Ads by DealScout - Hoe te verwijderen

Ads by DealScout

DealScout is een potentieel ongewenste applicatie die wordt gecategoriseerd als een adware door z’n doelen en kenmerken. Het wordt gepromoot als een programma dat u kan helpen om shopping-deals te vinden en geld te besparen. Maar eens binnen bombardeert DealScout computers met vele advertenties van z’n partners en onderbreekt het elke browsersessie. Het kan uw Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari en waarschijnlijk ook minder bekende webbrowsers aanvallen.

Als uw werk regelmatig wordt verstoord door advertenties van DealScout, verwijder het dan zo snel mogelijk. Het is niet alleen een vervelend programma, maar het kan ook tal van problemen veroorzaken. Dit artikel heeft het over de definitie van DealScout, z’n doelen, distributiemethoden en het suggereert hoe u deze adware van uw systeem kan elimineren. We hebben een stap-voor-stap handleiding ontwikkeld om dit manueel uit te voeren. Om advertenties van DealScout automatisch te elimineren, voert u een volledige systeemscan uit met een anti-malware programma zoals Spyhunter of StopZilla.

Over advertenties van DealScout

DealScout werkt samen met een aantal adverteerders en het probeert om webverkeer naar hun websites te verhogen en hun pagina ranking te verbeteren in zoekresultaten. Eens binnen, genereert het programma verscheidene advertenties die zeer storend zijn. Maar op het eerste zicht kunnen gebruikers er geïnteresseerd in geraken en er zelfs op klikken door de inhoud. Advertenties van DealScout suggereren verscheidene kortingen, promocodes en dergelijke. Maar als u erop klikt, zal u enkel worden herleid naar gesponsorde pagina’s.

Wees voorzichtig met deze herleidingen, want u kan naar potentieel gevaarlijke websites worden gebracht. Eens u daar bent, kan uw systeem geïnfecteerd geraken. Houd ook in het achterhoofd dat dit programma uw privacy kan schenden. Het kan informatie bijhouden over uw browsergeschiedenis en u betrekken bij marketing gerelateerde activiteiten. Het wordt aangeraden om zich te ontdoen van DealScout nadat u z’n advertenties hebt gedetecteerd in uw browser. Dit is de enige manier om terug te browsen zonder onderbrekingen en verdere problemen te voorkomen.

Distributiemethoden van DealScout

Meestal wordt DealScout geïnstalleerd samen met andere gratis software. U moet aandachtiger zijn tijdens het downloaden van verscheidene mediaspelers, PDF-makers en andere applicaties die gratis zijn en additionele downloads vermijden die ermee gebundeld worden. Volg steeds de installatiestappen van deze programma’s en zorg ervoor dat u alle optionele downloads deselecteert indien ze u onbekend zijn. Als uw systeem is geïnfecteerd, verwijder DealScout dan zo snel mogelijk. Gebruik een betrouwbaar anti-malware programma en voer een volledige systeemscan uit of volg de volledige verwijderinstructies hieronder.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Dealscout en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Dealscout en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Manuele verwijdering van advertenties van DealScout

Hoe Ads by DealScout te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by DealScout installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by DealScout .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by DealScout van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by DealScout en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by DealScout, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by DealScout verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by DealScout. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by DealScout of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by DealScout, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by DealScout verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by DealScout of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by DealScout, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by DealScout verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopAds by DealScout verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by DealScout. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by DealScout, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Ads by DealScout

Removal guides in other languages

Ads by DealScout (es) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.