Ads by Shop Discounts - Hoe te verwijderen

Ads by Shop Discounts

Shop Discounts is een typische adware die advertenties genereert met coupons, kortingcodes en andere aanbiedingen en ze weergeeft op het internet, meestal op shopping websites. Merk op dat deze advertenties een resultaat zijn van een adware-infiltratie en u deze zo snel mogelijk moet verwijderen van uw pc als u zorg wil dragen voor uw privacy en de beveiliging van uw systeem. Het wordt aangeraden om een geïnfecteerde computer te scannen met een anti-malware programma zoals bijvoorbeeld Spyhunter, Malwarebytes of StopZilla en zich zo te ontdoen van Shop Discounts, zonder enige twijfel.

Over advertenties van Shop Discounts

Shop Discounts kan invloed hebben op Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome en Safari. Het heeft de toestemming van gebruikers niet nodig om geïnstalleerd te worden en het wordt vaak gebundeld met andere gratis programma’s. Als u geen aandacht besteedt aan de installatiestappen, is de kans groot dat Shop Discounts of gelijkaardige adware wordt geïnstalleerd.

Eens binnen, genereert het advertenties die op het eerste zicht aantrekkelijk kunnen lijken, want de meeste gevuld zijn met kortingen, coupons en dergelijke. Aangezien de Shop Discounts adware uw browsergewoontes kan opvolgen, zal het deze advertenties personaliseren en ze zo aantrekkelijk maken voor bepaalde gebruikers. De makers van het programma worden betaald voor de kliks op advertenties van Shop Discounts. Maar gebruikers lopen daarenboven ook het risico om op advertenties te klikken die leiden naar onveilige websites. Daarnaast kan de adware uw browsergeschiedenis verzamelen, wat betekent dat het privégegevens kan ophalen. U wordt dus aangeraden om Shop Discounts te verwijderen als u uw systeem veilig wil houden.

Distributiemethoden van Shop Discounts

Om een infiltratie van Shop Discounts te voorkomen, zorgt u ervoor dat u veilig browset en nooit programma’s downloadt van websites met een slechte reputatie. Houd ook in het achterhoofd dat het kan worden gebundeld met andere gratis software, zelfs legitieme programma’s. Lees steeds alle installatiestappen van nieuwe downloads en geef uw toestemming niet voor het installeren van additionele onbekende hulpmiddelen. Zorg ervoor dat u steeds voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode kiest. Lees alle algemene voorwaarden van een gekozen programma, om meer te leren over de bundels die het bevat.

Als uw systeem al is geïnfecteerd, verwijdert u Shop Discounts best zo snel mogelijk. Volg onze handleiding hieronder om te weten te komen hoe u dit kan doen. Vergeet niet dat het zeer belangrijk is uw systeem te scannen met een anti-malware programma om er zeker van te zijn dat u elk ongewenst programma elimineert dat mogelijks werd toegevoegd als een gevolg van de Shop Discounts adware.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Shop Discounts en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Shop Discounts en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Manuele verwijdering van de advertenties van Shop Discounts

Hoe Ads by Shop Discounts te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by Shop Discounts installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by Shop Discounts .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by Shop Discounts van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by Shop Discounts en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Shop Discounts, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Shop Discounts verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by Shop Discounts. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by Shop Discounts of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Shop Discounts, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Shop Discounts verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by Shop Discounts of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Shop Discounts, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by Shop Discounts verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopAds by Shop Discounts verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by Shop Discounts. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Shop Discounts, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Removal guides in other languages

Ads by Shop Discounts (it) 
Ads by Shop Discounts (es) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.