra downloads te vermijden.

Als je systeem reeds geïnfecteerd werd, moet je Advertenties door Candle Jar zo snel mogelijk verwijderen. Voer een volledige systeemscan uit met een anti-malware programma of bekijk de onderstaande handleiding en leer hoe je het manueel doet.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Candle Jar en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Candle Jar en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Manuele verwijdering van Advertenties door Candle Jar

Hoe Ads by Candle Jar te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by Candle Jar installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by Candle Jar .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by Candle Jar van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by Candle Jar en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Candle Jar, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Candle Jar verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by Candle Jar. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by Candle Jar of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Candle Jar, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Candle Jar verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by Candle Jar of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Candle Jar, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by Candle Jar verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopAds by Candle Jar verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by Candle Jar. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Candle Jar, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Ads by Candle Jar

Removal guides in other languages

Ads by Candle Jar (es) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.