Antimalware virus - Hoe te verwijderen

Antimalware virus

Het Antimalware virus is een onecht anti-virusprogramma dat willekeurige computer binnengaat met behulp van Trojaanse virussen. De installatie heeft de toestemming van de computer gebruikers niet nodig, het programma wordt verspreid met behulp van virussen en andere uitbuitingstechnieken. Eenmaal opent het programma pornografische pagina’s om de gebruikers angst aan te brengen en voert het een scan uit. De onechte Antimalware beweert dat het vele bedreigingen op uw computer heeft opgespoord. In feit wordt er helemaal geen scan uitgevoerd en de scanner kan ook niets vinden. Daarom maakt het valse informatie aan over de veiligheidsstatus van uw PC en het probeert u te overtuigen dat uw computer risico’s loopt.

Wanneer u de besmettingen die opgespoord zijn door het Antimalware virus probeert te verwijderen dan zal het programma u aanbieden de volledige versie aan te schaffen. Echter is het maar op één ding uit: het geld van de gebruikers. Dit is een erg populaire manier van cybercriminelen om winst te maken. Naast de valse scan, toont het Antimalware virus ook veel veiligheidsberichten terwijl u aan het werk bent op uw computer. Hier volgt een voorbeeld van zo’n pop-up bericht als uw computer besmet is:

Virus Alarm!
Toepassing kan niet gestart worden!
Het bestand Googleupdate.exe is is beschadigd.
Wilt u de anti-virussoftware nu activeren?

Virus Alert!
Application can’t be started!
The file Googleupdate.exe is damaged.
Do you want to activate your antivirus software now?

In de meeste gevallen zal surfen op het internet onmogelijk worden omdat Antimalware alle webpagina’s blokkeert die u wilt openen en beweert dat ze besmet zijn. De waarschuwing (afhankelijk van welke browser u gebruikt) zal zeggen dat Internet Explorer de website vergrendeld heeft. Dit is gewoon nog een truc om het uw leven lastig te maken en u te overtuigen om te betalen voor dit programma. Om dit soort oplichting te vermijden moet u altijd zorgen voor een goede beveiliging op uw computer. Update altijd de anti-malware en anti-spywareprogramma’s op uw computer. Als u reeds besmet bent met het Antimalware vrius, verwijder het dan zo spoedig mogelijk van uw systeem.

Deze onechte AntiMalware beschermt zichzelf op de volgende manieren:

 1. Het start elke keer dat u Windows opstart;
 2. Het sluit alle andere processen af;
 3. Het start zichzelf op bij elk .exe bestand dat wordt uitgevoerd;
 4. En alle proxy-instellingen worden gereset zodat dat u ze niet zelf kunt herstellen.

Speciale instructies om het Antimalware virus te verwijderen

Hieronder leveren we de stap die u kunt gebruiken om het Antimalware virus snel en eenvoudig van uw computer te verwijderen:

 1. Start u computer op in Veilige Modus met Netwerkmogelijkheden (toets F8 tijdens het opstarten als het scherm nog zwart is. Kies Veilige Modus met Netwerkmogelijkheden uit het menu).
 2. Start uw browser op. U zult niet in staat zijn om pagina’s te openen omdat u de proxyserver van uw browser moet uitschakelen:
  1. Voor IE: Internetopties (uit het menu under “Extra” of op het tandwielpictogram), Verbindingen → LAN-instellingen en zet alle vinkjes uit.
  2. Hetzelfde LAN-instellingenscherm is toegankelijk voor Google Chrome (Instellingen → Geavanceerde Instellingen Weergeven → Netwerk → Proxyinstellingen Wijzigen → LAN-instellingen en zet alle vinkjes uit.
  3. Voor Firefox: Extra → Opties → Geavanceerd → Netwerk → Instellingen en kies dan “Geen Proxy”.
 3. Download https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe en sla het op een plaats op die u makkelijk kunt onthouden.
 4. Start →  en voer msconfig uit.
 5. Schakel alle onbekende opstartitems uit. Start de computer nog NIET opnieuw op!
 6. Wijzig de extensie van spyhunter van .com naar .exe (u moet de extensies zien van elke bekend bestandstype).
 7. Voer Spyhunter-Installer.com eenmaal uit en laat het uw browser repareren. Annuleer het programma vervolgens. Dit zou ervoor moeten zorgen dat Antimalware niet meer wordt opgestart wanneer u andere programma’s start. Start de computer nu opnieuw op.
 8. Als het Antimalware programma niet start, installeer dan Spyhunter met het bestand dat u gedownload heeft en voer het uit. Start nog geen andere programma’s op voordat u Spyhunter heeft geïnstalleerd. Als Antimalware nog steeds start, herhaal dan de stappen 1 t/m 7 en probeer het nogmaals.
 9. Tot slot kunt u overwegen uw computer te scannen met een echt anti-malwareprogramma zoals Hitman en de tijdelijke bestanden verwijderen.

Videoversie van de verwijderingsgids het Antimalware virus

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Antimalware Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Antimalware Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-antimalware-virus

Removal guides in other languages

Antimalware virus (en) 
Antimalware Virus (de)  Flag of Germany
Le virus Antimalware (fr) 
Antimalware virus (lt) 
Antimalware vírus (pt) 
Antimalware virus (es) 
Antimalware virus (it) 
Antimalware virus (dk) 
Antimalware ウイルス (jp) 
Antimalware virus (se) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.