Ads By Jogo Tempo - Hoe Te Verwijderen?

 

De Jogo Tempo toepassing wordt verdeeld als een extensie, die bijkomende eigenschappen voor het spelen van flash spelletjes op de jogotempo.com gratis online spelletjes website inschakelt. Het echte doel van de add-on is echter te werken als een toonder van reclame op de achtergrond. Het is mogelijk dat de plug-in vereist is om bepaalde spelletjes of hun bijgewerkte versie te kunnen spelen. Dit is echter een truc. De eigenaars van Jogo Tempo lokken gamers naar hun online spelletjes platform door het voorzien van geclassificeerde spelletjes alsook de Hot en Nieuwe spelletjes categorieën. Als de gebruiker begint te spelen, kan hij dit volledig gratis doen. Het is pas na een tijdje dat men hem aanbiedt om de verdachte plug-in te downloaden, nadat het al iets of wat een verslaving werd aan de site.

Als de Jogo Tempo add-on gedownload en geïnstalleerd wordt, is je systeem gecompromitteerd. Het programma kan andere gelijkaardige toepassingen downloaden en installeren zonder je medeweten. Bovendien wordt je CPU en RAM constant gebruikt zonder onderbreking en met maar weinig ruimte voor andere processen om vlot te werken. Je zal ook niet meer kunnen surfen op het web zonder scam advertenties te zien te krijgen. Dit komt omdat adware programma’s over het algemeen gerelateerd zijn aan online zwendels, welke je vlot kunnen misleiden aangezien ze voorkomen op populaire online winkel platformen en zich voordoen als site-eigen inhoud. Er is echter een zeer opvallende eigenschap aan de advertenties van Jogo Tempo; de vreemde inhoud. Deze eigenschap wordt in de volgende paragraaf besproken.

De signalen die aangeven dat de Jogo Tempo adware actief is op je pc zijn de volgende. De Jogo Tempo toepassing creëert een bureaublad snelkoppeling:

De app kan ook verschijnen in het start menu. Daarnaast zal het programma ook te vinden zijn in de lijst van geïnstalleerde programma’s. Bovendien zal je advertenties te zien krijgen met het label; Ads by Jogo Tempo, Powered by Jogo Tempo, Ads powered by Jogo Tempo, A special offer by Jogo Tempo, etc.

Wat je moet doen nadat je ontdekte dat het Jogo Tempo programma in de geïnstalleerde toepassingen lijst staat is geen moeilijke vraag. Het antwoord – verwijder het. Hoewel, Jogo Tempo er op het eerst niet kan uitzien als een echt computer virus, omdat het geen gevoelige info steelt of geen data versleuteld, is het toch één van die apps waarvan aangeraden wordt ze te verwijderen, omdat het je pc kwetsbaar maakt voor deze dreigingen. Daarnaast kan je ook gescammed worden en je geld verliezen aan nep goederen of diensten.

Voor het verwijderen van de Jogo Tempo app, kan je kiezen uit de automatische of handmatige verwijdering. De automatische verwijdering is hier de betere keuze omdat anti-malware scanners zoals Reimage, Spyhunter of Hitman de kwaadaardige registerwaarden toegevoegd door de adware automatisch verwijderen, alsook andere potentiele cyber dreigingen die op je pc verblijven. Je kan ook de Jogo tempo adware handmatig verwijderen. In het geval van handmatige verwijdering, moet je de registerwaarden zelf verwijderen. Het systeemregister is een gevoelige plaats, omdat het vitale elementen van je systeem bevat. Bovendien verwijder je ook geen andere kwaadaardige systeemelementen met deze methode. Wij raden dus aan om Jogo Tempo automatisch te vewijderen.Automatische tools Ads by Jogo Tempo verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Ads By Jogo Tempo files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Handmatige verwijdering van de Jogo Tempo Adware

Hoe Ads by Jogo Tempo te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by Jogo Tempo installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by Jogo Tempo en gerelateerde parasieten als Arcade Safari Virus , Ads by ArcadeBayou , Gameo Ads , Bubble Hit .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by Jogo Tempo van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by Jogo Tempo en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Jogo Tempo, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by Jogo Tempo verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by Jogo Tempo. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by Jogo Tempo of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Jogo Tempo, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by Jogo Tempo verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by Jogo Tempo of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Jogo Tempo, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by Jogo Tempo verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Ads by Jogo Tempo van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Ads by Jogo Tempo verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by Jogo Tempo. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Jogo Tempo, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

 

Ads by Jogo Tempo schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
januari 2, 2017 16:03, januari 2, 2017 16:03
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *