Ads by Teal Kitty - Hoe te verwijderen

Ads by Teal Kitty

Teal Kitty is een adware-programma dat in het geheim kan infiltreren in uw computer en vele advertenties kan weergeven wanneer u door het internet browset. De meeste advertenties verschijnen op e-commerce websites als eBay en Amazon. Ze bevatten commerciële aanbiedingen. Teal Kitty kan werken in alle populaire webbrowsers waaronder Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox en Safari. Dit zorgt ervoor dat het duizenden systemen kan overnemen.

Het wordt aangeraden dat u Teal Kitty verwijdert van uw pc, wanneer het begint met het weergeven van advertenties op uw computer. Het is geen veilige applicatie en u vertrouwt het dus best niet, zelfs wanneer de advertenties handig lijken. Dit artikel heeft het over de echte doelen van Teal Kitty en het legt uit hoe u deze adware kan elimineren van uw systeem.

Over advertenties van Teal Kitty

Het is gemakkelijk om op te merken wanneer uw computer is geïnfecteerd door deze adware. Meestal worden advertenties van Teal Kitty gelabeld als “Ads by Teal Kitty”, “Teal Kitty Ads”, “brought by Teal Kitty” of dergelijke. Zelfs wanneer de advertenties aantrekkelijk lijken, klikt u er best niet op. Ze herleiden namelijk naar gesponsorde websites die mogelijks zijn geïnfecteerd. Vanzelfsprekend zorgt ook elke klik op deze advertenties voor winst voor de adware-makers. Maar het creëert het risico voor gebruikers om geïnfecteerd te geraken. Daarnaast is het ook zeer irritant om steeds te moeten browsen met constante onderbrekingen van advertenties.

Teal Kitty houdt uw browsergewoonten bij, waaronder browsergeschiedenis of zoekopdrachten. Deze informatie wordt gebruikt om advertenties te verbeteren aangezien ze worden aangepast aan uw browsergewoonten. Zo worden ze aantrekkelijker. Gepersonaliseerde advertenties zijn effectiever maar het opvolgen van uw browsergeschiedenis zonder uw toestemming schendt uw privacy. Dit is zeker het geval aangezien Teal Kitty infiltreert zonder de toestemming van gebruikers.

Distributiemethoden van advertenties van Teal Kitty

Teal Kitty wordt gebundeld met verscheidene gratis software en shareware-applicaties. Als u geen aandacht spendeert aan de installatiestappen van uw nieuwe downloads en hun algemene voorwaarden niet leest, dan kan u gemakkelijk Teal Kitty of gelijkaardige ongewenste zaken toestaan om uw computer binnen te komen zonder uw expliciete toestemming. Eens binnen, zal het programma aanpassingen maken aan uw browsers, wat ervoor zal zorgen dat het elke keer werkt wanneer u door het internet browset.

Probeer voorzichtiger te zijn tijdens het installatieproces van gratis software om het toevoegen van zulke programma’s naar uw systeem te vermijden. Probeer geen stappen over te slaan en kies steeds voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode om er zeker van te zijn dat u op de hoogte bent van wat u installeert. Indien het al te laat is en uw computer is geïnfecteerd door de Teal Kitty adware, dan scant u uw computer best met een betrouwbaar anti-malware programma zoals Spyhunter of StopZilla. Bekijk ook zeker de verwijderinstructies voor Teal Kitty die u hieronder kan vinden.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Teal Kitty en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Ads By Teal Kitty en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Manuele verwijdering van advertenties van Teal Kitty

Hoe Ads by Teal Kitty te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Ads by Teal Kitty installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Ads by Teal Kitty .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Ads by Teal Kitty van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by Teal Kitty en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Teal Kitty, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Teal Kitty verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Ads by Teal Kitty. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by Teal Kitty of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Ads by Teal Kitty, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAds by Teal Kitty verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Ads by Teal Kitty of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Teal Kitty, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Ads by Teal Kitty verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopAds by Teal Kitty verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Ads by Teal Kitty. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by Teal Kitty, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Removal guides in other languages

Ads by Teal Kitty (es) 
Ads by Teal Kitty (it) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.