Ads By Selection Tools - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Selection Tools werd geclassificeerd als een advertentie ondersteunde toepassing die inkomsten ontvangt voor het verdelen van inhoud die verkopers en andere derden ter beschikking stellen. Volgens ons kunnen verschillende aanbiedingen getoond worden als Ads by Selection Tools. De inhoud varieert van kledij, schoenen, juwelen, elektrische appraten tot technische ondersteuning en andere veiligheidswaarschuwingen. Daarnaast hebben we gemerkt dat de toepassing pop-ups of banners zal aanbevelen of tonen als bron voor nieuwe software. Je zou reeds goed geïnformeerd moeten zijn over het downloaden van programma’s van op onbekende bronnen. Het is van vitaal belang te benadrukken dat het reageren op Ads by Selection Tools een gevaarlijke beslissing is. We hebben klachten ontvangen over deze toepassing als zou ze rogue materiaal introduceren dat of je wil infecteren met malware/potentieel ongewenste toepassingen, of je persoonlijke info wil stelen.

Waarom mag je Ads by Selection Tools niet vertrouwen?

De Selection Tools adware is een toepassing die je veel commercieel materiaal toont. Het richt zich voornamelijk op het verdelen van reclame voor online winkel diensten, maar gebruikers klagen er ook over opgeschrikt te worden door beveiligingswaarschuwingen, die melden dat er zich virussen op hun apparaat bevinden. In theorie zouden gebruikers nuttige aanbiedingen kunnen tegenkomen. Selection Tools is echter niet de reclame leverende software die je zou mogen vertrouwen. Het programma stelt drie aanbiedingen per dag te tonen, maar we hebben het gevoel dat gebruikers blootgesteld werden aan veel meer aanbiedingen. Er wordt gezegd van Ads by Selection Tools dat ze relevant zijn en getoond worden in een venster (de grootte ervan is gelijk aan een normale banner).


Wat ons het meeste zorgen baart met deze toepassing is dat de inhoud geen hoogwaardige, veilige advertenties en aanbiedingen zal produceren. Banners die getoond worden kunnen leiden naar sites die onder de invloed van hackers staan. Dit betekent dat een kort bezoekje aan dit domein kan leiden tot een malware infectie. Aangezien je reeds geïnfecteerd bent met de Selection Tools adware parasiet, zal zijn activiteit je kwetsbaar maken en blootstellen aan reclame die niet veilig is.


Ads by Selection Tools kan allerlei dingen beweren over de veiligheid van je apparaat en erop aandringen dat je systeem zo snel mogelijk dient hersteld te worden. Deze tactiek wordt echter gebruikt voor het promoten van bedenkelijke beveiliging, of om kwaadaardige infecties te verspreiden. Rogue beveiliging tools zijn net zo slecht als elke andere malware: misschien zelfs nog slechter. Daarnaast kan, Selection Tools Ads proberen gebruikers te verleiden met gratis updates voor software of besturingssystemen. Een aanbieding waarover gebruikers klagen was het updaten van Windows Drivers.

Aangezien het een adware parasiet is en het aanbiedingen wil tonen die aangepast zijn aan je individuele noden, zal Selection Tools info over je verzamelen en deze gebruiken om de reclame te selecteren. Het is geen toepassing die je mag betrouwen om je online activiteiten te registreren. Als waardevolle info over gebruikers in de verkeerde handen terechtkomt, kan deze gebruikt worden voor misdadige doeleinden.

Waarom beginnen Ads by Selection Tools gebruikers te storen?

Dit gebeurt omdat een adware parasiet erin slaagde zich toegang tot het systeem te verschaffen. Hoe dit gebeurde? Wel, tijdens de installatie van gratis programma’s, kan je over het hoofd gezien hebben dat de Selection Tools toepassing ter installatie werd aangeboden als een bijkomend programma. Als je voorzichtig bent, zal je zeker en vast zo’n aanbieding weigeren. Je mag nooit akkoord gaan om meer toepassingen te ontvangen dan deze die je oorspronkelijk gepland had. Om de Setup Wizards beter te kunnen bekijken, bevelen we je aan om steeds te kiezen voor de geavanceerde/aangepaste installatiemethode. Als je merkt dat er bijkomende toepassingen aangeboden worden, mag je nooit akkoord gaan om deze te installeren.

Hoe het tonen van Ads by Selection Tools stoppen? Volg onze makkelijke stappen voor een handmatige verwijdering als je geen anti-malware tool wil kopen. Het is echter een betere optie om malware te verwijderen met anti-malware tools. Spyhunter, Reimage zullen niet aarzelen om je systeem op te schonen.Automatische tools Ads by Selection Tools verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Ads By Selection Tools files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Handmatige verwijdering van Ads by Selection Tools

Hoe Ads by Selection Tools te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by Selection Tools installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by Selection Tools en gerelateerde parasieten als Hoe Malwarebytes Downloaden en Installeren , Tuvaro Toolbar , Chitka Pop up , Search.installmac.com .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by Selection Tools van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by Selection Tools en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Selection Tools, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by Selection Tools verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by Selection Tools. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by Selection Tools of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Selection Tools, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by Selection Tools verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by Selection Tools of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Selection Tools, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by Selection Tools verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Ads by Selection Tools van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Ads by Selection Tools verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by Selection Tools. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Selection Tools, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

 

Ads by Selection Tools schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
mei 1, 2017 07:40, augustus 9, 2017 06:52
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *