Ads by Offersoft - Hoe te verwijderen

Ads by Offersoft

Offersoft is een verdacht programma dat computergebruikers betrekt bij verscheidene advertentiecampagnes, enkel en alleen om webverkeer te creëren naar commerciële websites en geld te verdienen. Het is geen virus, maar het is zeker en vast een potentieel ongewenst programma dat veel problemen veroorzaakt door het hinderen van uw browsersessies. Het kan ook tot een schending van uw privacy leiden. Als u opmerkt dat advertenties van Offersoft worden weergegeven terwijl u browset door het internet, dan is uw computer geïnfecteerd en moet u deze adware zo snel mogelijk verwijderen om mogelijke beveiligingsproblemen te voorkomen.

De beste manier om dit te doen, is met behulp van een betrouwbaar anti-malware programma als Spyhunter of StopZilla. Om Offersoft manueel te verwijderen, kan u onze gids volgen onderaan.

Over advertenties van Offersoft

U zal advertenties van Offersoft gemakkelijk herkennen. Ze worden namelijk gemarkeerd als ‘brought by Offersoft”, “powered by Offersoft”, “you’ve received a premium offer from Offersoft”, of iets dergelijks. Deze advertenties bevatten verscheidene commerciële aanbiedingen, kortingcodes en andere aantrekkelijke suggesties die u zouden moeten helpen om geld te besparen. Maar de advertenties proberen in werkelijkheid enkel bepaalde commerciële websites te promoten. De advertenties bevatten links naar deze pagina’s en als u erop klikt, zal u meteen naar zo’n website worden gebracht.

Het is niet duidelijk of de websites gepromoot door Offersoft, veilig zijn om te bezoeken. U kan worden omgeleid naar potentieel gevaarlijke pagina’s waar uw systeem kan worden geïnfecteerd. Daarenboven zal de adware uw browsergewoonten bijhouden en kan het u betrekken bij andere marketing gerelateerde projecten. Ook kan het privacy-gerelateerde problemen veroorzaken.

Distributiemethoden van de Offersoft adware

U kan Offersoft downloaden van z’n officiële website, maar meestal wordt het gebundeld met gratis software en vraagt het niet of u het wil installeren of niet. Dit is een oneerlijke infiltratie en dat is één van de redenen waardoor het wordt gecategoriseerd als een potentieel ongewenst programma. De beste manier om het installeren van bundels te voorkomen, is het aandachtig volgen van de installatiestappen van nieuwe programma’s en het deselecteren van optionele downloads die al voor u werden aangevinkt. U kiest ook best voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode om de bundels te kunnen zien.

Om de advertenties van Offersoft te verwijderen, volgt u de handleiding onderaan of gebruikt u simpelweg een anti-malware programma en voert u een volledige systeemscan uit. Vergeet het hulpmiddel niet te updaten naar z’n laatste versie.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Offersoft en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Offersoft en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Manuele verwijdering van Offersoft

Hoe Ads by Offersoft te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by Offersoft installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by Offersoft .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by Offersoft van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by Offersoft en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Offersoft, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Offersoft verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by Offersoft. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by Offersoft of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Offersoft, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Offersoft verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by Offersoft of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Offersoft, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by Offersoft verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopAds by Offersoft verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by Offersoft. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Offersoft, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Removal guides in other languages

Ads by Offersoft (pt) 
Ads by Offersoft (se) 
Ads by Offersoft (it) 
Ads by Offersoft (dk) 
Ads by Offersoft (fr) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.