Antiviral Factory 2013 - Hoe te verwijderen

Antiviral Factory 2013

Antiviral Factory 2013 is een malafide antivirusprogramma die sterk doet denken aan Live Security Platinum dat afgelopen zomer is uitgebracht en nog altijd erg actief is. Net als het andere programma wordt ook deze verspreid via Trojaanse virussen zonder dat het toestemming van de gebruiker vraagt. Eenmaal binnen, creëert het de illusie dat uw computer geïnfecteerd is en probeert u te overtuigen om de volledige versie van Antiviral Factory 2013 aan te schaffen door te beweren dat het uw veiligheidsproblemen kan oplossen.

Zodra het programma op uw computer is geïnstalleerd, wijzigt het de bestandsinstellingen zodat het programma altijd start wanneer u uw systeem opstart. Nadat uw computer opnieuw is opgestart, zal er automatisch een systeemscan worden gemaakt en zal er een rapport verschijnen dat meldt dat er vele infecties opgespoord zijn. Echter is Antiviral Factory 2013 niet in staat om iets te detecteren en daarom wordt het scanproces vervalst en toont het volledig verzonnen scanresultaten. Op het eind aangekomen, biedt het programma u aan om de volledige versie aan te schaffen zodat het een complete scan uit kan voeren en de virussen te verwijderen. Helaas zitten ze alleen achter uw geld aan en heeft het programma niets met computerbescherming te maken. Betalen is daarom dan ook geen oplossing.

Daarnaast toont Antiviral Factory 2013 vele pop ups en veiligheidswaarschuwingen die melden dat uw computer wordt aangevallen door spyware en leidt u naar webpagina’s waar u de volledige versie van Antiviral Factory 2013 kunt activeren. Elk programma dat u opstart zal worden afgesloten zodat u de malware niet kunt verwijderen. Het rapporteert ook over vele fouten in het bestandssysteem en waarschuwt u dat gevoelige informatie op uw computer risico loopt. Hieronder is een voorbeeld van een bericht dat kan verschijnen wanneer uw computer is geïnfecteerd:

WARNING!
Application cannot be executed. The file procexp.exe is infected.
Please activate your antivirus software.

Vertrouw Antiviral Factory 2013 onder geen beding. Als u er voor betaalt, begaat u een grote fout want uw geld verdwijnt direct op de bankrekening van cybercriminelen. Gebruik betrouwbare anti-spywareprogramma’s zoals Spyhunter (https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter2.exe), en verwijder Antiviral Factory 2013 direct als u het op uw computer aantreft. Wanneer u geen anti-spywareprogramma kunt draaien, volg dan onderstaande instructies op.

Speciale Instructies voor het Verwijderen van Antiviral Factory 2013

  1. Druk op start (of de ronde knop linksonder)
  2. Start-> Run en voer https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter2.exe in om de Spyhunter Installatie Wizard te downloaden. Dit programma werkt erg goed om volledig automatisch processen af te sluiten.
  3. Gebruik het programma om te scannen. Het programma zal automatisch de bestanden van Antiviral Factory 2013 verwijderen. Nu kunt u ook andere programma’s gebruiken (hitman, malwarebytes).
  4. Als dit niet werkt, start dan opnieuw op en druk op F8. Kies Opstarten in Veilige Modus. Klik met de rechter muisknop op Antiviral Factory en kijk onder Eigenschappen. Open de map en verwijder de bestanden. Start opnieuw op en scan met  spyhunter.
  5. In sommige gevallen kunt u registeren met de code AA39754E-715219CE en elk geldig e-mailadres.

Videogids om Antiviral Factory 2013 te verwijderen

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Antiviral Factory 2013 en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Antiviral Factory 2013 en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-antiviral-factory-2013

Removal guides in other languages

Antiviral Factory 2013 (en) 
Antiviral Factory 2013 (es) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.