Ads by Cinemax Plus - Hoe te verwijderen

Ads by Cinemax Plus

Cinemax Plus is een adware die wordt gebruikt voor valse marketing campagnes. Het is een programma dat vele advertenties weergeeft gelabeld als Ads by Cinemax Plus of Ads by Cinemax Plus 1.9cV05.03, en computergebruikers probeert om te leiden naar verscheidene commerciële websites. De applicatie wordt geïnstalleerd op computers in bundels met gratis software van het internet, zoals muziek- of videospelers, download managers, PDF-makers en meer. Zulke distributie is niet eerlijk.

Het wordt aangeraden om de advertenties van Cinemax Plus te verwijderen eens u ze ontdekt in uw systeem. Voer een volledige systeemscan uit met een betrouwbaar anti-malware programma zoals Spyhunter of StopZilla. Aan het eind van dit artikel zal u een stap-voor-stap handleiding vinden om de advertenties van Cinemax Plus manueel te verwijderen.

Over Cinemax Plus

Cinemax Plus kan toegevoegd worden aan de meest populaire webbrowsers als Internet Explorer, Google Chrome en Mozilla Firefox. Wees extra voorzichtig tijdens het downloaden en installeren van gratis zaken vanop het internet. Deze programma’s bevatten vaak bundels zoals Cinemax Plus die veel problemen voor u kunnen bezorgen.

Advertenties van Cinemax Plus bevatten meestal zeer aantrekkelijke aanbiedingen, zoals het krijgen van een korting voor bepaalde producten. Maar u klikt er toch best niet op want u zal dan worden omgeleid naar websites van derden waar u zal aangeboden worden om iets te kopen of waar uw computer geïnfecteerd kan geraken. Daarenboven volgt de adware uw online browseractiviteiten op waaronder uw browsergeschiedenis en zoekopdrachten. Deze informatie wordt gebruikt voor het verbeteren van advertenties om ze zo interessanter en relevanter te maken aan uw gewoonten.

Distributiemethoden van Cinemax Plus

Cinemax Plus wordt meestal geïnstalleerd zonder het medeweten van gebruikers. Het wordt gebundeld met verscheidene gratis software, zelfs welbekende programma’s. Als u de installatie van zulke programma’s wil voorkomen, weest u best steeds voorzichtiger met wat u downloadt naar uw computer. Volg ook alle installatiestappen van nieuwe downloads aandachtig. Additionele downloads die zijn gebundeld met andere software, worden vaak vernoemd in één van de installatiestappen en u kan deze weigeren door die opties te deselecteren.

Om advertenties van Cinemax Plus te verwijderen, volgt u onze gids hieronder of gebruikt u een anti-malware programma en voert u er een volledige systeemscan mee uit. Bij deze laatste methode is het een goed idee om eerst uw anti-malware te upgraden naar z’n laatste versie. Zo zal het programma gegarandeerd het probleem kunnen oplossen.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Cinemax Plus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Cinemax Plus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Manuele verwijdering van advertenties door Cinemax Plus

Hoe Ads by Cinemax Plus te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by Cinemax Plus installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by Cinemax Plus .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by Cinemax Plus van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by Cinemax Plus en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Cinemax Plus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Cinemax Plus verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by Cinemax Plus. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by Cinemax Plus of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Cinemax Plus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Cinemax Plus verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by Cinemax Plus of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Cinemax Plus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by Cinemax Plus verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopAds by Cinemax Plus verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by Cinemax Plus. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Cinemax Plus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Removal guides in other languages

Ads by Cinemax Plus (kr)  Flag of South Korea
Ads by Cinemax Plus (pt) 
Ads by Cinemax Plus (it) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.