Ads by DiscountExt - Hoe te verwijderen

Ads by DiscountExt

DiscountExt is een gratis programma dat belooft uw browserervaring te verbeteren en u te helpen bij het verkrijgen van kortingen tijdens het online shoppen. Maar het hoofddoel ervan is gerelateerd aan het promoten van websites van z’n partners. Meestal wordt het programma geïnstalleerd op computers in bundels met andere hulpmiddelen die niet duidelijk over de additionele download berichten. Het kan ook worden gedownload van z’n officiële website, maar dat gebeurt zelden.

Het maakt niet uit hoe DiscountExt is binnengeraakt in uw computer, het zal dezelfde problemen creëren. Uw systeem zal worden overspoeld met heel wat advertenties elke keer u door het internet browset. Advertenties van DiscountExt proberen u te herleiden naar websites van adware-partners om zo geld te verdienen aan affiliate links. Merk op dat het u naar potentieel gevaarlijke websites kan leiden. Het is dus beter om weg te blijven van deze advertenties. Om DiscountExt te verwijderen, gebruikt u een betrouwbaar anti-malware hulpmiddel zoals Spyhunter of StopZilla.

Over advertenties van DiscountExt

Als u advertenties van DiscountExt hebt opgemerkt in uw systeem, kan u er zeker van zijn dat de adware ook in uw computer werd geïnstalleerd. Blijf weg van deze advertenties als u niet wil dat ze u gaan herleiden naar geïnfecteerde pagina’s. U kan gemakkelijk worden geïnfecteerd door spyware of andere gevaarlijke infecties. Merk op dat DiscountExt uw browsergeschiedenis en alle gegevens die u ingeeft tijdens het browsen kan bijhouden. Het kan deze informatie doorgeven aan derden of gebruiken voor het personaliseren van advertenties aan de hand van uw interesses. Gerichte advertenties zijn vanzelfsprekend effectiever. Maar DiscountExt heeft uw toestemming niet om uw persoonlijke informatie te raadplegen. Dit is nog maar een reden om het te zien als een potentieel ongewenste applicatie.

Het wordt ten strengste aangeraden om advertenties van DiscountExt zonder twijfels te elimineren. Zolang DiscountExt op uw computer aan het werk is, zal het problemen creëren voor u.

Distributiemethoden van de DiscountExt adware

De adware kan worden toegevoegd aan uw browser, samen met gratis muziekspelers, programma’s voor het opnemen van audio, PDF-makers en dergelijke. Om dat te vermijden, moet u aandachtgier zijn tijdens de installatiestappen van uw nieuwe downloads. Heel wat gebruikers gaan blindelings door de installatiestappen zonder er aandacht aan te hechten. Ze klikken gewoonweg op ‘next’ of ‘volgende’ en gaan met alles akkoord zonder de stappen te lezen. Dit kan tot verscheidene potentieel ongewenste programma’s leiden zoals DiscountExt.

Kies steeds voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode en kijk elke stap zorgvuldig na. Zo zal u in staat zijn om optionele downloads te weigeren. Onthoud dat u nooit onbekende downloads moet installeren, want de kans is groot dat ze u problemen zullen brengen. Als uw systeem al is geïnfecteerd, verwijdert u DiscountExt best zo snel mogelijk.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Discountext en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Discountext en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Manuele verwijdering van advertenties van DiscountExt

Hoe Ads by DiscountExt te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by DiscountExt installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by DiscountExt .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by DiscountExt van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by DiscountExt en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by DiscountExt, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by DiscountExt verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by DiscountExt. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by DiscountExt of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by DiscountExt, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by DiscountExt verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by DiscountExt of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by DiscountExt, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by DiscountExt verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopAds by DiscountExt verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by DiscountExt. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by DiscountExt, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Ads by DiscountExt

Removal guides in other languages

Ads by DiscountExt (es) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.