Allin1Convert Toolbar - Hoe Te Verwijderen?

 

Allin1Convert Toolbar is een browserkaper die op willekeurige computer wordt geïnstalleerd zonder de toestemming van de gebruiker. Het programma wijzigt uw startpagina naar home.tb.ask.com en uw standaardzoekmachine naar search.tb.ask.com. Faarnaast toont het programma verschillende advertenties die gesponsorde links bevatten. Het is erg irritant omdat u per ongeluk op zo’n link kunt klikken en dan zult u vervelende en ongewenste omleidingen ervaren. 

Het doel van Allin1Convert Toolbar is om bepaalde commerciële websites te promoten en uw internetactiviteiten te volgen. De gegevens die u maakt wanneer u zoekopdrachten invoert en de websites die u bezoekt worden opgeslagen en kunnen later gebruikt worden voor verdere marketingdoeleinden. U kunt in de toekomst dan nog meer advertenties op uw computer verwachten.

De Allin1Convert Toolbar wordt meestal tegelijk geïnstalleerd met gratis software zoals muziekspelers, downloadbeheerders, enzovoorts. Dit betekent echter niet dat u het downloaden van dit soort toepassingen moet staken. Om programma’s zoals de Allin1Convert Toolbar te vermijden moet u gaat opletten tijdens het installatieproces. Lees alle stappen zorgvuldig door en sla iets over. Weiger de installatie van programma’s die u niet kent door de vooraf ingeschakelde vinkjes uit te schakelen.

allin1convert-com-2-viruses

Als u de berichten van Allin1Convert Toolbar al in uw browser heeft gezien, verwijder het programma dan direct. Ga naar het Configuratiescherm → een programma verwijderen en verwijder het uit de programmalijst. U moet ook uw browsertoevoegingen voor Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome controleren en het programma daar verwijderen. Wanneer het programma niet zichtbaar is, voer dan een systeemscan uit met Spyhunter. Wellicht moet u tenslotte ook nog uw startpagina en standaardzoekmachine herstellen naar diegene die u voorheen gebruikte:

Voor Internet Explorer:

 1. Klik op het pijltje rechts van het zoekveld;
 2. Doe het volgende: voor IE8-9 kiest u Zoekmachines Beheren, voor IE7 klikt u op Zoekstandaard Wijzigen;
 3. Verwijder Allin1Convert Toolbar uit de lijst. 

Voor Firefox:

 1. Typ “about:config” in de adresbalk om de instellingenpagina te openen;
 2. Typ “Keyword.url” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;
 3. Typ “browser.search.defaultengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;
 4. Typ “browser.search.selectedengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;
 5. Zoek op ‘browser.newtab.url’. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld. Dit zorgt ervoor dat de zoekpagina niet telkens laadt wanneer u een nieuw tabblad opent. 

Voor Google Chrome:

 1. Klik op het pictogram met de 3 horizontale lijnen rechtsboven in uw browser;
 2. Kies Instellingen;
 3. Kies Instellingen → Zoekmachines Beheren;
 4. Verwijder de overbodige zoekmachines uit de lijst;
 5. Ga terug naar Instellingen. Kies Bij Opstarten voor “de pagina Nieuw Tabblad openen” (u kunt hier ook ongewenste pagina’s verwijderen).

Let op: het is erg belangrijk om uw computer met een betrouwbaar anti-spywareprogramma te scannen nadat u de Allin1Convert Toolbar heeft verwijderd omdat uw systeem misschien met virussen besmet is geraakt gedurende de periode dat het programma geïnstalleerd was.

Automatische tools Allin1Convert Toolbar verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Allin1Convert Toolbar files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding Allin1Convert Toolbar

 
Processen:
 

Gerelateerde foto's

 
related image #1 from Allin1Convert Toolbar
     
 

Over de auteur

 
februari 24, 2014 12:55, juni 30, 2017 12:57
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *