Ads by Candy Box - Hoe te verwijderen

Ads by Candy Box

Candy Box is een adware die computers infiltreert met behulp van oneerlijke methoden. Het neemt populaire webbrowsers over (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari en dergelijke) en weergeeft heel wat advertenties. Het probeert om computergebruikers te herleiden naar commerciële websites en geld te verdienen door elke klik op de gesponsorde advertenties. Als u steeds advertenties van Candy Box in uw webbrowsers te zien krijgt, verwijdert u deze adware best zonder aarzelen van uw computer. De makkelijkste manier om dat te doen is het uitvoeren van een volledige systeemscan met een betrouwbaar anti-malware programma zoals Spyhunter of StopZilla. Om meer te weten te komen over de Candy Box adware en hoe zich er manueel van te ontdoen, kan u verder lezen in dit artikel.

Over advertenties van Candy Box

Eens binnen, begint het programma met het verzamelen van informatie over uw zoekopdrachten, websites die u het meeste bezoekt en andere browseractiviteiten. Daarna genereert het advertenties gebaseerd op deze informatie en geeft het die weer wanneer u door het internet browset. Heel wat advertenties van Candy Box worden weergegeven op shopping-gerelateerde webpagina’s. Elke advertenties bevat een link naar een gesponsorde pagina en elke klik op die advertenties zorgt voor winst voor de adware-makers. Vanzelfsprekend zal u steeds worden herleid naar gesponsorde websites, waarvan sommige een slechte reputatie kunnen hebben en zelfs een infectierisico kunnen zijn.

Merk op dat Candy Box u ook kan betrekken bij verscheidene marketing gerelateerde projecten, aangezien het uw browsergeschiedenis bijhoudt. Dit betekent dat u nog meer advertenties kan ontvangen of andere vervelende browserextensies kunnen worden geïnstalleerd in uw systeem zonder uw toestemming. Daarom wordt het ten strengste aangeraden om Candy Box te verwijderen eens het uw werk heeft onderbroken en gelijkaardige programma’s in de toekomst te vermijden.

Distributiemethoden van Candy Box

Candy Box wordt geïnstalleerd op computers zonder toestemming van de gebruikers, gebundeld met gratis software die niet duidelijk vermeldt over additionele downloads. Om deze en gelijkaardige adware te vermijden, moet u aandachtiger zijn met wat u installeert op uw computer. Vergeet niet dat bepaalde gratis software kan proberen om additionele hulpmiddelen te installeren op uw computer. Volg alle installatiestappen en kijk uit voor optionele downloads. U moet steeds een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode kiezen en vakjes deselecteren naast suggesties over het installeren van onbekende programma’s.

Om advertenties van Candy Box manueel te verwijderen, volgt u de handleiding onderaan. Om de adware automatisch te elimineren, gebruikt u een anti-malware programma. vergeet het programma niet te updaten naar z’n laatste versie vooraleer de scan uit te voeren. Dit is de makkelijkste en veiligste manier om zich te ontdoen van Candy Box en andere gelijkaardige adware.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Candy Box en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Candy Box en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Manuele verwijdering van advertenties van Candy Box

Hoe Ads by Candy Box te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by Candy Box installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by Candy Box .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by Candy Box van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by Candy Box en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Candy Box, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Candy Box verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by Candy Box. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by Candy Box of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Candy Box, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Candy Box verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by Candy Box of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Candy Box, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by Candy Box verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopAds by Candy Box verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by Candy Box. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Candy Box, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Ads by Candy Box

Removal guides in other languages

Ads by Candy Box (es) 
Ads by Candy Box (pt) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.