Ads by Cineplus - Hoe te verwijderen

Ads by Cineplus

Cineplus is een adware-programma dat webbrowsers kan beïnvloeden waaronder Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome en zelfs Safari. Het programma gebruikt oneerlijke methoden om computers te infiltreren. Eens binnen, genereert het vele advertenties die uw browseractiviteiten kunnen onderbreken. Als u op een advertentie van Cineplus klikt, zal u meteen worden herleid. Maar er is geen garantie dat u naar websites zal worden gebracht die veilig zijn om te bezoeken.

Onder dit artikel vindt u een stap-voor-stap handleiding voor het manueel verwijderen van advertenties van Cineplus in uw browsers. Om de adware automatisch te elimineren, voert u een volledige systeemscan uit met een betrouwbaar anti-malware programma zoals Spyhunter of StopZilla.

Over advertenties van Cineplus

Advertenties van Cineplus worden veroorzaakt door een adware die gesponsorde websites wil adverteren. Het verdient geld door het verhogen van hun webverkeer en pagina-ranking in zoekresultaten. Het programma genereert advertenties en markeert ze als “Ads by Cineplus”, “Ads by Cineplus-1.2”, “Ads by Cineplus-1.2V11.05”, “Ads By CinePlus-1.44V13.09”, en dergelijke. Al deze advertenties bevatten links naar gesponsorde websites en als u erop klikt, zal u meteen worden omgeleid. Als uw systeem werd geïnfecteerd door de Cineplus adware, zal u deze advertenties te zien krijgen terwijl u door het internet surft.

Het ergste deel van Cineplus is het feit dat het uw browseractiviteiten opvolgt, waaronder uw browsergeschiedenis en alle gegevens die u ingeeft tijdens het browsen. Als een gevolg daarvan kan het u betrekken bij vervelende advertentiecampagnes en gepersonaliseerde advertenties weergeven. Deze advertenties kunnen zeer vervelend zijn en de meeste gebruikers willen zich er dan ook van ontdoen. Houd in het achterhoofd dat het toegang heeft tot uw e-mails, IP-adres en andere gevoelige informatie aangezien het bijhoudt welke gegevens u ingeeft tijdens het bezoeken van websites. Het programma schendt daarmee uw privacy, en dat is nog maar een reden om Cineplus zo snel mogelijk te elimineren.

Distributiemethoden van Cineplus

Cineplus wordt gebundeld met verscheidene gratis programma’s die u kan downloaden van het internet, zoals bijvoorbeeld muziek- of videospelers, download managers, PDF-makers en dergelijke. Maar heel wat software vermeldt niet duidelijk wanneer additionele bundels worden toegevoegd, en gebruikers kunnen dat dus zonder het te beseffen toestaan. Om Cineplus te vermijden, moet u aandachtiger zijn met wat u downloadt van het internet. Kies steeds voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode tijdens het downloaden van gratis software. Het zal wat langer duren, maar u zal te zien krijgen of onbekende applicaties worden toegevoegd en ook de mogelijkheid krijgen om dat te weigeren. Deselecteer opties die het hebben over het downloaden van onbekende additionele software.

Om advertenties van Cineplus te verwijderen, kan u de verwijderinstructies volgen hieronder, of een volledige systeemscan uitvoeren met een betrouwbaar anti-malware programma. Zorg ervoor dat u het eerst naar z’n laatste versie updatet.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Cineplus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Cineplus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Manuele verwijdering van advertenties van Cineplus

Hoe Ads by Cineplus te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by Cineplus installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by Cineplus .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by Cineplus van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by Cineplus en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Cineplus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Cineplus verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by Cineplus. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by Cineplus of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Cineplus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Cineplus verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by Cineplus of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Cineplus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by Cineplus verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopAds by Cineplus verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by Cineplus. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Cineplus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Removal guides in other languages

Ads by Cineplus praneÅ¡imai (lt) 
Ads by Cineplus (es) 
Ads by Cineplus (pt) 
Ads by Cineplus (jp) 
Ads by Cineplus (it) 
Ads by Cineplus (kr)  Flag of South Korea
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.