Ads by Faster Internet - Hoe te verwijderen

Ads by Faster Internet

Faster Internet is een gemene adware die in het geheim willekeurige computers infiltreert, je persoonlijke info verzamelt en zelfs schermafbeeldingen maakt van je bureaublad. Hoewel er recentelijk tientallen gelijkaardige adware gedetecteerd werd, lijkt het er op dat deze nog vervelender en gevaarlijker is. Faster Internet kan veel belangrijke informatie stelen en je privacy schenden. Daarom raden we ook ten stelligste aan dat je Faster Internet verwijdert.

We raden je aan om een betrouwbaar anti-malware programma te gebruiken, bijvoorbeeld, Spyhunter of StopZilla en er een volledige systeemscan mee uit te voeren. Om Faster Internet manueel te verwijderen, moet je de stappen volgen in de handleiding die je onder dit artikel vindt.

Over Advertenties van Faster Internet

Zodra het op je pc zit zal Faster Internet beginnen met het traceren van informatie welke gerelateerd is aan je harde schijven, moederbord, netwerk adapters en andere data. Daarna zal het deze informatie uploaden naar zijn ontwerpers, en zal het ten slotte een schermafbeelding maken van je actief bureaublad. Als je per ongeluk een confidentieel document geopend hebt op het moment dat Faster Internet je computer infiltreert, kan dit document wel eens bij cyber criminelen terechtkomen. Dit is een echt gevaarlijk programma dat je ten alle koste zou moeten vermijden.

Faster Internet genereert ook tal aan advertenties en toont deze terwijl je surft op het net. Advertenties van Faster Internet zijn zeer vervelend en verstoren je normale surf ervaring. De meeste gebruikers willen het verwijderen omdat ze e constante omleidingen beu zijn. Advertenties van Faster Internet worden telkens je surft getoond, het maakt niet uit welke sites je bezoekt. Veel van hen blazen verzamelen op winkel sites, zoals Amazon of Ebay, en bevatten commerciële inhoud.

Hoe dan ook, je moet Faster Internet zo snel mogelijk verwijderen. Dit is momenteel één van de gevaarlijkste actieve adware.

De distributiemethodes van Faster Internet

Faster Internet wordt meestal gebundeld met allerlei freeware programma’s, bijvoorbeeld, media spelers, PDF makers, download managers, etc. Het programma wordt nooit duidelijk onthuld tijdens de installatie en heeft je toestemming niet nodig om geïnstalleerd te worden. Het kan op hetzelfde moment toegevoegd worden als dan wanneer je de gewenste software installeert, zonder dat dit je bedoeling is.

Om zulke installaties te vermijden, moet je de installatiestappen van je freeware aandachtiger volgen. Als je kiest voor de Aangepaste of Geavanceerde installatiemethode, zou je in staat moten zijn om het downloaden van bijkomende programma’s te zien en te deselecteren. Vergeet echter niet om ook de Algemene Voorwaarden van je nieuwe downloads te lezen. Weiger steeds het toevoegen van programma’s die je niet kent. Het plaatsen van onbetrouwbare hulpmiddelen op je computer is rechtstreeks om problemen vragen.

Om Advertenties van Faster Internet te verwijderen, moet je onderstaande handleiding raadplegen of gewoon een volledige systeemscan uitvoeren met een betrouwbaar anti-malware programma.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Faster Internet en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Faster Internet en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Manuele verwijdering van Advertenties van Faster Internet

Hoe Ads by Faster Internet te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by Faster Internet installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by Faster Internet .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by Faster Internet van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by Faster Internet en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Faster Internet, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Faster Internet verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by Faster Internet. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by Faster Internet of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Faster Internet, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Faster Internet verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by Faster Internet of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Faster Internet, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by Faster Internet verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopAds by Faster Internet verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by Faster Internet. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Faster Internet, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Ads by Faster Internet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.