Ads by Rich Media View - Hoe te verwijderen

Ads by Rich Media View

Als u recentelijk een groot aantal pop-ups hebt opgemerkt die worden gemarkeerd als Ads by Rich Media View, merk dan op dat uw computer werd geïnfecteerd door een adware. Meestal verschijnen de pop-ups wanneer u uw muis over een gemarkeerde zin houdt op willekeurige websites die u bezoekt. Als u op een advertentie van Rich Media View klikt, zal u meteen naar een gesponsorde website worden gestuurd die de advertenties willen adverteren.

Iedereen die werd geïnfecteerd door deze adware, gaat ermee akkoord dat z’n activiteit eerst en vooral vervelend is. Gebruikers zijn niet in staat om normaal te browsen en elke browsersessie wordt onderbroken door advertenties. Een andere zaak van Rich Media View is dat de advertenties gebruikers naar gecompromitteerde websites kunnen brengen die een risico betekenen voor de beveiliging van hun computer. Er zijn verscheidene redenen waardoor het wordt aanbevolen om Rich Media View zo snel mogelijk te verwijderen nadat u het hebt gedetecteerd.

Adware-programma’s kunnen worden vermeden. Als u geen gelijkaardige virussen wil krijgen in de toekomst, moet u het internet veilig doorsurfen door niet op verdachte links te klikken en zeker geen bijlagen te openen van spam e-mails. Ook wordt heel wat adware gebundeld met gratis software, zoals muziekspelers, videorecorders, PDF-makers en dergelijke. Zorg ervoor dat u de installatiestappen van deze hulpmiddelen volgt en opties deselecteert die het hebben over het downloaden van additionele hulpmiddelen als ze u niet bekend zijn.

Als uw systeem al is geïnfecteerd, verwijdert u Ads by Rich Media View best zo snel mogelijk. Volg de stappen hieronder en elimineer de adware die verantwoordelijk is voor het genereren van deze advertenties. Vergeet niet uw computer te scannen met een betrouwbaar anti-spyware programma zoals bijvoorbeeld Spyhunter of Stopzilla, om er zeker van te zijn dat uw systeem volledig veilig is.

Gebruik het Configuratiescherm om de hoofdcomponenten van Ads by Rich Media View te elimineren

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Op Windows XP/Vista/7: kies Start -> Configuratiescherm -> Beheer programma’s. Op Windows 8: typ ‘Configuratiescherm’ in de zoekbalk. Het is mogelijk dat u moet bevestigen dat u de administrator bent van de computer in beide gevallen.
  1. Zoek voor Ads by Rich Media View en/of andere gerelateerde programma’s in de programmalijst. Het is aan te raden om sowieso ook volgende applicaties te verwijderen indien u die aantreft: Yontoo, WebCake en alles met een naam gerelateerd aan ‘savings’ of ‘coupon’. Het scannen van uw computer met anti-malware programma’s zoals Spyhunter of Stopzilla kan een goed idee geven van de applicaties die best van uw computer worden verwijderd.
 2. Sluit het Configuratiescherm.

Zich ontdoen van Ads by Rich Media View in Internet Explorer

 1. Klik op het moersleutel-icoon -> Beheer add-ons.
 2. Controleer uw toolbars en extensies. Verwijder alles wat gerelateerd lijkt aan Ads by Rich Media View en andere plug-ins die u niet kent als ze niet door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe werden gemaakt.
 3. Sluit de Instellingen.

Zich ontdoen van Ads by Rich Media View in Mozilla Firefox

 1. Typ ‘about:addons’ in het URL-veld.
 2. Ga door de lijst met extensies en add-ons. Verwijder alles wat gerelateerd lijkt aan Ads by Rich Media View en andere plug-ins die u niet kent als ze niet door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe werden gemaakt.
 3. U kunt Firefox ook optioneel herinstellen. Ga naar Firefox -> Help (Help in het menu voor OS X gebruikers) -> Informatie voor probleemoplossing. Reset dan Firefox.

Zich ontdoen van Ads by Rich Media View in Google Chrome

 1. Typ ‘chrome://extensions’ in het URL-veld.
 2. Neem een kijkje in de lijst met extensies en verwijder alles wat gerelateerd lijkt aan Ads by Rich Media View. Indien u niet zeker bent, kunt u extensies steeds tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Optioneel kunt u ook naar ‘chrome://settings’ gaan en op ‘Geavanceerde opties’ klikken. Scrol dan naar de onderzijde van de opties en klik op ‘Reset browser instellingen’.

OPMERKING:

Als u een extensie hebt gevonden die niet van de browser kan worden verwijderd, moet het verwijderd worden van ofwel het Configuratiescherm, ofwel met behulp van een anti-malware programma (zoals Spyhunter of malwarebytes) of een verwijderprogramma (zoals RevoUninstaller).

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Rich Media View en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Rich Media View en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-ads-by-rich-media-view

Removal guides in other languages

Ads by Rich Media View (en) 
Ads by Rich Media View (it) 
Ads by Rich Media View (es) 
Ads by Rich Media View (jp) 
Ads by Rich Media View (kr)  Flag of South Korea
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.