Anti-obscene - Hoe te verwijderen

Anti-obscene

Toont Anti-obscene je constant advertenties op je browsers? Dit betekent dat je computer geïnfecteerd werd met een virus genaamd; Anti-obscene. Wees niet verontrust – infecties zoals deze (adware) zijn niet zo gevaarlijk. Desalniettemin moet je het probleem oplossen en het van je computer verwijderen, omdat de advertenties die getoond worden door deze malware niet alleen vervelend maar ook kwaadaardig zijn.

Het duurt maar een paar minuten om Anti-obscene van je computer te verwijderen. Hiervoor heb je de hulp van een betrouwbare anti-malware toepassing nodig. Als je er nog geen hebt, raden we je aan om je of Spyhunter of StopZilla aan te schaffen. Beide zijn perfect geschikt om dit virus te verwerken. Download dus één van beide en scan er je computer mee. Nadat de scan voltooid werd zal de anti-malware alle virussen op je computer ontdekken en je de mogelijkheid bieden om ze te verwijderen met één klik. Sommige functies van een anti-malware software zijn gratis, terwijl men voor sommige premium functies moet betalen, dus moet je beslissen of je de bijkomende functies wenst aan te kopen of niet. Wij raden je aan om steeds een anti-malware software op je pc geïnstalleerd te hebben omdat het je systeem zal beschermen tegen gelijkaardige virussen, waardoor je in staat zal zijn om in de toekomst infecties zoals Anti-obscene te vermijden.

Als je te weten wilt komen hoe je Anti-obscene kan verwijderen zonder de hulp van een anti-malware software – scroll dan helemaal naar onderaan dit artikel en bekijk onze stap-voor-stap manuele verwijderingshandleiding voor Anti-obscene. We hebben deze gemaakt om de minder ervaren gebruikers te helpen bij het verwijderen van het virus. Je zal er verschillende stappen vinden, dus om Anti-obscene succesvol te verwijderen moet je ALLE stappen correct voltooien.

Als je er niet in geslaagd bent om Anti-obscene manueel te verwijderen of je problemen hebt met anti-malware software, aarzel dan niet en vraag ons om hulp in de onderstaande commentaar sectie. Om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van Anti-obscene moet je dit artikel verder lezen.

Over het Anti-obscene adware virus

Je weet reeds dat deze infectie beschouwd wordt als een adware. Adware virussen zijn gekend voor het tonen van advertenties. Dus van zodra Anti-obscene op je systeem zit zal het je browsers overspoelen met allerlei advertenties. Je zal ze elke keer te zien krijgen als je op het internet surft via je browser.

Je zal ook merken dat de advertenties die getoond worden door Anti-obscene zeer aanlokkelijk zijn – er zullen wat aanbiedingen zijn om grote kortingen te gebruiken voor online winkels of zelfs voorstellen om iets gratis te krijgen. We vinden het echt erg om je te ontgoochelen maar het is duidelijk dat deze advertenties nep zijn. Op deze manier vissen de ontwerpers enkel naar klikken en er zijn geen gratis zaken te verkrijgen. Dit is één van de redenen waarom je er niet zou op mogen klikken.

Een andere reden om niet te klikken op de advertenties die getoond worden door Anti-obscene is zelfs nog gevaarlijker. Als je op één van die advertenties klikt, zal je omgeleid worden naar andere sites die eigendom kunnen zijn van allerlei cyber criminelen, zoals hackers of scammers. Dit berekent dat je computer geïnfecteerd kan worden met andere virussen of als je probeert om hier iets te kopen je zelfs gescammed kan worden en je geld kan verliezen.

Het is namelijk zo dat, Anti-obscene ook andere malware je systeem kan laten infiltreren, aarzel dus niet en verwijder het onmiddellijk. Dit virus werkt als een browser add-on, dus moet je het zowel uit je controle paneel als uit elke browser die je geïnstalleerd hebt verwijderen. Het is compatibel met alle populaire browsers, zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome en zelfs Safari.

De distributiemethodes van de Anti-obscene adware

Anti-obscene kan bijgevoegd zijn aan de één of andere mail of gebundeld worden met een gratis toepassing. Als je dit dus wilt vermijden, open dan geen bijlagen van verdachte mails. Volg het installatieproces zeer aandachtig om er zeker van te zijn dat je geen bijkomende ongewenste software zoals Anti-obscene installeert. Het zou zeer verstandig zijn om je pc steeds te beschermen met een betrouwbare anti-malware software.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Anti Obscene en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Anti Obscene en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Manuele verwijdering van Anti-Obscene Advertenties

Hoe Anti-obscene te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Anti-obscene installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Anti-obscene .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Anti-obscene van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Anti-obscene en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Anti-obscene, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAnti-obscene verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Anti-obscene. Klik op het icoon met de prullenbak naast Anti-obscene of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Anti-obscene, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopAnti-obscene verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Anti-obscene of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Anti-obscene, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Anti-obscene verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopAnti-obscene verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Anti-obscene. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Anti-obscene, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Anti-obscene

Removal guides in other languages

Anti-obscene (dk) 
Anti-obscene (se) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.