Ads By Slithermon - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
Andere namen: Ads by Slither.io
 

Slither.io is een arcade spelletje van Steve Howse. De speler van het spelletje neemt de controle over een slang avatar om zoveel mogelijk pellets te verorberen om op die manier zo lang mogelijk te worden. Desalniettemin heeft het Slither.io spelletje een andere connotatie, en het heeft geen betrekking op het spelletje zelf. Er is een toenemend aantal sites op het net, dat gewijd is aan het verwijderen van Slither.io advertenties of Slithermon advertenties. Deze laatste tendens is waarneembaar, aangezien veel gamers, die het Slither.io spelletje speelden, een toename opmerkten in de advertenties die ze te zien kregen op hun FaceBook accounts, de sociale mediasites die ze regelmatig bezoeken, en alle andere sites waarvan ze te gast zijn. Hierdoor kan men concluderen dat cybercriminelen het Slither.io gebruiken om malware te verdelen.

Welke Malware Heeft Je Computer Te Pakken, Als je Slither.io Advertenties ziet?

Gebruikers, die Slither.io speelden, klaagden dat ze begonnen met het zien van advertenties met de volgende labels: Ads by Slithermon, Ads powered by Slithermon, Brought to you by Slithermon, a premium offer by Slithermon, etc. Dus associeerden ze deze onmiddellijk met het spelletje. Een ander ongewenst effect, dat de gelabelde advertenties vergezelde, was het trager opstarten van de, het niet laden van sommige geïnstalleerde programma’s, alsook het niet werken van de browser, crashes en het de drastisch verminderde snelheid van de browser. Het is de volledige waarheid, dat voor al deze ellende de advertenties verantwoordelijk zijn.

Andere problemen duiken op als de gebruiker reageert op de advertenties, met het label Slithermon of Slither.io advertenties. Ze leiden niet om naar de site, welke verklaart hoe het verwachte product of dienst te verkrijgen, maar naar verdachte reclame domeinen, waar de gebruiker vergeet welk product hij wilde tegen de speciale prijs. Hetzelfde scenario doet zich voor bij alle advertenties van Slithermon. Het is hier niet de fout van het slang spelletje, maar van de adware, welke in de app geïnjecteerd werd door cybercriminelen. De adware veroorzaakt de reclame van derden, welke een slechte invloed heeft op het volledige systeem. De advertenties die getoond worden door de adware, leiden je om naar onveilige plaatsen op het internet. Dus kan deze adware infectie je pc ziek maken met de ergste cyberinfecties. Wacht dus niet langer en lees de volgende sectie om de exacte stappen te weten te komen om de Slithermon infectie te verwijderen.

Wat zijn de voorwaarden voor de Slithermon Adware om je pc te infecteren?

De Slither.io adware kan op een aantal traditionele manieren verspreid worden. Deze omvatten de spamcampagnes, andere adwares, die geïnfecteerde advertenties tonen, software bundelen, etc. De meeste van hen vereisen een actieve deelname van de gebruiker om het virus te installeren op de computer. De geïnfecteerde links die getoond worden in de spam e-mails moeten op geklikt worden, hun bijlagen – geopend; de gecompromitteerde advertenties moeten ook worden aangeklikt, en, zelfs, de gebundelde software wordt door de gebruiker zelf geïnstalleerd, als hij de installer niet aanpast in de Geavanceerde instellingen. Daarenboven, moeten de gamers voorzichtiger zijn met gratis online spelletjes platformen, omdat deze vaak aangevallen worden door cybercriminelen.

Hoe Advertenties door Slithermon verwijderen?

De Reimage of Spyhunter malware verwijdering toepassingen kunnen worden gedownload om de adware toepassing, die je de Slithermon advertenties doet ontvangen, te verwijderen. De handmatige verwijdering van deze adware kan gedaan worden aan de hand van de gedetailleerde richtlijnen hieronder. Beide methodes kunnen deze POT (potentieel ongewenste toepassing) verwijderen, enkel is de eerste, de automatische methode, sneller en efficiënter.

Handmatige verwijdering van Advertenties door Slithermon

Hoe Ads by Slither.io te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by Slithermon installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by Slither.io en gerelateerde parasieten als Search.installmac.com , Qone8 virus , Websearch.searchiseasy.info virus , Searchqu .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by Slithermon van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by Slither.io en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Slithermon, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by Slither.io verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by Slithermon. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by Slither.io of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Slithermon, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by Slither.io verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by Slithermon of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Slither.io, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by Slithermon verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Ads by Slithermon van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Ads by Slither.io verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by Slithermon. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Slither.io, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

 

Ads by Slithermon schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
februari 6, 2017 10:50, februari 6, 2017 10:50
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *