Ads by Surf Safely - Hoe te verwijderen

Ads by Surf Safely

Surf Safely is een adware programma dat ontworpen werd door Intriguing Apps. Het toont tal van advertenties terwijl je surft op het internet, die allerlei coupons en andere winkel deals bevatten. Deze advertenties worden verondersteld je geld te laten besparen, geloof dit echter niet. Ten eerste, de Advertenties van Surf Safely worden op een zeer vervelende manier getoond. Allerlei pop-ups, in-tekst en banner advertenties worden telkens als je op het internet surft getoond. Deze advertenties zijn echt vervelend en ze zullen je surfen danig verstoren. Meestal verschijnen ze op e-commerce websites, zoals Amazon, Walmart of eBay. Ze bieden je aan om bepaalde goederen te kopen tegen een meer aantrekkelijke prijs. In feite bevat elke advertentie van Surf Safely een partner link en als je erop klikt zal je de adware ontwerpers helpen geld te verdienen.

Je kan deze advertenties vrij makkelijk herkennen. Meestal dragen ze de slogan “Ads by Surf Safely”, “ Surf Safely Ads”, “ Surf Safely Deals”, “Surf Safely Coupons”, “Brought by Surf Safely”, etc. Klik er nooit op, als je begaan bent met de veiligheid van je computer. Dit omdat de Advertenties van Surf Safely ondersteund worden door derden. Ze zullen je proberen om te leiden naar bepaalde sites, die onveilig kunnen zijn. Bovendien kunnen adware programma’s je surf sessies traceren en deze data gebruiken voor marketing gerelateerde doeleinden. Als je niet wilt dat je systeem geïnfecteerd wordt met spyware en andere kwaadaardige dreigingen, mijd dan Advertenties van Surf Safely.

De Surf Safely adware infiltreerde hoogst waarschijnlijk je computer toen je een gratis programma van het internet downloadde. Het komt gebundeld met tientallen download managers, spelers, PDF creators, etc. Je kan dit echter zeer makkelijk vermijden. Alles wat je moet doen is voorzichtiger zijn met de installatiestappen van je nieuwe toepassingen. Kies steeds voor de Aangepaste of Geavanceerde installatie en zorg ervoor dat je alle stappen zorgvuldig volgt. Als je reeds aangevinkte optionele downloads ziet, vink deze dan uit anders zou je wel eens vervelende bijkomende toepassingen kunnen installeren. Lees de Algemene Voorwaarden aangezien je hierin belangrijke info over extra downloads vind.

Om Surf Safely van je computer te verwijderen, moet je een volledige systemscan uitvoeren met een betrouwbaar anti-spyware programma, zoals Spyhunter of Malwarebytes. Zorg ervoor dat je dit bijwerkt naar zijn meest recente versie zodat ze alle kwaadaardige bestanden kunnen detecteren en verwijderen. Vergeet ook niet om de instellingen van de aangetaste servers te herstellen. Surf Safely kan Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome overnemen. Soms kan het al deze browsers tegelijkertijd aantasten. In dat geval moet je de instellingen van elke browser individueel herstellen. Hieronder vind je een handleiding die uitlegt hoe je die moet doen voor elke browser.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Surf Safely en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Surf Safely en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Hoe de Surf Safely adware verwijderen

Hoe Ads by Surf Safely te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by Surf Safely installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by Surf Safely .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by Surf Safely van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by Surf Safely en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Surf Safely, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Surf Safely verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by Surf Safely. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by Surf Safely of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Surf Safely, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Surf Safely verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by Surf Safely of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Surf Safely, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by Surf Safely verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopAds by Surf Safely verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by Surf Safely. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Surf Safely, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-ads-by-surf-safely

Removal guides in other languages

Ads by Surf Safely (en) 
Ads by Surf Safely (es) 
Ads by Surf Safely (fr) 
Surf Safelyによる広告 (jp) 
Ads by Surf Safely (pt) 
Reklam av Surf Safely (se) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.