Ads by FlashBeat - Hoe te verwijderen

Ads by FlashBeat

FlashBeat is een gratis programma dat uw browserervaring zou moeten verbeteren. Het wordt geïnstalleerd als een browserextensie in uw Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome of Safari en distribueert veel commerciële advertenties. Advertenties van FlashBeat zijn zeer vervelend en kunnen u herleiden naar potentieel gevaarlijke websites. Daarnaast kan het programma uw privacy schenden door het verzamelen van gegevens over uw browsergewoonten of zelfs andere programma’s installeren die worden ondersteund door advertenties.

Het wordt ten zeerste aangeraden om FlashBeat van uw computer te verwijderen indien u het niet intentioneel hebt geïnstalleerd. Om meer te weten te komen over het programma en hoe het te elimineren, kan u verder lezen in dit artikel.

Over advertenties van FlashBeat

Als u constant advertenties van FlashBeat te zien krijgt tijdens het browsen, blijf er dan van weg. Deze commerciële promoties werden enkel ontworpen om gesponsorde websites te adverteren. De makers verdienen geld door het leiden van webverkeer naar deze pagina’s en het verhogen van de pagina ranking ervan in zoekresultaten. Op het eerste zicht kan u denken dat het enkel vervelend is dat deze advertenties steeds opduiken tijdens het surfen op het internet. Maar als u erop klikt, zal u worden omgeleid naar websites die niet veilig zijn om te bezoeken en zo kan uw systeem geïnfecteerd geraken. Dat is de reden waardoor het wordt aangeraden om ze te negeren en FlashBeat te verwijderen.

Als u een aandachtiger kijkje neemt in de advertenties van FlashBeat, zal u opmerken dat de meeste op een bepaalde manier gerelateerd zijn aan uw recente zoekopdrachten of meest bezochte websites. De adware houdt namelijk uw browsergeschiedenis bij en genereert advertenties op basis van uw interesses. Hierdoor vergroot het aantal kliks op de advertenties. Maar dit is geen eerlijke bezigheid en ook schendt FlashBeat uw privacy hiermee. Daarnaast kan de prestatie van uw computer trager worden als de adware in uw systeem zit. Zoals u merkt, is het een goed idee FlashBeat te verwijderen van uw pc om mogelijke gevaren te ontwijken. Het is geen virus, maar het kan tot meerdere infecties leiden en andere problemen veroorzaken.

Distributiemethoden van FlashBeat

De meest voorkomende manier waarmee FlashBeat gedistribueerd wordt, is samen met andere gratis software. Het wordt gebundeld met mediaspelers, PDF-makers, download managers en meer. Wanneer u zulke programma’s installeert in uw systeem, weest u best aandachtig. Lees hun algemene voorwaarden om te zien of ze bundels bevatten. Indien dat het geval is, weiger dan de downloads die u niet bekend zijn. Zorg ervoor dat u steeds kiest voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode. Volg elke stap en deselecteer opties die onbekende additionele downloads aanbieden. Dit is de beste manier om het toevoegen van adware, browserextensies en andere potentieel ongewenste programma’s die worden meegeleverd in bundels, te vermijden.

Als u FlashBeat al per ongeluk hebt geïnstalleerd, verwijdert u het best zo snel mogelijk van uw computer. Om dit automatisch te doen, voert u een volledige systeemscan uit met een betrouwbaar anti-malware programma als Spyhunter of StopZilla. Vergeet het niet naar de laatste versie te upgraden om de beste prestatie te verzekeren. Een anti-malware zal u ook ontdoen van andere potentieel ongewenste applicaties. Om de advertenties van FlashBeat manueel te verwijderen, volgt u onze gids hieronder.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Flashbeat en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Flashbeat en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Manuele verwijdering van advertenties van FlashBeat

Hoe Ads by FlashBeat te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by FlashBeat installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by FlashBeat .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by FlashBeat van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by FlashBeat en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by FlashBeat, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by FlashBeat verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by FlashBeat. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by FlashBeat of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by FlashBeat, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by FlashBeat verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by FlashBeat of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by FlashBeat, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by FlashBeat verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopAds by FlashBeat verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by FlashBeat. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by FlashBeat, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-ads-by-flashbeat

Removal guides in other languages

Ads by FlashBeat (en) 
Ads by FlashBeat (it) 
Ads by FlashBeat (fr) 
Ads by FlashBeat (es) 
Ads by FlashBeat (pt) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.