Ads By Stack Player - Hoe Te Verwijderen?

 

Stack Player is een advertentie ondersteunde toepassing. Deze toepassing presenteert zichzelf als een browse optimalisatie tool, in werkelijkheid echter is het gewoon een adware die betaal-per-klik inkomen genereert voor zijn ontwerper.

Over Advertenties van de Stack Player Adware

Stack Player zegt dat het je online surf ervaring zal verbeteren met de recentste media rechtstreeks op je desktop. Hiervoor zal de Stack Player add-on een desktop zoekknop installeren. Op het eerst kan deze toepassing eruitzien als een echt nuttige tool. Tot je een boel advertenties begint waar te nemen telkens je de browser opstart en op elke pagina je bezoekt. Deze advertenties bevatten meldingen zoals: ‘‘Powered by Stack Player’’, ‘‘Brought to you by Stack Player’’, ‘‘RocketTab powered by Stack Player’’, ‘‘Ads by Stack Player’’ en ‘‘Ads powered by Stack Player’’. Aan de hand van deze meldingen is het niet meoilijk om te begrijpen wat verantwoordelijk is voor de irritante pop-ups. Je hebt gelijk – het is de Stack Player plug-in.

Het is zeer duidelijk dat de getoonde advertenties het besturingssysteem overbelast en je computer vertraagd. Je zal rechtstreeks te maken krijgen met dit ongemak. Maar wat moeilijker te spotten valt is de malware die zich achter de advertentie kan bevinden. Deze dubieuze sites kunnen niet enkel je computer infecteren met een andere adware, maar ook met meer gevaarlijke malware zoals spyware en andere virussen.

Hoe komen Advertenties van de Stack Player Adware op je computer

De Stack Player adware wordt meestal gebundeld met andere gratis software die je download en installeert van op het internet. I.p.v. het bepaalde programma te downloaden, kan je de volledige software bundel downloaden zonder dat je het merkt. Het installeren van freeware moet dus gebeuren met de nodige aandacht voor de details. Negeer de licentieovereenkomst en andere aangehechte documenten niet. Kies ook steeds voor de Geavanceerde of Aangepaste installatie als dit mogelijk is. Deze opties zijn zeer belangrijk aangezien ze het installeren van kwaadaardige toevoegingen bepalen. Laat je niet verleiden tot het installeren van werkbalken enz., zulke aanbiedingen zijn een teken dat je de installatie moet beëindigen.

Panikeer niet als Advertenties van Stack Player getoond worden op je computer. Het Stack Player programma staat niet te boek als een zeer kwaadaardig programma hoewel je te maken krijgt met verontrustende symptomen van zijn infectie, welke kunnen verergeren. Het probleem zal opgelost worden door een bewezen anti-malware software, zoals SpyHunter en Malwarebytes. Deze programma’s zullen het volledige systeem scannen en opruimen zodat er geen restanten van de Stack Player adware achterblijven.Automatische tools Ads by Stack Player verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Ads By Stack Player files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Handmatige verwijdering van Advertenties van Stack Player

Hoe Ads by Stack Player te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by Stack Player installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by Stack Player van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by Stack Player en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Stack Player, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by Stack Player verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by Stack Player. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by Stack Player of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Stack Player, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by Stack Player verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by Stack Player of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Stack Player, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by Stack Player verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Ads by Stack Player van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Ads by Stack Player verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by Stack Player. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Stack Player, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
maart 13, 2017 10:30, maart 13, 2017 10:30
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *