Ads By CloudScout - Hoe te verwijderen

Ads By CloudScout

Hebt u advertenties van CloudScout opgemerkt tijdens het surfen op het internet? Dit zijn niet zomaar willekeurige advertenties die u op het internet te zien krijgt. Advertenties van CloudScout worden weergegeven door een adware die computers infiltreert met behulp van oneerlijke methodes. Het wordt aangeraden om het te verwijderen. Hoe u zich van de adware kan ontdoen, zal worden gediscussieerd verder in het artikel.

Over advertenties van CloudScout

Advertenties van CloudScout kunnen worden opgemerkt in Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari en enkele minder bekende webbrowsers. Ze worden meestal getoond op shopping-websites en bevatten links naar commerciële pagina’s. Elke klik op een advertentie van CloudScout zorgt voor winst voor de adware-makers. Het is geen eerlijke manier voor het verdienen van geld en dat is één van de redenen waardoor het programma wordt gecategoriseerd als een potentieel ongewenste applicatie.

Om de zaak nog erger te maken, betekent CloudScout ook een risico voor uw privacy. Het programma kan uw browseractiviteiten opvolgen en informatie verzamelen over de websites die u bezoekt om meer te weten te komen over uw advertenties. Later kan het dan advertenties genereren op basis van wat u interesseert. Zo wordt de kans groter dat u erop zal klikken. Het mag dan wel helpen om efficiëntere advertenties te maken, maar het verzamelen van informatie over uw browsergeschiedenis kan uw privacy schenden.

Een ander feit dat moet worden gemeld, is dat advertenties van CloudScout links kunnen bevatten naar gevaarlijke websites. Als u ze bezoekt, kan uw computer geïnfecteerd geraken door spyware, malware en andere gevaarlijke dreigingen. Deze zijn allemaal goede redenen voor het zo snel mogelijk verwijderen van de CloudScout adware.

Distributiemethoden van CloudScout

Net zoals bij gelijkaardige adware, bijvoorbeeld Surf Slide, Selection Tool of SpeedCheckMe, wordt CloudScout geïnstalleerd op computers in bundels met andere gratis software zoals muziek- en videospelers, download managers en dergelijke. Ze worden als standaard geïnstalleerd. Als u het toevoegen van deze programma’s wil voorkomen, kiest u best steeds voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode en volgt u het proces aandachtig. Zorg ervoor dat u opties deselecteert die het hebben over het installeren van additionele software als u er niet bekend mee bent.

Om advertenties van CloudScout te verwijderen, voert u een volledige systeemscan uit met Spyhunter, Malwarebytes of StopZilla. Deze hulpmiddelen kunnen de adware opsporen en automatisch verwijderen. Vergeet niet dat u ze best eerst updatet naar de laatste versie vooraleer ze te gebruiken. Voor de mensen die CloudScout liever manueel elimineren, hebben we een handleiding gecreëerd. U vindt het hieronder.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Cloudscout en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Cloudscout en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Manuele verwijdering van CloudScout

Hoe Ads By CloudScout te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads By CloudScout installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads By CloudScout .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads By CloudScout van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads By CloudScout en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads By CloudScout, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds By CloudScout verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads By CloudScout. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads By CloudScout of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads By CloudScout, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds By CloudScout verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads By CloudScout of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads By CloudScout, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads By CloudScout verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopAds By CloudScout verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads By CloudScout. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads By CloudScout, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Removal guides in other languages

Ads By CloudScout (es) 
Ads By CloudScout (fr) 
Ads By CloudScout (it) 
Ads By CloudScout (se) 
Ads By CloudScout (pt) 
Ads By CloudScout (dk) 
Ads By CloudScout (jp) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.