Ads by Clean Browser - Hoe te verwijderen

Ads by Clean Browser

Clean Browser is een adware programma dat ontworpen werd door Intriguing Apps, welke reeds gekend is als een ontwerper van Search Defense, Browser Guard, Web Warden, BrowserProtector en sommige andere potentieel ongewenste toepassingen. Het programma wordt verondersteld om je surf ervaring te verbeteren en je te beschermen tegen het bezoeken van potentieel gevaarlijke sites. Het is echter een advertentie ondersteund programma en het enige doel ervan is het adverteren van bepaalde pagina’s.

Het wordt aanbevolen om Clean Browser van je system te verwijderen, als je niet te maken wilt krijgen met andere problemen. Gebruik een betrouwbaar antimalware programma, zoals Spyhunter of StopZilla, of verwijder Advertenties van Clean Browser manueel door de stappen onderaan dit artikel uit te voeren.

Over Advertenties van Clean Browser

Als je een kijkje neemt naar Clean Browser, lijkt het op het eerste zicht een legitieme en nuttige toepassing. Helaas is dit een foute indruk, omdat van zodra het op je system zit, begint het met het genereren van verschillende advertenties die je omleiden naar commerciële sites. Het is zeer waarschijnlijk dat Advertenties van Clean Browser je naar potentieel gevaarlijke sites zullen leiden waar je pc geïnfecteerd wordt. Natuurlijk zijn tonnen aan advertenties ook zeer vervelend en verstoren ze je normale online activiteiten.

Iets anders waar je moet aan denken is dat Clean Browser je surf gewoontes traceert. Het programma registreert informative over je surf geschiedenis en zoekopdrachten. Later genereert het advertenties volgens je interesses. Natuurlijk zijn gepersonaliseerde advertenties succesvoller en wordt er meer op geklikt. Het traceren van je surf activiteiten kan echter leiden tot allereli privacy gerelateerde problemen. Clean Browser kan deze info ook doorspelen aan derden die je kunnen betrekken bij andere marketing gerelateerde projecten.

De distributiemethodes van Advertenties van Clean Browser

Clean Browser komt normal in een bundle met gratis programma’s. Het kan komen als een bijkomende download met software die gedownload kan worden van op download.com, softonic.com, soft32.com en gelijkaardige websites. Om deze bijkomende downloads te vermijden, moet je voor de Aangepaste installatiemethode kiezen en alle opties aangaande onbekende software deselecteren. Ga ook nooit akkoord met het wijzigen van je startpagina of zoekmachine in onbekende sites. Het is ook raadzaam om de nodige aandacht te besteden aan de Algemene Voorwaarden van je nieuwe downloads, aangezien je hier nuttige informatie vind over mogelijke wijzigingen aan je systeem.

Als je computer reeds geïnfecteerd werd en je surfen wordt constant onderbroken door Clean Browser Ads, moet je deze adware zo snel mogelijk van je pc verwijden. Verwijder Clean Browser en alles wat era an gerelateerd is uit de Programmalijst en herstel de instellingen van alle aangetaste browsers.

Als je Advertenties van Clean Browser automatisch wilt verwijderen, gebruik dan een antimalware programma, zoals Spyhunter of StopZilla en voer er een volledige systeemscan mee uit. Een manuele handleiding wordt hieronder voorzien.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Clean Browser en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Clean Browser en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Manuele verwijdering van Advertenties van Clean Browser

Hoe Ads by Clean Browser te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by Clean Browser installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by Clean Browser .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by Clean Browser van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by Clean Browser en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Clean Browser, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Clean Browser verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by Clean Browser. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by Clean Browser of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Clean Browser, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Clean Browser verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by Clean Browser of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Clean Browser, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by Clean Browser verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopAds by Clean Browser verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by Clean Browser. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Clean Browser, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-ads-by-clean-browser

Removal guides in other languages

Ads by Clean Browser (en) 
Ads by Clean Browser (pt) 
Ads by Clean Browser (fr) 
Ads by Clean Browser (es) 
Ads by Clean Browser (jp) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.