Ads by Stack Player - Hoe te verwijderen

Het StackPlayer adware virus is een freeware die je niet zou mogen downloaden. Zijn voornaamste doel is het tonen van online advertenties en hier geld aan te verdienen. Gezien vanuit dit perspectief is het net hetzelfde als de FastoPlayer adware. Het wordt geïntroduceerd door onbekende uitgevers en er is absoluut geen reden om te geloven dat hun programma van een goede kwaliteit zal zijn.

De StackPlayer adware zal je vervelen met online advertenties, en je surfen traceren

Betaal per klik plannen worden meestal uitgebuit door zulke ontwerpers en hun hoofddoel is het verspreiden van minderwaardige programma’s en geld te verdienen via hun advertentie-gebaseerde programma’s (Adware: definition). De StackPlayer software wordt omschreven als een tool, dat mensen toelaat films of Tv-shows te bekijken zonder dat ze hun browsers moeten openen. Hoewel dit een handige eigenschap kan lijken, hebben we gelijkaardige tactieken gezien bij spelers zoals BeansPlayer en FirePlayer.


Ads by StackPlayer

Veel internetgebruikers rapporteerden dat dit een hardnekkige infectie is. Ze stelden dat zelfs scans met anti-malware tools, Veilige modus en andere technieken niet werkten voor hen. Wij denken, echter dat we je kunnen helpen dit ongewenste programma te verwijderen. Terwijl vele adware parasieten normaal eerder kleine advertenties tonen, zullen Ads by StackPlayer opgemerkt worden terwijl je dit film bekijken programma gebruikt.

Tijdens de installatie van andere programma’s, kan men je aanbieden om deze tool te installeren en zal je een korte beschrijving zien “StackPlayer is advertentie-ondersteunde software en toont advertentie tijdens het surfen”. Dit bekent dat de online advertenties niet alleen op de interface van de software verschijnen, maar ook constant getoond worden tijdens het surfen. Veel van de getoonde advertenties kunnen misleidend zijn en tot doel hebben je informatie te stelen (You say advertising, I say block that malware). Bijvoorbeeld, je kan blootgesteld worden aan nep meldingen zoals “Update your Flash Player for Win 10” of Urgent-issue-no38817-system.info.

Stack Player zegt ook je online surf ervaring te verbeteren door je rechtstreeks op je bureaublad te voorzien van de nieuwste media. Hiervoor zal de Stack Player add-on een bureaublad zoekknop installeren. Op het eerst kan het lijken dat deze toepassing een echt nuttige tool is. Tot jet al van advertentie begint te zien telkens je de browser start en op welke pagina je ook mag bezoeken. De meeste van deze advertenties zullen voorzien worden door onbekende en onbetrouwbare bronnen, die proberen hun promotionele inhoud ten alle kosten te tonen (Where do adware vendors get their ads? Follow the money).

Deze advertenties bevatten opmerkingen zoals: ‘‘Geleverd door Stack Player’’, ‘‘Gebracht door Stack Player’’, ‘‘RocketTab geleverd door Stack Player’’, ‘‘Ads by Stack Player’’ en ‘‘Advertenties gebracht door Stack Player’’. Uit deze regels is het niet moeilijk op te maken wie verantwoordelijk is voor het tonen van de irritante pop-ups. Juist ja – het is de Stack Player plug-in.

Hoe raakt de Ads by Stack Player Adware op je computer

Meestal wordt de Stack Player adware gebundeld met andere gratis software die je kan downloaden en installeren vanop het internet. In plaats van enkel het door jou gewenste programma te downloaden kan je ongemerkt een volledige software bundel downloaden. Dus moet je alle freeware installeren met de nodige zorg en aandacht voor details.

Negeer de bijgevoegde licentieovereenkomst en andere documenten niet. Als je de setup wizard gestart hebt, kies dan voor de Geavanceerde of Aangepaste installatiemethode indien mogelijk. Deze opties zijn zeer belangrijk aangezien ze je toelaten om de installatie van potentieel gevaarlijke toevoegingen aan de toepassing die je download te beëindigen. Laat je niet verleiden door de aanbiedingen voor het installeren van werkbalken, enz., deze aanbiedingen zijn een teken dat je de installatie moet beëindigen.

Panikeer niet als er Ads by Stack Player op je computer getoond worden. Het Stack Player programma staat niet geregistreerd als een uitermate gevaarlijk programma, hoewel je te maken krijgt met de vrij vervelende symptomen van zijn infiltratie, welke zelfs nog erger kunnen worden. Het probleem zal opgelost worden door een bewezen anti-malware software, dit zijn Reimage en SpyHunter. Deze programma’s zullen het volledige system scannen en het opruimen zodat er geen restanten van de Stack Player adware overblijven.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Stack Player en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Stack Player en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Handmatige verwijdering van Ads by Stack Player

Hoe Ads by Stack Player te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by Stack Player installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by Stack Player .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by Stack Player van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by Stack Player en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Stack Player, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Stack Player verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by Stack Player. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by Stack Player of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Stack Player, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Stack Player verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by Stack Player of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Stack Player, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by Stack Player verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopAds by Stack Player verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by Stack Player. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Stack Player, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-ads-by-stack-player

Removal guides in other languages

Ads by Stack Player (en) 
Anuncios de Stack Player (es) 
Anzeigen von Stack Player (de)  Flag of Germany
Stack Playerによる広告 (Ads by Stack Player) (jp) 
Anúncios do Stack Player (pt) 
Ads by Stack Player (it) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.