Ads by Sale Charger - Hoe te verwijderen

Sale Charger is een verdachte plug-in die werd ontworpen door SuperWeb LLC, een bedrijf dat is gekend voor de vele gelijkaardige browser plug-ins die het al heeft gemaakt. Het programma gebruikt oneerlijke methoden om computersystemen binnen te dringen en het genereert een grote hoeveelheid advertenties die worden weergegeven elke keer u door het internet browset. Als u hebt opgemerkt dat heel wat aanbiedingen omtrent shopping worden gemarkeerd als “Ads by Sale Charger” of iets gelijkaardigs, dan werd uw browser geïnfecteerd.

Om deze vervelende advertenties te stoppen en veilig te kunnen blijven browsen, moet u Sale Charger verwijderen. We raden u aan om een betrouwbaar anti-malware programma te downloaden, bijvoorbeeld Spyhunter of StopZilla. Upgrade het naar z’n laatste versie en voer een volledige systeemscan uit. We hebben ook een handleiding voorzien voor het manueel verwijderen van advertenties van Sale Charger. U zal het onder dit artikel vinden.

Over advertenties van Sale Charger

Sale Charger is geen virus, maar de applicatie kan een risico betekenen voor uw systeem om z’n doel te bereiken. Eerst en vooral schendt het uw privacy door het gebruiken van oneerlijke infiltratiemethoden en het bijhouden van uw browseractiviteiten. Het programma houdt bij wat uw zoekopdrachten zijn en welke websites u bezoekt. Later genereert het advertenties op basis van de informatie die het over u kon vinden.

ads-by-salecharger

Als u kijkt naar de inhoud van advertenties van Sale Charger, dan bevatten ze meestal shopping deals die op de één of andere manier gerelateerd zijn aan uw recente zoekopdrachten. U zal bijvoorbeeld een korting worden aangeboden voor items waarnaar u eerder zocht op het internet. Dit kan misschien op een handige functie lijken, maar de waarheid is dat het enkel probeert om uw aandacht te krijgen op deze manier en u te laten klikken op de advertentie. Elke advertentie bevat een link naar een website die door Sale Charger wordt gepromoot. Daarom zorgt elke klik op een advertentie van Sale Charger voor winst voor de makers van de adware.

Als u uw systeem veilig wil houden en wil vermijden dat u wordt betrokken bij marketing gerelateerde projecten, verwijdert u Sale Charger best zo snel mogelijk.

Distributiemethoden van de Sale Charger adware

Sale Charger kan worden gedownload van z’n officiële website, maar wordt meestal gebundeld met gratis applicaties van het internet, zoals mediaspelers, PDF-makers en meer. Gebruikers zullen misschien niet opmerken dat het infiltreert en het toestaan zonder het eigenlijk te weten. Elke keer u iets nieuws downloadt naar uw systeem, kijkt u best de algemene voorwaarden na vooraleer op ‘next’ of ‘agree’ te klikken en door te gaan naar volgende installatiestappen. U gaat best nooit akkoord met het installeren van onbekende programma’s zoals Sale Charger.

Als u advertenties van Sale Charger hebt gevonden in één van uw browsers, dan wordt u ten strengste aangeraden om het zo snel mogelijk te verwijderen. Zorg ervoor dat u zich ontdoet van de adware in alle browsers die werden geïnfecteerd. Hiervoor zal u een handleiding vinden onderaan. Als u Sale Charger automatisch wil verwijderen, downloadt u een betrouwbaar anti-malware hulpmiddel en voert u er een volledige systeemscan mee uit.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Sale Charger en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Sale Charger en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Manuele verwijdering van advertenties van Sale Charger

Hoe Ads by Sale Charger te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by Sale Charger installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by Sale Charger .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by Sale Charger van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by Sale Charger en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Sale Charger, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Sale Charger verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by Sale Charger. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by Sale Charger of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Sale Charger, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Sale Charger verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by Sale Charger of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Sale Charger, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by Sale Charger verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopAds by Sale Charger verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by Sale Charger. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Sale Charger, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Ads by Sale Charger

Removal guides in other languages

Ads by Sale Charger (es) 
Ads by Sale Charger (pt) 
Ads by Sale Charger (de)  Flag of Germany
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.