“Ads Not By This Site” - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

“Ads not by this site” (advertenties niet van deze site) is een adwaretoepassing dat geprogrammeerd is om advertenties te tonen op elke website die u bezoekt zoals Youtube, Facebook, Twitter, Tumblr en anderen. Het kan advertenties tonen in de vorm van boxen met kortingscoupnonen en aanbiedingen, zelfs op sites zoals Wikipedia die bekend staan dat ze geen advertenties op hun site tonen. De browsertoevoeging “Ads not by this site” kan alleen effect hebben op Google Chrome en één soort website, maar andere versies zijn actief op Mozilla Firefox, Internet Explorer of welke andere internetbrowser die u gebruikt. Soms ziet u in kleine letters “Ads not by this site” net onder de advertentie.

Normaliter komt  “Ads not by this site” in een bundel met andere software en daarom weet de computergebruiker vaak pas van de installatie als het al te laat is. Het is een legale manier van de verspreiding van software en iemand kan alleen zichzelf de schuld geven door het missen van een vinkje tijdens de installatie. Deze manier van adwareverspreiding wordt vaak gebruikt door ongewenste programma’s.

Sinds het tonen van advertenties de bron van inkomsten is voor de toepassing en hoe meer mensen op hun links des te beter het is voor hen, wordt er niet een eenvoudige verwijderingsgids bij het programma geleverd. Gewoonlijke kan men geen browsertoevoeging vinden die aan “Ads not by this site” verwant is in het Configuratiescherm omdat het verstopt is. Wij raden aan een scan uit te voeren met een tool zoals Spyhunter of Hitman Pro om “Ads not by this site” te verwijderen. Beide zijn in staat om vele ongewenste programma’s, adware en browserkapers op te sporen en te verwijderen, inclusief “Ads not by this site.”

Automatische tools “Ads not by this site” verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected “Ads Not By This Site” files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Gerelateerde foto's

 
related image #1 from “Ads not by this site”
     
 

Over de auteur

 
oktober 15, 2013 20:18, oktober 15, 2013 20:18
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *