Ads by SunnyDay Apps - Hoe te verwijderen

Ads by SunnyDay Apps

SunnyDay Apps is een browser plug-in die verondersteld wordt om je in staat te stellen verschillende media bestanden te openen en je surf ervaring te verrijken. Het gebruikt echter oneerlijke methodes om geïnstalleerd te worden op browsers en stoort je later tijdens het werken. Daarom werd, SunnyDay Apps geclassificeerd als een adware of potentieel ongewenste toepassing.

Om Advertenties door SunnyDay Apps te verwijderen, raden we aan om de handleiding onder dit artikel te gebruiken of om gewoonweg te kiezen voor de automatische verwijdering en een volledige systeemscan uit te voeren met een betrouwbaar anti-malware programma, bijvoorbeeld, Spyhunter of StopZilla.

Over advertenties door SunnyDay Apps

SunnyDay Apps werk samen met een boel adverteerders op het internet die als doel hebben verkeer naar hun sites op te bouwen en hun pagina rangschikking in de zoekresultaten te verbeteren. Van zodra het op je pc zit genereert SunnyDay Apps tal van advertenties en toont ze op willekeurige sites terwijl je aan het surfen bent. Als je op deze klikt, zal je terechtkomen op gesponsorde site. Je moet er ook steeds aan denken dat SunnyDay Apps je privacy kan schenden omdat het info over je surf geschiedenis en je kan betrekken bij allerlei marketing gerelateerde projecten.

Je moet voorzichtig zijn met Advertenties door SunnyDay Apps en er niet op klikken, aangezien sommige je naar potentieel gevaarlijke sites kunnen leiden. Als dit gebeurt kan je systeem geïnfecteerd worden met spyware en andere soorten infecties die je systeem kunnen schaden en moeilijk te verwijderen zijn. Het is aangeraden om Advertenties door SunnyDay Apps van zodra je ze detecteert.

De distributiemethodes van SunnyDay Apps

SunnyDay Apps kan worden gedownload van op zijn officiële site, meestal komt het echter in een bundel met freeware en vraagt het je toestemming niet. Als je deze infiltratie wilt vermijden mag je geen software installeren van op onbetrouwbare bronnen en zeer aandachtig zijn als je iets download van op bekende download pagina’s. Kiest steeds voor de Aangepaste of Geavanceerde installatie optie en ga niet verder zonder te lezen wat er vermeld werd op elke stap. Als je opties ziet die aangeven om onbekende software standaard te installeren, deselecteer ze dan.

Om Advertenties door SunnyDay Apps te verwijderen volg je de stappen die onder dit artikel artikel of voer gewoon een systeemscan uit met een betrouwbaar anti-malware programma. Vergeet ook niet om eerst je beveiligingshulpmiddel bij te werken naar zijn recentste versie.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Sunnyday Apps en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Sunnyday Apps en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Manuele verwijdering van SunnyDay Apps

Hoe Ads by SunnyDay Apps te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by SunnyDay Apps installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by SunnyDay Apps .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by SunnyDay Apps van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by SunnyDay Apps en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by SunnyDay Apps, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by SunnyDay Apps verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by SunnyDay Apps. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by SunnyDay Apps of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by SunnyDay Apps, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by SunnyDay Apps verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by SunnyDay Apps of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by SunnyDay Apps, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by SunnyDay Apps verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopAds by SunnyDay Apps verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by SunnyDay Apps. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by SunnyDay Apps, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Ads by SunnyDay Apps

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-ads-by-sunnyday-apps

Removal guides in other languages

Ads by SunnyDay Apps (en) 
Ads by SunnyDay Apps (es) 
Ads by SunnyDay Apps (jp) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.