Annual Visitor Survey Pop-up - Hoe Te Verwijderen?

 

De Annual Visitor Survey pop-up is weer een nieuwe vervelende advertentie die kan verschijnen op Internet Explorer, Mozilla Firefox or Google Chrome wanneer u het internet opgaat. Het bericht beweert dat ze na een lang proces u hebben geselecteerd voor een jaarlijkse anonieme vragenlijst die u 3 prijzen op kan leveren als u hem invult. Ondanks het feit dat dit als een mooie aanbieding klinkt, is deze advertentie alleen gemaakt om geld uit uw zak te kloppen en uw persoonlijke gegevens te stelen.

Als u op de pop-up van Annual Visitor Survey klikt en akkoord gaat met het invullen van de vragenlijst, dan moet u allereerst uw telefoonnummer invullen. Dit betekent dat er automatisch $5 in rekening wordt gebracht. U wilt uiteraard nooit geld uitgeven om een vragenlijst in te vullen. Verwacht verder ook geen exclusieve aanbiedingen of prijzen zoals in de advertentie valt te lezen. Het is slechts een techniek van cybercriminelen om u op te lichten. 

Meestal wordt de Annual Visitor Survey pop-up op computers geïnstalleerd via bundels met gratis software. Vaak zijn dit videospelers, videorecorders, PDF-programma’s, enzovoorts. We weten dat de programma’s 1ClickDownlaod, FBPhotoZoom, Superfish of Yontoo vaak de oorzaak zijn. Voorkom de installatie van onbekende programma’s op uw systeem. Lees altijd alle stappen van het installatieproces zorgvuldig door en ga nooit akkoord met de installatie van extra programma’s die u niet kent.

Als u de cybercriminelen niet aan meer geld wilt helpen, verwijder de Annual Visitor Survey pop-up dan van uw computer zodra u de berichten heeft aangetroffen. Voer een volledige systeemscan uit met Spyhunter, hitman of een ander programma dat u vertrouwt. Op deze manier worden de ongewenste programma’s eenvoudig geëlimineerd. Vergeet niet de meest recente versie van uw beveiligingssoftware te downloaden zodat ook de nieuwste ongewenste programma’s opgespoord en verwijderd worden.

Automatische tools Annual Visitor Survey pop-up verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Annual Visitor Survey Pop-up files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
februari 24, 2014 12:57, februari 24, 2014 12:57
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *