Amazon Mini Saver - Hoe te verwijderen

Amazon Mini Saver

Amazon Mini Saver is weer maar eens een andere adware met een interessante naam. Het werd ontworpen door Nero. De ontwerpers beweren dat deze toepassing je surf ervaring zal verrijken door je speciale aanbiedingen en deals te tonen als je e-commerce sites zoals Amazon of eBay bezoekt. Al deze advertenties zijn echter waardeloos omdat ze afkomstig zijn van derden. Als je op één van deze advertenties zou klikken, word je omgeleid naar de site van deze derden en deze kunnen geïnfecteerd zijn. Dit is zelfs niet de enige kwaadaardige actie die wordt uitgevoerd door Amazon Mini Saver. Het traceert ook je persoonlijke info, zoals je surfgeschiedenis, zoekopdrachten of meest bezochte sites. Deze informatie wordt overgemaakt aan derden zodat ze hun advertentie kunnen aanpassen aan je gewoontes en ze zo aantrekkelijker kunnen maken voor jou. Deze adware staat geregistreerd als een POT (potentieel ongewenste toepassing) en mag je niet o je computer laten staan.

Amazon Mini Saver komt meestal in een bundel met andere, gratis software die je kan vinden op het internet. Om deze kwaadaardige toepassing te vermijden, moet je de nodige aandacht schenken aan de installatie van allerlei gratis zaken. Sla geen stappen over en zorg ervoor dat je kiest voor de aangepaste of geavanceerde installatie optie. Als je tijd genoeg hebt is het ook raadzaam om alle voorwaarden te lezen. Zo zal je zeker zijn dat er geen bijkomend programma zal worden geïnstalleerd. Als het te laat is en je hebt gemerkt dat je computer reeds werd geïnfecteerd, probeer dan te scannen met een betrouwbaar anti-malware programma zoals Spyhunter of Reimage – dit zal Amazon Mini Saver automatisch verwijderen. Als je dit handmatig wilt doen, volg dan onze onderstaande verwijderingshandleiding.

Het Controle Paneel gebruiken om de hoofdbestandsdelen en installers van Amazon Mini Saver te verwijderen

 1. Ga naar Controle Paneel. In Windows XP/Vista/7 open Start -> Controle Paneel , Toevoegen/Verwijderen Programma’s of Verwijderen . In Windows 8 voer je Controle Paneel in, in het zoek vak, zoek daarna naar Programma Verwijderen. Het is mogelijk dat je dient te bevestigen dat je de beheerde bent van de pc, in beide gevallen.
 2. Zoek naar Amazon Mini Saver en/of gelijkaardige items in de programmalijst. Standaard, beveel ik aan om Yontoo, WebCake, alle met “savings” of “coupon” te verwijderen. Scannen met Anti-Malware programma’s zoals Spyhunter of Reimage kan je een goed idee geven welke programma’s je moet verwijderen.
 3. Sluit het Controle Paneel.

Amazon Mini Saver verwijderen uit Internet Explorer

 1. Druk op het Tandwiel icoon ->Beheer Add-ons.
 2. Ga naar Werkbalken en extensies. Verwijder alles dat gerelateerd is aan Amazon Mini Saver en items die je niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Sluit de Opties.

Amazon Mini Saver verwijderen uit Firefox

 1. Geef about:addons in, in het URL veld.
 2. Ga naar Extensies en Addons lijst, verwijder alles wat gerelateerd is aan Amazon Mini Saver en items die je niet herkent. Als je de extensie niet kent en ze is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe heb je ze waarschijnlijk niet nodig.
 3. Optioneel, reset Firefox: ga naar Firefox ->Help (Help in menu voor OSX gebruikers) -> Probleemoplossing Informatie. Reset Firefox.

Amazon Mini Saver verwijderen uit Chrome

 1. Geef chrome://extensions in, in het url veld.
 2. Ga naar de extensies lijst en verwijder programma’s die je niet nodig hebt, specifiek deze gelijkaardig aan Amazon Mini Saver. Als je twijfelt schakel ze dan tijdelijk uit.
 3. Herstart Chrome.
 4. Optioneel, kan je chrome://settings ingeven in de URL balk, druk op Geavanceerde instellingen, scroll naar onderaan de lijst en druk op Reset browser instellingen.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Amazon Mini Saver en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Amazon Mini Saver en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-amazon-mini-saver

Removal guides in other languages

Amazon Mini Saver (en) 
Amazon Mini Saver (es) 
Amazon Mini Saver (pt) 
Amazon Mini Saver (de)  Flag of Germany
Amazon Mini Saver (it) 
Amazon Mini Saver (jp) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.