Annual Visitor Survey pop-up - Hoe te verwijderen

Annual Visitor Survey pop-up

De Annual Visitor Survey pop-up is weer een nieuwe vervelende advertentie die kan verschijnen op Internet Explorer, Mozilla Firefox or Google Chrome wanneer u het internet opgaat. Het bericht beweert dat ze na een lang proces u hebben geselecteerd voor een jaarlijkse anonieme vragenlijst die u 3 prijzen op kan leveren als u hem invult. Ondanks het feit dat dit als een mooie aanbieding klinkt, is deze advertentie alleen gemaakt om geld uit uw zak te kloppen en uw persoonlijke gegevens te stelen.

Als u op de pop-up van Annual Visitor Survey klikt en akkoord gaat met het invullen van de vragenlijst, dan moet u allereerst uw telefoonnummer invullen. Dit betekent dat er automatisch $5 in rekening wordt gebracht. U wilt uiteraard nooit geld uitgeven om een vragenlijst in te vullen. Verwacht verder ook geen exclusieve aanbiedingen of prijzen zoals in de advertentie valt te lezen. Het is slechts een techniek van cybercriminelen om u op te lichten. 

Meestal wordt de Annual Visitor Survey pop-up op computers geïnstalleerd via bundels met gratis software. Vaak zijn dit videospelers, videorecorders, PDF-programma’s, enzovoorts. We weten dat de programma’s 1ClickDownlaod, FBPhotoZoom, Superfish of Yontoo vaak de oorzaak zijn. Voorkom de installatie van onbekende programma’s op uw systeem. Lees altijd alle stappen van het installatieproces zorgvuldig door en ga nooit akkoord met de installatie van extra programma’s die u niet kent.

Als u de cybercriminelen niet aan meer geld wilt helpen, verwijder de Annual Visitor Survey pop-up dan van uw computer zodra u de berichten heeft aangetroffen. Voer een volledige systeemscan uit met Spyhunter, hitman of een ander programma dat u vertrouwt. Op deze manier worden de ongewenste programma’s eenvoudig geëlimineerd. Vergeet niet de meest recente versie van uw beveiligingssoftware te downloaden zodat ook de nieuwste ongewenste programma’s opgespoord en verwijderd worden.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Annual Visitor Survey Pop Up en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Annual Visitor Survey Pop Up en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-annual-visitor-survey-popup

Removal guides in other languages

Annual Visitor Survey popup (en) 
Ventana emergente Annual Visitor Survey (es) 
Annual Visitor Survey popup (dk) 
Annual Visitor Survey popup (jp) 
Annual Visitor Survey popup (de)  Flag of Germany
Pop-up do Annual Visitor Survey (pt) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.