Ads by Digital More - Hoe te verwijderen

Ads by Digital More

Digital More is een adware-applicatie die beweert uw browserervaring te kunnen verbeteren. Het zou u moeten helpen om sneller de beste prijs te vinden tijdens het online shoppen. Maar de realiteit is een beetje anders. Het programma kan worden toegevoegd aan Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome en Safari. Digital More kan worden gedownload van z’n officiële website of worden toegevoegd zonder de toestemming van gebruikers samen met andere gratis software, waaronder mediaspelers, PDF-makers, download managers en meer. De applicatie wordt niet altijd duidelijk vermeld en daardoor voegen veel gebruikers het, zonder het te weten, toe aan hun computer.

Om Digital More te verwijderen, wordt u aangeraden om een volledige systeemscan uit te voeren met een anti-malware programma zoals Spyhunter of StopZilla. We hebben ook een handleiding ontwikkeld om u te helpen bij het manueel verwijderen van Digital More, u vindt het onder dit artikel.

Over advertenties van Digital More

Het programma werd ontwikkeld door SuperWeb LLC, een bedrijf dat bekend staat voor het maken van vele gelijkaardige adware-programma’s waaronder Dollar Dream, Wooden Seal, en meer. Eens binnen, genereert Digital More gepersonaliseerde advertenties aan de hand van uw recente zoekopdrachten zodat ze bij uw interesses zullen passen. De meeste advertenties geven aanbiedingen voor producten waarnaar u recentelijk hebt gezocht online. Ook kunnen ze kortingen bevatten die kunnen worden gebruikt in bepaalde e-commerce websites. Advertenties van Digital More kunnen zeer vervelend zijn want ze duiken op elke keer u door het internet browset. Daarom willen de meeste gebruikers zich ontdoen van dit programma.

Het ergste deel van deze adware, is het feit dat het uw browsergewoonten kan opvolgen. Dit helpt niet alleen om gepersonaliseerde advertenties te genereren, maar ook om u te betrekken bij nog meer vervelende advertentiecampagnes. Het is een gevaarlijk programma vooral door het feit dat het uw privacy schendt. Dit is nog maar eens een reden om zich zo snel mogelijk van Digital More te ontdoen.

Distributiemethoden van de Digital More adware

Digital More infiltreert computers in bundels met gratis softwareprogramma’s gedownload van het internet. De beste manier om uw computer te beschermen tegen het installeren van zulke bundels, is het aandachtiger te werk gaan tijdens het downloaden van zaken via het internet. Als u niet voorzichtig bent en de installatiestappen vlug overslaat zonder na te kijken wat ze te zeggen hebben, dan is het mogelijk dat u het toevoegen van optionele downloads toestaat. Zo kan u opgescheept komen te zitten met een programma als Digital More of andere programma’s van SuperWeb LLC.

Het wordt ten strengste aangeraden om voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode te kiezen en elke stap aandachtig te volgen. Als u vakjes ziet die al voor u werden geselecteerd, zorg er dan voor dat u op de hoogte bent van de aanpassingen die ze zullen veroorzaken. Als u additionele downloads ziet die al werden geselecteerd, dan deselecteert u deze best als ze het hebben over programma’s die u niet kent.

Om advertenties van Digital More te verwijderen, kan u de adware elimineren met behulp van een anti-malware hulpmiddel of door het volgen van de stappen in de onderstaande handleiding.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Digital More en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Digital More en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Manuele verwijdering van advertenties van Digital More

Hoe Ads by Digital More te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by Digital More installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by Digital More .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by Digital More van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by Digital More en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Digital More, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Digital More verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by Digital More. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by Digital More of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Digital More, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Digital More verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by Digital More of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Digital More, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by Digital More verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopAds by Digital More verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by Digital More. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Digital More, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Removal guides in other languages

Ads by Digital More (es) 
Ads by Digital More (it) 
Ads by Digital More (jp) 
Ads by Digital More (kr)  Flag of South Korea
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.